ζωδια σεξ ωροσκοπιο Σεπτεμβριου 2015

sex-afroditi-zodia

ζωδια σεξ ωροσκοπιο Σεπτεμβριου 2015

Ο Σεπτέμρβιος 2015 είναι ένας δυναμικός μήνας , γεμάτος πάθος, και απροσδόκητες αλλαγές και εξελίξεις.

Στο ουράνιο στερέωμα,τρείς είναι οι πλανήτες που αλλάζουν την πορεία τους τον μήνα αυτό. Ξεκινάμε με τον πλανήτη Ερμή ο οποίος γίνεται ανάδρομος ενώ οι πλανήτες Αφροδίτη και Πλούτωνας αλλάζουν την πορεία τους από ανάδρομη σε ορθή και πάλι.

 

Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος ευρισκόμενος στο ζώδιο του Ζυγού, σε αντίθεση με τον Ουρανό και σχηματίζοντας οψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη ξεκινάει την ορθή της πορεία γύρω γύρω από τον Άρη και όντας στο ζώδιο του Λέοντα. Και τα δυο αυτά προαναφερόμενα ουράνια γεγονότα, δημιουργούν προδιάθεση για την ύπαρξη γρήγορων και απροσδόκητων αλλαγών και εξελίξεων σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Επίσης φέρνουν έντονη προδιάθεση για εκνευρισμούς και την δημιουργία ή πρόκληση ευέξαπτων σε αντιδράσεις διαλόγων ακόμα και καταστάσεων.

zodia-astra-tarot

Επίσης πρόκειτο να ζήσουμε και δυο εκλείψεις το Σεπτέμβριο αυτό. Μία ηλιακή στις 13 του μήνα και μία σεληνιακή στις 28 Σεπτεμβρίου 2015.Η έκλειψη της Σεληνης πρόκειται να φέρει το χαρακτηριστικό μία ιδιαίτερα τεταμένης και ασταθούς διαμόρφωσης με αποτελέσματα την ύπαρξη των αισθημάτων της δυστροπίας και της έλλειψης σταθερότητας σε μεγάλα ποσοστά.Εννοείται βέβαια ότι και οι δυο εκλείψεις θα φέρουν αρκετές εκπλήξεις , όπως άλλωστε συηθίζεται οι εκλείψεις να επιφέρουν.

 

Το πιο σημαντικό γεγονός όμως είναι η ύπαρξη αντίθεσης μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα. Μία αντίθεση η οποία θα είναι συνέχεια αισθητή καθ’όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου του 2015.

διαβαστε παρακατω το σεξ ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67
Σε προσωπικό επίπεδο η αντίθεση αυτή θα δημιουργήσει σε αρκετούς την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει μπροστά τους κάτι το αληθινό, ενώ στην πραγματικότητα θα πρόκειται για ψέματα, εξαπάτηση, κοροιδία, θα επενδύσουν δηλαδή σε λάθος άτομα και καταστάσεις και ίσως βρεθούνε ακόμα και εξαπατημένοι με την έννοια της χρηματικής εξαπάτησης. Αντί λοιπόν για ρεαλιστική πραγματικότητα θα έχουμε να κάνουμε , με απάτες, ληστείες, με άτομα ανήθικα με έλλειψη οποιασδήποτε μετριοπάθειας ή ηθικής των οποίων η απληστεία θα τους μετατρέψει σε ανήθικα τέρατα που θα κάνουν τα πάντα για να μα θυμαματοποιήσουν. Για αυτό και χρειάζετε να προσέχουμε ποιον έχουμε δίπλα μας και ποιον θα εμπιστευτούμε 100% .

Παρόλα τα προαναφερθέντα, ο Σεπτέμβρης στην ολότητα του είναι ένας πολύ γλυκός και απόλυτα ερωτικος μήνας , το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να προσέξουμε και να μην παίξουμε με την φωτιά . Εάν είμαστε ήρεμοι και λογικοί δεν θα μας συμβεί απολύτως τίποτα.

διαβαστε παρακατω το σεξ ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις