ζωδια σαββατοκύριακο 4-5/06 Α

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-8-5

ζωδια ωροσκοπιο για όλους Σαββατοκύριακο 4-5/06 Α

ζωδια Κριός

Γεια σας, άρχοντες της επικοινωνίας! Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στους Διδύμους ηλεκτρίζει τον τομέα της κοινωνικής δικτύωσης σας. Το να φέρνετε τους ανθρώπους μαζί για κάποιο έργο, για τον έρωτα, ή για άλλα κοινά συμφέροντα, είναι ένα από τα φυσικά ταλέντα σας. Σήμερα, μια κοινοπραξία θα μπορούσε να πυροδοτηθεί που θα ωφελήσει και εσάς επίσης. Φυτέψτε τη σημαία σας σε μια νέα οργάνωση ενδιαφέροντος ή ξεκινήστε να αναζητάτε συγγενή πνεύματα στα σοβαρά.

Παρά το ανεξάρτητο πνεύμα σας, η ζωή είναι απλά πιο ευτυχής για εσάς, Κριοί, όταν δεν την περνάτε μόνοι σας. Την Κυριακή, ωστόσο, μπορεί να αντιληφθείτε ότι μία συγκεκριμένη φιλία δεν εξυπηρετεί πλέον το κοινό συμφέρον σας.

zodia-taro-45

Όσο γοητευτικό και αν είναι αυτό το άτομο, αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι οι επιλογές που κάνουν στη ζωή τους είναι αυτοκαταστροφικές, ακόμα και λίγο τρομακτικές. Ενώ δεν χρειάζεται να μπλοκάρετε τελείως αυτό το φιλικό σας πρόσωπο, δημιουργήστε κάποιο χώρο και θέστε όρια. Δίνοντας πρόσβαση σε ανθυγιεινούς ανθρώπους στον εσωτερικό σας κόσμο, μπορεί να διαταράξετε την ποιότητα της ζωής σας και ακόμη και να σας κάνουν συνεργό στα παραπτώματα τους.

 

ζωδια Ταύρος
Σπάστε τις δηλώσεις τραπεζών και περάστε τες με λεπτή οδοντωτή χτένα. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον οικονομικό, δεύτερο Οίκο σας, επιμένει να σφίξετε την ζώνη υψηλής ραπτικής σας και να στραφείτε προς έναν πρακτικό τρόπο σκέψης γύρω από τα χρήματα. Το ακριβό δεν είναι πάντα το καλύτερο, Ταύροι και μερικές φορές μπορεί να σας αφήσει χωρίς ενοίκιο. Αλλά αφού σας αρέσουν τα λεπτότερα πράγματα της ζωής, ξεκινήστε έναν ειδικό λογαριασμό και αγκαλιάστε τη δύναμη της καθυστερημένης ικανοποίησης. Ψάχνετε για πιο επικερδή απασχόληση, καλύτερες αμοιβές, ή εξέλιξη στην τρέχουσα εργασία σας;

Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να φέρει μια χρήσιμη ώθηση, ακόμη και μια προσφορά εργασίας εντός των προσεχών ημερών. Την Κυριακή, οι αξίες σας μπορεί να βρεθούν σε άμεση αντίθεση με μια παρέα που βρίσκεστε. Ενώ θα μπορούσατε πιστά να εκφράσετε τις απόψεις σας, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια ενοχλητική ιδεολογική συζήτηση. Αναρωτηθείτε αν πραγματικά αξίζει τον κόπο, πριν βάλετε τον εαυτό σας σε μια συζήτηση που δυνητικά θα σας σπαταλήσει χρόνο και ενέργεια. Αυτό μπορεί απλά να είναι το σύνθημά σας για να προσπεράσετε αυτό το πλήθος και να ψάξετε συγγενή πνεύματα αλλού.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Δίδυμοι

Ανοίξτε τις σαμπάνιες! Το κοσμικό Νέο Έτος σας ξεκινά το Σάββατο με την ετήσια Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Ο νόμος της έλξης λειτουργεί υπέρ σας σήμερα – και υπάρχει αφθονία εκδήλωσης της μαγείας μπροστά σας. Πάρτε το χρόνο σας για να γράψετε μια λίστα με ευχές και να θέσετε νέες προθέσεις στο στόχαστρο σας. Να είστε όσο πιο ξεκάθαροι μπορείτε, Δίδυμοι. Τι θα θέλατε να επιτευχθεί μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 13 Δεκεμβρίου; Πού θα εργάζεστε, πού θα ζείτε και με ποιους θα μοιράζεστε την μακάρια ύπαρξή σας σε καθημερινή βάση; Μια εικόνα λέει χίλιες λέξεις: δημιουργήστε έναν πίνακα του οράματος σας και τοποθετήστε τον εντός του οπτικού σας πεδίου, ίσως σε έναν βωμό διαλογισμού ή πάνω από το γραφείο σας.

Την Κυριακή, μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με μια άλλη ισχυρή προσωπικότητα, πιθανότατα με άνδρα. Ενώ δεν θέλετε να υποχωρήσετε μπροστά στις πεποιθήσεις σας, το να τσακωθείτε μαζί του θα είναι εξίσου μάταιο. Παραδόξως, Δίδυμοι, αυτή θα μπορούσε να είναι στην πραγματικότητα μια στιγμή που προορίζετε για την επούλωση του τρόπου που οι δύο σας επικοινωνείτε μεταξύ σας. Αντί να μπείτε στην αυτόματη λειτουργία πάλης-ή-φυγής σας, δείτε τι θα συμβεί αν κάνατε κάτι εντελώς διαφορετικό. Πείτε ένα αστείο, αφήστε τον να αραδιάσει τις απόψεις του χωρίς να διακόψετε και να τα βγάλει όλα από μέσα του (ακόμα και αν οι γροθιές σας σφίγγονται στο πλευρό σας), ή κηρύξτε μια εκεχειρία του τύπου “ας συμφωνήσουμε στο ότι διαφωνούμε”.

ζωδια Καρκίνος

Με την τάση σας να προσκολλήστε σφιχτά μέχρι το πικρό τέλος, περιμένετε πολύ περισσότερο από τους άλλους, Καρκίνοι. Αλλά μερικές φορές πρέπει να πείτε «Αρκετά!» για χάρη της δικής σας λογικής. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον δωδέκατο Οίκο σας, των ολοκληρώσεων, σας δίνει το θάρρος να φύγετε μακριά από μια κατάσταση που σας φθείρει. Αυτό δεν είναι μια επική αποτυχία, οπότε μην σπαταλήσετε ούτε λεπτό υποβαθμίζοντας τον εαυτό σας.

Μάθατε τα μαθήματα σας και πήρατε ότι χρειαζόσασταν. Τα δάκρυα σας θα στεγνώσουν πιο γρήγορα όταν πείτε αντίο και θρηνήσετε. Να ξέρετε ότι καλύτερες ευκαιρίες σας περιμένουν στην απέναντι πλευρά. Η Κυριακή μπορεί να είναι σαν μια μονοήμερη υποχώρηση για την επούλωση του εαυτού σας. Κάντε τη τέτοια, περνώντας χρόνο για να διαλογιστείτε, να γράψετε και να διαβάσετε βιβλία που εμπνέουν. Κλείστε μια θεραπεία σπα – ή πηγαίνετε σε όποια προξενήτρα ξέρετε, ελιχτείτε σόλο μέσα σε κάποιο μουσείο ή δείτε μια ξένη ταινία . Το ταξίδι με μια παρέα για μια ημερήσια εκδρομή θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό,αρκεί να κατανοεί την έννοια της άνετης σιωπής.

ζωδια-ταρο-99

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

αδελφη ψυχη;;; καρμικες συναστριες 

ζωδια Λέων

Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στους Διδύμους ανάβει τον ενδέκατο Οίκο σας, της κοινότητας, ενθαρρύνοντας σας να δανείσετε την εφευρετικότητα σας σε μια νέα ομάδα. Προειδοποίηση: η παρέα σας θα είναι πιθανώς ένα ετερόκλητο πλήρωμα, αντί για μια ενιαία συνοδεία κλώνων. Ψάξτε για νέες δραστηριότητες που μπορείτε να συμμετάσχετε, όπως ένα πρωτάθλημα ενός καλοκαιρινού σπορ.

Σας ήρθε μια ιδέα για μια εφαρμογή, ένα blog ή διαδικτυακή επιχείρηση; Η Σελήνη πατάει το κουμπί έναρξης, οπότε ξεκινήστε να την αναπτύσσετε τώρα. Η επιτυχία θα μπορούσε να σας βρει πριν από την αντίστοιχη Πανσέληνο στις 13 Δεκεμβρίου.

Την Κυριακή , το περισσότερο δεν είναι απαραίτητα το καλύτερο, Λιοντάρια. Απλοποιήστε τη λίστα των καλεσμένων σε μια παρέαπου ταιριάζει, διαλέγοντας επιλεκτικάτον κάθε προσκεκλημένο. Θα είστε υπερευαίσθητοι στην ενέργεια εκείνη την ημέρα, το οποίο δεν είναι κακό πράγμα αν είστε γύρω από υγιείς, χαρούμενους ανθρώπους. Αλλά οι υπόλοιποι μπορεί να υπολειτουργήσουνμέχρι και το τελευταίο σας νεύρο. Λαχταράτε προσωπικές συναναστροφές την Κυριακή και οι άνθρωποι που έρχονται με ψευδείς προθέσεις θα επηρεάσουν την ικανότητά σας να συνδεθείτε βαθιά.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Παρθένος
Πού είναι η επόμενη σκάλα για να ανέβετε, Παρθένοι; Το Σάββατο, ο εσωτερικός σας μεγιστάνας δέχεται μια κλήση αφύπνισης από τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και στον δέκατο Οίκο σας, της επιτυχίας. Αφήστε μερικές φαντασιώσεις δισεκατομμυριούχου ολιγάρχη να χορέψουν μέσα στο κεφάλι σας. Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε την ζωή σας με μία από τις ευφάνταστες ιδέες σας; Ξεκινήστε να μετατρέπετε τη φαντασία σας σε μια κερδοφόρα πραγματικότητα τώρα. Γράψτε τους στόχους για την καριέρα σας σε ένα εξαμηνιαίο πλάνο, γιατί θα μπορούσατε να παράγετε κάτι επικό μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στις 13 Δεκεμβρίου.

 

Αναζητάτε νέα δουλειά; Γυαλίστε το βιογραφικό σας και το προφίλ σας στο LinkedIn, έτσι ώστε να τα στείλετε τη Δευτέρα. Την Κυριακή, ο ανταγωνισμός θα μπορούσε να παρεισφρήσει σε μια από τιςστενότερες σχέσεις σας. Να είστε ευαίσθητοι στα υπόγεια ρεύματα πριν ξεκινήσετε να περηφανεύεστε για τον τελευταίο σας θρίαμβο. Κάποιος που λατρεύετε μπορεί να περνάει μια κρίση αυτοπεποίθησης και μπορεί να μην μπορεί να γιορτάσει τα επίτευγμα σας μαζί σας. Δεν είναι προσωπικό, ακόμη και αν σας στεναχωρεί. Τουλάχιστον, προσπαθήστε να μοιραστείτε την τύχη σας, βγάζοντας τον συμπονετικό λόγο: “μπορείς να το καταφέρεις και εσύ”.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot