ζωδια σαββατοκύριακο 7 – 8/05 Β

evdomadiaies-3-9314

ζωδια ωροσκοπιο για όλους Σαββατοκύριακο 7 – 8/05 Β

 

ζωδια ζυγός
Μοιράζεστε την ευημερία;
Το Σάββατο ένα σπάνιο και δραστικό τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα σας υπενθυμίσει ότι «τα εν οίκω μη εν δήμω». Μπορεί να είστε οι αποδέκτες κάποιας οικονομικής ενίσχυσης, ίσως από έναν συγγενή ή ένα άτομο που στηρίζει τις προσπάθειές σας. Αν έχετε κάνει αίτηση για δάνειο, έχετε δώσει προσφορά για κάποιο ακίνητο ή προχωράτε σε κάποια επένδυση, ενδέχεται να τύχετε κάποιων θετικών πλεονεκτημάτων. Ίσως εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε μια μόνιμη πηγή εσόδου που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια ασφάλεια διαρκείας. Μια συζήτηση από καρδιάς με μια γυναίκα με ισχύ, μπορεί να σας αναμορφώσει συθέμελα. Στηριχτείτε στις γυναίκες της ζωής σας!
Την Κυριακή θα φανούν όλα εύκολα με την αλήθεια να επικρατεί. Τέσσερεις πλανήτες θα σχηματίσουν έναν Μεγάλο Σταυρό, κάνοντάς σας επιρρεπείς σε λεκτικές γκάφες. Ενδέχεται επίσης να νιώσετε υποχρεωμένοι να ικανοποιήσετε κάποια άτομα με προσωπικό σας κόστος, κάτι που ξέρετε ότι θα μετανιώσετε. Η μέρα αυτή δεν είναι ιδανική για να δώσετε υποσχέσεις, εκτός κι αν θεωρήσετε ότι έχετε μελετήσει πολύ προσωπικά κάθε ευθύνη που απορρέει από αυτές. Οι πολλαπλές δραστηριότητες ή ο επηρεασμός στις αποφάσεις σας, είναι η αρτιότερη συνταγή για να καταρρεύσετε! Προτεραιότητά σας πρέπει να είναι η ευημερία σας και οι πραγματικοί σας φίλοι θα σας στηρίξουν στο να προσέξετε τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

ζωδια σκορπιός
Καλωσορίστε τα μεγάλα πνεύματα που συναντώνται!
Το Σάββατο ο Ήλιος από τον Οίκο σας των συνεργασιών θα σχηματίσει ένα σπάνιο τρίγωνο με τον ερευνητή Πλούτωνα, στη ζώνη σας της επικοινωνίας. Ίσως συναντήσετε κάποιο καινούργιο άτομο που θα έχετε την αίσθηση ότι το γνωρίζετε για χρόνια. Μπορεί επίσης να βρεθείτε με ένα ιδιαίτερο άτομο που στη διάρκεια της συζήτησής σας να συμπληρώνει ο ένας τις προτάσεις του άλλου. Αυτή είναι η επιρροή του Πλούτωνα στον συγχρονισμό σας. Αν νιώσετε ότι δεν γίνεστε κατανοητοί, ίσως έχει φτάσει η στιγμή να αποκαλύψετε κάποια περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Μειώνοντας ελάχιστα την αυτοάμυνά σας, ίσως πετύχετε έναν πολύ ισχυρό δεσμό. Είναι χαρακτηριστικό του ζωδίου σας να μην εμπιστεύεστε εύκολα πολλούς ανθρώπους, όμως αν επιδείξετε λίγη τρωτότητα θα προσθέσετε το μαγικό συστατικό στις σχέσεις σας.
Την Κυριακή το κλίμα θα είναι ακριβώς το αντίθετο, καθώς οι κεραίες σας θα εκπέμπουν μια έντονη προειδοποίηση. Με τη Σελήνη, τον Δία, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα να συναντώνται σε έναν Μεγάλο Σταυρό (μια μάχη τεσσάρων σημείων), θα μπορείτε να δείτε τη δύσοσμη πλευρά της ανθρωπότητας: ζήλια, απληστία, λαγνεία, εκμετάλλευση. Μην δεσμευτείτε σε καμία οικονομική συμφωνία αν δεν έχετε μελετήσει πολύ προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια και δεν έχετε καταγράψει όλους τους όρους. Στον έρωτα ενδέχεται να νιώσετε ξαφνικά επιφυλακτικοί, προσέξτε όμως να μην προβείτε σε αστήρικτες κατηγορίες. Υπό αυτές τις πιεστικές αστρικές όψεις, μπορεί να είστε επιρρεπείς και σε απερίσκεπτες υπερβολές, ακόμη κι αν είναι αληθή τα ελάχιστα από όσα υποπτεύεστε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Ετοιμαστείτε ολοκληρωτικά για επιτυχία!
Το Σάββατο το πρώτο δραστικό τρίγωνο του 2016 ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα, θα ενεργοποιήσει τους Οίκους σας της οργάνωσης και των οικονομικών. Αυτό σημαίνει ότι αν οργανώσετε τις καθημερινές σας συνήθειες, θα έχετε ετοιμάσει το μονοπάτι προς την ευημερία. Αν μοιράζετε την προσοχή σας σε πολλά θέματα ή παθιάζεστε με μικρότητες, το μόνο που κάνετε είναι να καθυστερείτε τον εαυτό σας. Αυτό το σπάνιο τρίγωνο είναι η αφύπνισή σας να στρέψετε το βλέμμα σας στο έπαθλο. Επανεξετάστε το πρόγραμμά σας και αφαιρέστε όσα έχουν λίγη ή καθόλου σημασία. Αποσύρετε τον εαυτό σας από υποχρεώσεις σας που δεν σας χαροποιούν, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να πληρώσετε άλλο άτομο να σας εκπροσωπήσει σε αυτές.
Την Κυριακή ενδέχεται πάλι να φορτωθείτε με πολλά πράγματα, μέχρι να καταρρεύσετε από την πολλή πίεση. Για να είμαστε ακριβείς, από την πίεση που εσείς ασκείτε στον εαυτό σας! Στείλτε για ύπνο τον εσωτερικό σας τελειομανή! Με τη Σελήνη, τον Δία, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα να σχηματίζουν έναν Μεγάλο Σταυρό (ετοιμοπόλεμοι από τέσσερεις πλευρές), θα αγωνίζεστε να βρείτε πόσα ουσιαστικά έχετε ολοκληρώσει μέχρι τώρα. Αφιερώστε λίγο χρόνο στο να δείξετε την εκτίμησή σας σε όσα έχετε καταφέρει. Όχι μόνο έχετε κάνει πολλά, είναι και αρκετά ως εδώ. Αυτό να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας την Κυριακή, και μετά απλοποιήστε όσα κομμάτια της ζωής σας έχουν γίνει περίπλοκα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια αιγόκερως
Το Σάββατο θα σχηματιστεί ένα σπάνιο τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στον 5ο Οίκο σας της εκφραστικότητας, και τον αναμορφωτή Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Έχει έρθει η στιγμή να βγείτε από το καβούκι σας μια για πάντα. Είτε πρόκειται για ένα τολμηρό νέο στυλ στα μαλλιά σας, είτε για μια ιδέα που θα αλλάξει τον κόσμο, είτε και τα δύο μαζί, ένα είναι σίγουρο: έχετε πάνω σας την προσοχή του κόσμου. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτή τη μέρα ως ένα βάθρο. Ίσως έχει φτάσει η μέρα των ειλικρινών εξομολογήσεων, καθώς ο Ήλιος ρίχνει τώρα άπλετο φως στις σκιές του Πλούτωνα. Μοιραστείτε με θάρρος κάτι που δεν έχετε τολμήσει ως τώρα, γιατί οι άνθρωποι θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι απέναντί σας.
Την Κυριακή ενδέχεται να εξουθενώσετε τον εαυτό σας στην προσπάθεια να διαβάσετε ανάμεσα στις γραμμές όσων λέγονται, είτε παίζοντας επίθεση – άμυνα. Με τον σχηματισμό του Μεγάλου Σταυρού από τέσσερεις πλανήτες (ετοιμοπόλεμοι από τέσσερεις πλευρές), θα σας χρειαζόταν ένα μαγικό δακτυλίδι μετάφρασης σκέψεων για να ανακαλύψετε τι πραγματικά θέλουν να πουν οι άνθρωποι γύρω σας. Ενόσω όμως δεν υπάρχουν κάτι τέτοιο ακόμη στην αγορά, επιλέξτε να διασώσετε την ηρεμία σας. Ζητήστε από τους άλλους να είναι συγκεκριμένοι και σαφείς ή προσεγγίστε τους χωρίς καμία αντίδραση και αλλάξτε θέμα. Μια τέτοια μέρα, η άγνοια (ακόμη και κατ’ επιλογήν) είναι ευλογία!

ζωδια υδροχόος
Δεν είναι εύκολη η συγχώρεση, ειδικά όταν αφορά την οικογένειά σας. Κυρίως επειδή οι πληγές τους πονάνε πιο πολύ. Εντούτοις το Σάββατο, ένα σπάνιο τρίγωνο ανάμεσα στον αισιόδοξο Ήλιο και τον αναμορφωτή Πλούτωνα, αγγίζει τις πιο συναισθηματικές ζώνες του ζωδίου σας. Είστε έτοιμοι να απαλλάξετε τον εαυτό σας από τα δεσμά της πικρίας. Μπράβο σας. Όσο κρατάτε μια κακία, η ίδια κακία κρατά κι εσάς. Και ως το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου, δεν δέχεστε να σας δεσμεύει τίποτα! Επιλέξτε την συμπόνια, ξέροντας ότι ο καθένας κάνει το καλύτερο που μπορεί με τα στοιχεία που διαθέτει.
Την Κυριακή θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την αίσθηση του χιούμορ σας. Με τη Σελήνη, τον Δία, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα να σχηματίζουν έναν δυσχερή Μεγάλο Σταυρό, η μέρα ενδέχεται να είναι γεμάτη με απρόβλεπτα δράματα, ομαδικές εντάσεις και ανθρώπους που θα καβγαδίζουν για χρήματα και σχέδια. Δεν είναι δική σας αποστολή να γίνετε ειρηνοποιοί, παρόλο που είστε οι πλέον προσοντούχοι γι’ αυτό το πόστο. Και αν είχατε πρόθεση να είστε ο διασκεδαστής της ομήγυρης, οπισθοχωρήστε αν δεν εκτιμηθούν οι ιδέες σας. Διασκεδάζετε πολύ περισσότερο όταν εστιάζετε στο να κάνετε τον εαυτό σας χαρούμενο, αντί να προσπαθείτε να ευχαριστήσετε τους άλλους γύρω σας. Κάτι που είναι σχεδόν αδύνατον, για να αρχίσουμε από κάπου!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια ιχθύες
Είστε εραστές, όχι παλαιστές! Τουλάχιστον όσο αφορά το να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που πρέπει να γίνετε ο δικός σας συνήγορος.
Το Σάββατο ένα σπάνιο τρίγωνο ανάμεσα στον στιβαρό Ήλιο και τον δραστικό Πλούτωνα, δίνει ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας. Μιλήστε με θάρρος στην ομήγυρη και τολμήστε να γίνεται η φωνή της διαφωνίας. Κατευθύνετε τους άλλους προς έναν σκοπό που θεωρείτε σημαντικό και ενδέχεται να σας αναγνωρίσουν ως ηγέτες ή καινοτόμους. Ενστερνιστείτε τη φράση του Γκάντι: «γίνε η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο».
Την Κυριακή θα συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολα διασκορπίζετε τον εαυτό σας. Με πλανήτες σε μια ύπουλη τετραμερή μάχη του Μεγάλου Σταυρού, θα εξουθενωθείτε στην προσπάθεια να κάνετε, να έχετε και να είστε όλα! Επηρεαστείτε καλύτερα από το πνεύμα της Γιορτής της Μητέρας και φροντίστε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας. Διαβάστε, κάντε αυτοσυγκέντρωση, βυθιστείτε σε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, ονειροπολήστε και φορτίστε τον οργανισμό σας με υγιεινές τροφές. Την Κυριακή να αναμένετε επίσης να δεχθείτε μεγάλη στήριξη από τις γυναίκες του περιβάλλοντός σας. Αν όμως σας προσεγγίσουν τα άτομα εκείνα που σας κουράζουν με τη συνεχή ανάγκη τους για βοήθεια από εσάς, φροντίστε να αποστασιοποιηθείτε. Αν δεν αφορά κάτι εξαιρετικά επείγον, θα επιβιώσουν αν απαντήσετε στο μήνυμά τους αύριο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia