ζωδια σημερα για ελευθερους 31/10 Σαββατο

zwdia-aytokinita

ζωδια σημερα για ελευθερους 31/10 Σαββατο

κριός

Μόνο οι βαρετοί άνθρωποι βαριούνται. Για αυτό δείξτε απόλυτα την αυθόρμητα πλευρά του χαρακτήρα και εντυπωσιάστε πλήρως το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και αρκετό καιρό. Μην πείτε τίποτα για το τι έχετε σχεδιάσει για αυτό σας το ραντεβού και κάντε τους να μαντεύουν σε όλη την διαδρομή κορυφώνοντας έτσι την αγωνία τους.

 

ταύρος

zodia-taro-45

Τα τυφλά ραντεβού μπορεί αρκετές φορές να καταλήξουν ιδιαιτέρως ψυχοφθόρα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως όταν έχετε ένα ραντεβού στα τυφλά θα πρέπει να ξεπετάτε στα γρήγορα το ραντεβού λες και παίζετε σε κάποιο τηλεοπτικό παιχνίδι με τίτλο ‘Το Παιχνίδι Των Ραντεβού’ . Αφιερώστε λίγο χρόνο και γνωρίστε αυτό το νέο άτομο που έχετε απέναντι σας. Αφήστε το χρονόμετρο ή το ρολόι σας στην άκρη, και ευχαριστηθείτε την στιγμή πλήρως.

 

δίδυμοι

Σκεφτείτε καλά πριν ξεστομίσετε το οτιδήποτε σήμερα. Αν και νιώθετε μία ακαταμάχητη έλξη στο να πείτε ακριβώς την πρόταση που ήρθε στιγμιαία στην σκέψη σας , υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε ένα σχόλιο το οποίο δεν θα μπορείτε να το πάρετε πίσω μετά. Μην ξεχνάτε ότι οι λέξεις είναι πολύ δυνατές, αρκετά περισσότερο από όσο νομίζετε πάντως ότι είναι.

 

καρκίνος

Κάποια ύποπτα σχόλια που αφορούν το πρόσωπο με το οποίο είστε ερωτευμένοι θα σας βάλουν σε σκέψεις σήμερα καθώς θα σκεφτείτε και την αρχική εντύπωση που σας έδωσε το συγκεκριμένο άτομο όταν πρώτο γνωριστήκατε η οποία δεν ήταν και τόσο θετική. Βάλτε στην εξίσωση επίσης και την πηγή της πληροφόρησης σας. Όσο πιο σοβαρό και αξιόπιστο είναι το άτομο που σας πληροφόρησε τόσες περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν οι φήμες αυτές να αληθεύουν. Οπότε θα πρέπει να λάβετε και την συμβουλή που σας έδωσαν εξίσου σοβαρά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

λέων

Τα ραντεβού δεν πρέπει να αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό για να είναι αξέχαστα. Μπορείτε να βρείτε το χρυσό της κάθε περίστασης και να το εξωτερικεύσετε χρησιμοποιώντας τη δημιουργική σας εξωτερική εμφάνιση και το ταλέντο του χιούμορ που διαθέτετε. Δώστε μια ευκαιρία στο ραντεβού σας να συν ταιριάξει με το πνεύμα και το χιούμορ σας.

 

παρθένος

Κάποια προβλήματα που θα έχετε με τους συναδέλφους σας στο γραφείο θα σας αφήσουν εντελώς στραγγισμένους από ενέργεια και θα σας μετατρέψουν σε γκρινιάρηδες ώσπου να φτάσετε στο σπίτι σας. Για αυτό λοιπόν ζητήστε την βοήθεια των φίλων σας , οι οποίοι είναι κάτι παραπάνω από διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε τον φάνκι ρυθμό σας ως την στιγμή που θα πλησιάζετε προς την βραδινή σας έξοδο σήμερα.

 

ζυγός

Πρόσωπο με πρόσωπο στιγμές είναι απαραίτητες όταν χτίζετε μια νέα ερωτική σχέση. Αν και με το συγκεκριμένο άτομο έχετε βγει ελάχιστα ραντεβού έξω, μην ξεχνάτε ότι για αυτό που αισθάνεστε μέσα σας οι τηλεφωνικές σας συνομιλίες και επί σειρά ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων, δεν είναι αρκετά. Χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτά για να έχετε το αληθινό σκηνικό που επιθυμεί η καρδιά σας.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σκορπιός

Μία συγκεκριμένη όμορφη παρουσία πιθανότατα να ζητήσει να την ή τον βοηθήσετε σήμερα. Αποδεχτείτε την πρόκληση αυτή και δώστε απλόχερα την βοήθεια σας δίχως να ζητήσετε οτιδήποτε ως αντάλλαγμα. Μόλις λοιπόν το φλερτ σας δει αυτή την ανιδιοτέλεια του χαρακτήρα σας πιστέψτε με, θα εντυπωσιαστεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά με εσάς καθώς και περισσότερο από όσο αναμένατε εσείς να την ενθουσιάσετε ως αποτέλεσμα της παροχής της βοήθειας σας.

 

τοξότης

Ο ρομαντισμός και η διασκέδαση είναι ο τέλειος συνδυασμός για το πρώτο ερωτικό ραντεβού. Επομένως αντί να σχεδιάσετε μία έξοδο που να περιλαμβάνει δείπνο σε ένα εστιατόριο και έπειτα μία ταινία στο σινεμά, επιλέξτε κάτι πιο δημιουργικό και με περισσότερη φαντασία για αυτή την βραδιά. Σχεδιάστε ένα κυνήγι θησαυρού στην υπαίθρια αγορά της πόλης σας. Πηγαίνετε στο Λούνα Παρκ, ή επιδοθεί τε σε ένα παιχνίδι νυχτερινού κροκέ.

 

αιγόκερως

Δεν είστε άτομο που εγκαταλείπει. Οπότε γιατί να το βάλετε κάτω με ένα ρομαντικό ραντεβού που δείχνει ότι απαιτεί αρκετά περισσότερα από εσάς από ότι οι καθιερωμένες σας κατακτήσεις; Η επιμονή που θα δείξετε σε αυτή την περίπτωση να περιμένετε να σας ανταμείψει αδρά τελικά καθώς επίσης και ιδιαίτερα γλυκά συναισθηματικά.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

υδροχόος

Για το επόμενο ραντεβού σας σκεφτείτε κάτι το ανεπίσημο και συνάμα τρομερά διασκεδαστικό. Σκεφτείτε κάτι επίσης ξεκούραστο… εγκεφαλικά, όπως το να παίξετε μίνι γκολφ, να πάτε για μπόουλινγκ ή να επισκεφτείτε το Πάρκο Ψυχαγωγίας. Βρείτε το παιδί μέσα σας και συνδεθείτε μαζί του- και αφήστε το παιχνίδι να ξεκινήσει λοιπόν!

 

ιχθείς

Τα παζλ είναι περισσότερο διασκεδαστικά όταν συμπληρώνονται από περισσότερα από ένα άτομο. Όμως αν ο άλλος δεν δει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ τότε θα σας κάνει σίγουρα έξαλλους. Το ίδιο ισχύει και για τις ρομαντικές σας σχέσεις. Η μισή διασκέδαση μιας ερωτικής σχέσης κρύβεται στη διαδικασία γνωριμίας με τον άλλον, απλώς σιγουρευτείτε πως αυτός η αυτή δεν κρύβει μια πλευρά του χαρακτήρα του ή της από εσάς… που αν το μάθετε εκ των υστέρων μπορεί να αποβεί μοιραίο χτύπημα.

zwdia-zodia-tarw