ζωδια σαββατοκύριακο 4-5/06 Β

erwtikes-provlepseis-kyriaki-4-5

ζωδια ωροσκοπιο για όλους Σαββατοκύριακο 4-5/06 Β

ζωδια Ζυγός

Η ημέρα της Ανεξαρτησίας για το 2016 έφτασε! Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στους Διδύμους σας θέτει σε μια νέα πορεία προς την ελευθερία. Είτε απελευθερώνετε τον εαυτό σας από μια αδιέξοδη εργασία, αποχαιρετάτε μια κακή ερωτική σχέση, ή απλά υιοθετείτε μια νέα στάση: «Ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουν», η απελευθέρωση σας είναι σε εξέλιξη.

Αυτή είναι μια αστρική ημέρα για νεοσύστατες επιχειρήσεις, οπότε αν το επιχειρηματικό μαμούνι σας τσιμπήσει, γράψτε την πρώτη σελίδα του επιχειρηματικού σχεδίου σας ή δημοσιοποιήστε ένα κερδοφόρο έργο που αγαπάτε. Ονειρεύεστε παραλίες με λευκή άμμο ή κάποιον άλλο απομακρυσμένο προορισμό;

zodia-taro-45

Αυτή η νέα Σελήνη τονίζει τα διεθνή ταξίδια και ήρθε η ώρα να κλείσετε (ή να αρχίσετε να εξοικονομείτε) την επόμενη νομαδική σας περιπέτεια. Την Κυριακή, επιλέξτε τα λόγια σας με προσοχή. Η διπλωματική σας φήμη μπορεί να πετάξει από το παράθυρο καθώς προσπαθείτε να ακουστείτε.

Και ενώ οι προθέσεις σας είναι καλές – για τον Θεό δηλαδή, μπορεί απλά να προσπαθείτε να βοηθήσετε κάποιον–η παράδοση σας, θα καθορίσει το πώς θα ληφθεί το μήνυμά σας. Αποφύγετε την κριτική ή τις υπερβολικές συμβουλές. Καλύτερα να κάνετε ερωτήσεις και να εκμαιεύετε τις απαντήσεις από τον άλλο φυσικά. Τα διδάγματα είναι πιο πιθανό να κατανοηθούν με αυτό τον τρόπο.

 

ζωδια Σκορπιός

Οτιδήποτε στέκεται στη δοκιμασία του χρόνου. είναι ένα συν για τον επιφυλακτικό Σκορπιό. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους του Σαββάτου, στον όγδοο Οίκο σας του μόνιμου δεσίματος, σας βρίσκει να ψάχνετε για κελεπούρια πάλι. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να σπαταληθεί στο εφήμερο. Θα προτιμούσατε να επενδύετε σε ανθρώπους, τόπους και πράγματα που έχουν μια ποιότητα «ευτυχισμένου τέλους». Δώστε προσοχή στις σχέσεις και τις ευκαιρίες που έρχονται στην τροχιά σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Ίσως ήρθε η ώρα να ψωνίσετε για δαχτυλίδια, ακίνητα ή να υπογράψετε μια μακροχρόνια σύμβαση;

Αν δεν έχετε βρει το σωστό ακόμα, κάντε χώρο. Δημιουργήστε έναν ανοιχτό χώρο για το πραγματικό, έτσι ώστε να υλοποιηθεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Την Κυριακή, μην βγάλετε συμπεράσματα για τα συναισθήματα των άλλων – δεν έχει σημασία με πόσο πολλή αγάπη σας λούζουν, ή πόση γοητεία εκπνέουν απέναντι σας. Θα πρέπει να δείτε συνεπή προσπάθεια, πριν μπορέσετε πραγματικά να πωληθείτε. Απολαύστε την προσοχή, να είστε δεκτικοί και ανταποδόσιμοι, αλλά σταματήστε τον εαυτό σας αν ξεκινήσει τα ταξίδια στο μέλλον για το τι θα μπορούσε να είναι αυτή η σύνδεση. Αυτό θα βάλει μόνο πίεση στη σχέση και θα παρέκαμπτε ό,τι αυτός ο δεσμός υποτίθεται ότι είναι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Τοξότης

Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε τη δύναμη του δύο. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στους Διδύμους ηλεκτρίζει τον έβδομο Οίκο σας, των συνεργασιών. Υποψήφιοι με προοπτικές για δέσμευση ξεπετάγονται όπου και να στρίψετε το κεφάλι σας, θα μπορούσαν ακόμη και να προκύψουν από τον υπάρχοντα κύκλο σας. Ενώ ξέρετε πως πολλοί δεσμοί μπορούν να σπάσουν, υπάρχουν αυτές οι ακλόνητες ψυχές που σας υποστηρίζουν ανεπιφύλακτα.

Μήπως ήρθε η ώρα να δεσμευτείτε; Είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, είναι μια καρποφόρα μέρα για να ενώσετε επίσημα τις δυνάμεις σας ή να πάτε μια υπάρχουσα σύνδεση στο επόμενο επίπεδο εγγύτητας. Την Κυριακή, προσέξτε να μην κρατάτε τα χαρτιά σας πολύ κοντά στο στέρνο σας. Στην επιθυμία σας να ευχαριστήσετε ή να ταιριάξετε, μπορεί να δώσετε την εντύπωση στους άλλους ότι είστε εντάξει με κάτι που σας ενοχλεί στην πραγματικότητα. Πριν από αυτό καταλήξει σε πληγωμένα συναισθήματα, μιλήστε. Είναι πολύ πιο εύκολο να διαπραγματευτείτε μια συμβιβαστική λύση ή να εντάξετε μια νέα προοπτική, όταν δεν είστε αναστατωμένοι ή έχετε χάσει το κέντρο σας.

Διαβαστε  το ερωτοσκοπιο Ιουνιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος   λεων παρθενος ζυγος σκορπιος  τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στους Διδύμους πυροδοτεί την υγιεινή διαβίωση σας. Αρπάξτε μια ειδική προσφορά στο γυμναστήριο ή στο στούντιο γιόγκα, ή βουτήξτε σε ένα καθαρό σχήμα διατροφής. Τις επόμενες ημέρες καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια να είστεπιο ευπαρουσίαστοι στο γραφείο, ειδικά όταν πρόκειται για συναδελφικές σχέσεις. Ενώ το να είστε επιμελείς με τις λεπτομέρειες είναι απαραίτητο, το να δεθείτε με κάποιον που κινεί τα νήματα (ή απλά είναι βοηθητικός) θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εντάξετε ένα ξεχωριστό έργο που θα βάλει το όνομά σας στο χάρτη για τους επόμενους έξι μήνες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή, μπορεί να χρειαστεί να σπεύσετε προς τη διάσωση ενός φίλου σας που σας έχει ανάγκη, αλλά μην το κάνετε χωρίς όρια. Αν και πιθανότατα θα μπορούσατε να «διορθώσετε» το πρόβλημα με μία από τις διασωστικές σας λύσεις, αυτό θα μπορούσε να αποδυναμώσει αυτό το άτομο μακροπρόθεσμα, ή να δημιουργήσει μια μονόπλευρη εξάρτηση. Προσφέρετε την υποστήριξη σας και αφήστε τους να ξεσπάσουν. Στη συνέχεια όμως, κατευθύνετε τους προς το να βρουν τις δικές τους απαντήσεις, αντί να τους τις ταΐσετε με το κουτάλι. Αν έχετε μάθει ένα σημαντικό μάθημα σε μια παρόμοια κατάσταση, μοιραστείτε το. Όπως λέει και η παροιμία “αν δώσεις σε κάποιον ένα ψάρι, θα φάει για μια μέρα. Αν του μάθεις να ψαρεύει, θα τρώει για μια ζωή.”

ζωδια-ταρο-99

 

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

αδελφη ψυχη;;; καρμικες συναστριες 

ζωδια Υδροχόος

Άνοδος και λάμψη, Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στους Διδύμους βάζει τον, τροφοδοτούμενο από τα άστρα, πέμπτο Οίκο σας στις φλόγες. Για το τι θέλετε να είστε γνωστοί για τους επόμενους έξι μήνες; Το ανταγωνιστικό σας πνεύμα προκαλείτε επίσης, οπότε επικεντρώστε το βλέμμα σας στο βραβείο. Προβάλλοντας τη σωστή εικόνα μπορεί να επιταχύνετε την ανάβαση σας, οπότε βεβαιωθείτε πως η εμφάνισή σας ταιριάζει στην εσωτερική σας εξέλιξη. Γκαρνταρόμπα! Στυλ!

Νέα αγάπη είναι στον αέρα επίσης, είτε με έναν νέο υποψήφιο ή με ένα ανανεωμένο κεφάλαιο στην τρέχουσα σχέση σας. Την Κυριακή, ξεκινήστε την εξοικονόμηση για ένα χλιδάτο κομμάτι που αξίζει να επενδύσετε, ακόμη και αν αυτό σημαίνει τη δημιουργία ενός ειδικού λογαριασμού και την διοχέτευση κάποιων μετρητών σε αυτό από κάθε σας πληρωμή. Μπορείτε να είστε λίγο ασκητικοί κατά καιρούς, απαξιώντας για αυτά τα “ασήμαντα, υλικά αντικείμενα”.

Αλλά εξετάστε μια διαφορετική άποψη για την πολυτέλεια: ως κίνητρο και ως τρόπος επιβράβευσηςτου εαυτού σας για όλη σας την σκληρή δουλειά. Το να έχετε μερικά ωραία πράγματα, μπορεί επίσης να ανυψώσει την εσωτερική σας αίσθηση της αξίας σας. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα από βιώσιμης προέλευσης μάρκα, ή κάποια μάρκα που βοηθά στη χρηματοδότηση μιας γηγενούς κοινότητας ή δίνει ένα ποσοστό των κερδών σε φιλανθρωπίες. Κέρδος για όλους!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Ιχθύες

Η ζωή σας ήταν πολυάσχολη, Ιχθύες, αλλά μήπως βάλατε τους αγαπημένους σας κατά λάθος σε δεύτερη μοίρα; Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στους Διδύμους ξεκινά ένα σχέδιο για φίλους και οικογένεια. Βρείτε την επαφή με ένα κοντινό σας πρόσωπο που χάθηκε από το ραντάρ σας. Με μια ειλικρινή συγγνώμη και ένα σοβαρό σχέδιο σε προετοιμασία, θα αναζωπυρώσετε τη σύνδεσή σας σε χρόνο μηδέν. Αγαπάτε το μέρος πού ζείτε; Η διακόσμηση της φωλιάς σας, σας βοηθά να αισθάνεστε περισσότερο στο σπίτι σας. Αν όχι, ρίξτε μια ματιά στις λίστες ακίνητων. Η έρευνα αυτού του Σαββατοκύριακου θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για τη μελλοντική σας διεύθυνση. Μια ομάδα γυναικών που θα γνωρίσετε θα διαδραματίσουν σοβαρό ρόλο στη ζωή σας για τους επόμενους έξι μήνες.

Την Κυριακή, το πνεύμα της συγχώρεσης είναι στον αέρα. Μήπως ήρθε η ώρα να επανορθώσετε; Όσο δύσκολο και αν είναι να εξετάσετε το ρόλο σας σε μια σύγκρουση, πάντα χρειάζονται δύο (ή και περισσότεροι) για να χορέψετε ταγκό. Τούτου λεχθέντος, μην πάτε στα άκρα και αναλάβετε την ευθύνη για τις πράξεις των άλλων. Ίσως ακόμη και να χρειαστεί να μιλήσετε για κάποιου άλλου την αλόγιστη ή απρόσεκτη δράση. Μιλήστε για τις δικές σας ανάγκες. Μπορεί οι άλλοι να μην είχαν ιδέα ότι πατούσαν στα δάχτυλα σας, αλλά είναι στο χέρι σας να τους το πείτε, έτσι ώστε να μην ξανασυμβεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot