ζωδια σημερα Ερωτικές Προβλέψεις 30/11 Τεταρτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Κριός

Αν συμφωνήσετε να παίξετε το παιχνίδι του/της συντρόφου σας θα είστε μέσα σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει κάτι να φοβάστε και θα κερδίσετε σε πάθος και συναισθηματική ασφάλεια. Να είστε δημιουργικοί και θα μπορέσετε να προχωρήσετε σήμερα. Μην απορρίπτετε τις συμβουλές των άλλων γύρω σας.

Ταύρος

zodia-taro-45

Θα σας είναι πιο εύκολο να κάνετε ανακωχή σήμερα, να αφήσετε στην άκρη τα προβλήματά σας και να βρείτε κοινό έδαφος με τον/την σύντροφό σας. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα να συναντήσετε νέα άτομα. Μια χαλαρή διάθεση θα κυριαρχεί σήμερα. Ακολουθήστε τις ορμές σας.

Δίδυμοι

Μην απομακρύνετε από τα ερωτήματα των γύρω σας. Θα κάνετε την κατάστασή σας χειρότερη. Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Θα ανακουφιστείτε. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους. Θα έχετε λιγότερη υπομονή ακούγοντας τους άλλους. Μην τους κρίνετε πριν να είστε σίγουροι ότι έχετε καταλάβει τα πάντα σωστά.

Καρκίνος

Αν είστε ελεύθεροι θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ζωή σας. Η έντονη ζωντάνια σας ίσως σας κάνει να υπερβάλλετε σήμερα. Μην πάρετε μακροπρόθεσμες αποφάσεις. Μην αφήνετε τους άλλους να σας ταλαιπωρούν. Επικεντρωθείτε σε ότι πραγματικά πρέπει να κάνετε.

Λέων

Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια πρόκληση. Θα πρέπει να ξεπεράσετε την μοναξιά σας ή την αντίσταση του/της συντρόφου σας. Είναι μια μάχη για την οποία πρέπει να είστε έτοιμοι και να βρείτε σωστή στρατηγική. Θα πρέπει να ξεχωρίσετε αλλά μην το κάνετε προκλητικά. Οι νέες συναντήσεις είναι στον δρόμο σας.

Παρθένος

Θα έχετε την ανάγκη να αισθάνεστε ελκυστικοί με κάθε κόστος. Η τάση σας να το παρακάνετε θα σας οδηγήσει σε ρίσκα, ειδικά απέναντι σε νέες συναντήσεις. Προχωρήστε. Θα κάνετε μια νέα αρχή σε πιο στέρεο έδαφος με κάποιο άτομο γύρω σας. Να είστε ο εαυτός σας.

zwdia

Ζυγός

Είναι καιρός να προχωρήσετε την ζωή σας. Θα πρέπει να κάνετε τα επόμενα βήματα με τον/την σύντροφό σας. Η ρεαλιστική οπτική σας θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. Μην είστε ασυμβίβαστοι με τους γύρω σας σήμερα.

 

Σκορπιός

Η κτητική πλευρά σας έρχεται στο προσκήνιο. Θα έχετε την τάση να κάνετε λάθη και να ενοχλείτε τον/την σύντροφό σας. Θα πρέπει να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη. Θα σας είναι δύσκολο να προχωρήσετε σήμερα. Μην προσπαθείτε υπερβολικά. Είναι σημαντικό να μην εμπλακείτε με κάτι ιδιαίτερα δύσκολο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Τοξότης

Η τόλμη σας θα σας κάνει να περάσετε έντονες συναισθηματικές στιγμές. Μην μένετε πίσω. Είναι η σωστή στιγμή και μπορεί να σας φέρει μεγάλη ικανοποίηση. Είναι καιρός να μιλήσετε για τον έρωτά σας. Οι χθεσινές σκέψεις σας προσφέρουν χαλαρή διάθεση. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και δεν πρέπει να μένετε πίσω.

Αιγόκερως

Τα διαύγειά σας θα σας βοηθήσει να βρείτε τα σωστά λόγια ώστε να ξεκαθαρίσετε ένα ευαίσθητο θέμα με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Να είστε απόλυτα ανοιχτοί με το τι είναι σημαντικό για εσάς και ειδικά με ότι έχει να κάνει με το σπίτι σας. Οι συναλλαγές σήμερα θα είναι καλές. Θα είναι υπέρ σας αν αποφασίσετε να διαπραγματευτείτε σήμερα.

 

 

Υδροχόος

Ταλαιπωρείστε από ένα συναίσθημα μοναξιάς. Θα έχετε πολλές αναμνήσεις στο μυαλό σας. Να είστε υπομονετικοί και μην πάρετε αποφάσεις σήμερα. Θα είστε χαλαροί με την παρέα σας σήμερα. Είναι καιρός να είστε απόλυτα εξωστρεφείς σήμερα.

 

Ιχθύες

Θα είστε εξωστρεφείς. Η γοητεία σας θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να πείσετε τον/την σύντροφό σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει. Τώρα είναι καιρός να μιλήσετε για τον έρωτά σας. Η τύχη είναι στο πλευρό σας και θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας αλλά και των γύρω σας.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera