ζωδια σημερα Ημερήσιες Προβλεψεις 10/09 Κυριακη

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Κριός

Γενικά zwdia: Αν είχατε ποτέ την επιθυμία να γράψετε τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε. Δεν σας λείπει η φαντασία. Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύεστε να πάρετε τον εαυτό σας σοβαρά. Απλά γράψτε, μην σκέπτεστε. Μην διστάσετε να αφήσετε τους άλλους να διαβάσουν ότι έχετε γράψει. Μια συγγραφική ομάδα θα είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε.

Ταύρος

zodia-taro-45

Γενικά zwdia: Ίσως έχετε μεγάλους δισταγμούς μέσα στην ημέρα. Μπορεί να πρέπει να συγκαλύψετε την αλήθεια ή αντιθέτως να την πείτε δυνατά. Υποστηρίζεστε από τους πλανήτες που θα σας βοηθήσουν να σχηματοποιήσετε τις ιδέες σας με έναν τρόπο ώστε να μην σοκάρετε τους άλλους και ίσως τους δώσετε να καταλάβουν απόλυτα την οπτική σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Τώρα είναι καιρός όπου η ξεκάθαρη σκέψη σας αποκαλύπτει την μεγάλη ωριμότητα που έχετε. Δεν ονειροπολείτε συνήθως οπότε είναι αρκετά δύσκολο να σας οδηγήσουν σε φανταστικές καταστάσεις. Αν υπάρχουν συναισθηματικά θέματα που σας απασχολούν τώρα είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε σήμερα. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ ψυχροί.

zodia-astra-tarot

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε αισθανθεί εκνευρισμό αναφορικά με τις πρωτοβουλίες σας τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί να είναι εμπόδια όπως καθυστερήσεις ή περιορισμοί όπως η δική σας έλλειψη ενθουσιασμού. Κάποια θέματα πρέπει να επιλυθούν πριν προχωρήσετε πραγματικά. Η ημέρα ίσως σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα μια και καλή.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Γενικά zwdia: Θα είναι μια πολύ καλή ημέρα για εσάς. Θα αισθάνεστε υπέροχα και δεν θα έχετε πρόβλημα να κατευθύνετε την ενέργεια σας στις δραστηριότητές σας. Μην εκπλαγείτε όμως αν οι συναντήσεις σας έχουν κάποια εμπόδια. Όσο δημιουργικές και να είναι οι ιδέες σας ίσως να μην ταιριάζουν σε όλους. Μπορεί να συναντήσετε αντίσταση. Να είστε πειστικοί και όλα θα πάνε όπως θέλετε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος

Γενικά zwdia: Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας σήμερα. Είστε εκνευρισμένοι σήμερα. Η τολμηρή σας φύση όπως είναι πάνω από οικονομικούς και επαγγελματικούς περιορισμούς. Δεν είναι λογικό να στηρίζεστε σε φαντασιώσεις σήμερα. Αν όμως συνεχίσετε έτσι θα πρέπει να είστε έτοιμοι για διαμάχες. Θα πρέπει να είστε συντηρητικοί.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Γενικά zwdia: Σήμερα ο χρόνος θα σταματήσεις και ίσως να σας φαίνεται ότι κινείται προς τα πίσω. Χρησιμοποιήστε αυτή την παύση για να αναθεωρήσετε τα κίνητρά σας. Φαίνεται ότι τώρα ίσως υπάρχουν ερωτήματα που σας ανησυχούν αναφορικά με την μοίρα ή κάποιο άλλο άτομο. Ίσως πρέπει να περάσετε ανάλογο χρόνο σκεπτόμενοι τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Υπάρχει ένταση στην δουλειά σας και το σπίτι σας. Θα αισθάνεστε ανησυχία και μια επιθυμία για αλλαγή αλλά ίσως είστε διστακτικοί να κάνετε πραγματικές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Η κρίση σας σας λέει ότι τα παράπονα δεν οδηγούν σε κάτι σημαντικό. Ίσως πρέπει μόνοι σας να προκαλέσετε δράση.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μπορείτε να δείτε την ημέρα σήμερα σαν ένα μεγάλο ερώτημα προς εσάς. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει κάποια πράγματα για τον εαυτό σας με τα οποία δεν είστε άνετα. Η ημέρα ίσως σας αναγκάσει να δράσετε για να διορθώσετε αυτά τα θέματα. Αν μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με κάποιο κοντινό άτομο τότε θα μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Κάποια άτομα ίσως σας προσεγγίσουν ξανά γιατί έχετε λιγότερη τακτική στις σχέσεις σας. Η ενέργεια της ημέρα σήμερα θα σας βοηθήσει να είστε πιο ευαίσθητοι. Θα αισθάνεστε ότι έχετε μεγαλύτερη ικανότητα να ακούτε. Είτε ισχύει αυτό, είτε όχι οι άλλοι έχουν την εντύπωση ότι δεν είστε πλέον τόσο εγωκεντρικοί.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Θα έχετε ένα χάρισμα όπου μπορείτε να κάνετε μια κατάσταση να μην φαίνεται τόσο δραματική. Σήμερα θα αντιμετωπίσετε εντάσεις. Θα είστε αυτοί που παρηγορούν τα άτομα γύρω σας αλλά και εκείνοι που βλέπουν την κατάσταση αντικειμενικά χωρίς να υπερβάλλουν. Αυτό μαζί με την ψυχραιμία σας κάνουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Τολμήστε να εκφράσετε τις ιδέες σας χωρίς φόβο. Αυτό σας λέει το σύμπαν. Είναι ακριβώς αυτό που θέλετε να ακούσετε γιατί ο φόβος της γελοιοποίησης είναι η μεγάλη σας αδυναμία. Η πρόκληση για εσάς είναι να πείτε ανοιχτά το τι σκέπτεστε χωρίς να αναφερθείτε σε άλλους. Κάντε το.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις