ζωδια Ταυρος Σαββατοκυριακο 5-6/09

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

ζωδια Ταυρος Σαββατοκυριακο 5-6/09

Ευδαιμονία στα οικονομικά σας;

Το ζώδιο σας δέχεται μία ώθηση από το σύμπαν καθώς η  Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και επηρεάζει τον οίκο που αφορά τα οικονομικά και το σπίτι σας δηλαδή τον 2ο οίκο σας.

Οπότε εδώ υπογραμμίζονται οι δαπάνες και οι αποταμιεύσεις που αφορούν την καθημερινότητα σας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξετε την ροή των δαπανών σας; τέτοια ζητήματα θα σας απασχολήσουν. Εννοείται φυσικά πως υπάρχουν πολλοί τρόποι αποταμίευσης. Για παράδειγμα , μπορείτε αντί να είστε μέλος στο πιο ακριβό γυμναστήριο να γραφτείτε σε ένα εξίσου καλό αλλά πιο φθηνό γυμναστήριο της γειτονιάς σας.

zodia-taro-45

Ή μπορείτε να κρατάτε καθημερινό ημερολόγιο εισόδων και εξόδων ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε άριστα τα πάντα και να αποφεύγεται τις άσκοπες δαπάνες. Και τέλος μιας και όπως λέει και το ρητό “ο χρόνος είναι χρήμα” καλό θα σας κάνει να καταγράψετε το χρόνο που σπαταλάτε στα χόμπι και στην καθημερινή ρουτίνα σας , μιας και ίσως μερικές φορές αφιερώνετε περισσότερο χρόνο από ότι κανονικά πρέπει στον εαυτό σας αντί να δουλεύετε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

Αυτό το Σάββατο θα πρέπει να απαντήσετε με πάσα ειλικρίνεια στο εξής ερώτημα : Οι προτεραιότητες σας κατοπτρίζουν στα αλήθεια τις ανάγκες και υποχρεώσεις σας ή όχι;

Αν όχι ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες αλλαγές. Σιγουρευτείτε ότι αυτή τη φορά θα κρατήσετε ως ψυχαγωγία και διασκέδαση μόνο όσα στοιχεία από την ρουτίνα σας τελικά δεν σας κοστίζουν και δεν σας βάζουν μέσα οικονομικά ως αποτέλεσμα. Πρέπει ακόμα και η ψυχαγωγία σας όπως και να το κάνουμε πλέον να έχει ως βάση πρώτα η δουλειά και μετά η διασκέδαση, αλλιώς μη περιμένετε κάποια αλλαγή η καλυτέρευση αλλά χειροτέρευση και στα οικονομικά και σε όσα άλλα μέτωπα επηρεαστούν από αυτό μετέπειτα.
Η Κυριακή θα φέρει και πάλι την ειρήνη στο σπιτικό σας μιας και τις τελευταίες έξι εβδομάδες το σπίτι σας ήταν ο τομέας που επηρεάστηκε περισσότερο από όλους τους τομείς του βίου σας τελικά. Κατηγορείστε την ανάδρομη Αφροδίτη που είναι και κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας και η οποία από τις 25 Ιουλίου και μετέπειτα βρισκόταν σε ανάδρομη κίνηση ξετινάζοντας ακριβώς τον 4ο οίκο σας, που σχετίζεται με τα οικογενειακά ζητήματα.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Έχοντας τόσο καιρό την διπλωματική κατά ουσία Αφροδίτη σας σε χαμηλή δυναμική και ισχύ, επήλθαν πολλαπλοί διαπληκτισμοί με τα άτομα της οικογενείας σας και σίγουρα δημιουργήθηκαν διαφόρων ειδών εκρηκτικές καταστάσεις και τσακωμοί μεταξύ σας. Την Κυριακή όμως , έρχεται επιτέλους το κλαδί της ελιάς που αντιπροσωπεύει την ανακωχή και την ειρήνευση για να επιλύσει τα προβλήματα και να ρίξει τους τόνους στα φυσιολογικά τους καθημερινά επίπεδα ξανά.

Αν τόσο καιρό επιθυμούσατε να κάνετε μια αλλαγή στο σπιτικό σας σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να προγραμματίσετε για παράδειγμα να βάψετε τους τοίχους με κάποιο νέο χρώμα ή να αλλάξετε τα σκουριασμένα κάγκελα με καινούρια.Με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία τουλάχιστον θα μπορέσετε να είστε σίγουροι ότι δεν θα βάψετε τους τοίχους σας με κάποια αποκρουστική απόχρωση του αγαπημένου σας χρώματος ή πως δεν θα απογοητευτείτε από την νέα για το σπίτι σας παραγγελία που μόλις πραγματοποιήσατε.

Αναλυτικα το   Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο :

 

zodia-zvdia-yy