ζωδια Ταυρος ερωτικες προβλεψεις Σεπτεμβριος 2015

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

Η σφαίρα των ερωτικών για τους Ταύρους τον Σεπτέμβριο του 2015 , είναι μάλλον ουδέτερη ως προς χαρακτήρα και ένταση.

 

Ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε τον μήνα αυτό , είναι να αφήσετε τους γύρω σας να ασχοληθούν με τις προσωπικές τους υποθέσεις δίχως να ανακατευτείτε εσείς προσωπικά στα ζητήματα τους καθόλου.

Ακόμα και εάν βλέπετε ότι κάποιος κοντινός σας οδεύει στο να διαπράξει κάποιο λάθος , σας συμβουλεύω να μην ανακατευτείτε και να μην τον ή την πιέσετε καθόλου ως προς το να ακούσει την όποια σωστή κατά τα άλλα συμβουλή έχετε να του προσφέρεται. Μια τέτοια ενέργεια από την μεριά σας , μπορεί και πιθανότατα να καταλήξει σε έντονες καταστάσεις ακόμα και σε σκάνδαλο , το οποίο πιστέψτε με , ότι θα καταναλώσει μεγάλο μέρος της δύναμης , της ενέργειας αλλά και του χρόνου σας.

zodia-taro-45

zodia-astra-tarot

 

Μάλιστα θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο για να επιλυθεί αυτή η μεταξύ σας διαφορά και αντίθεση που θα δημιουργηθεί από ότι θα μπορούσε ποτέ να χωρέσει η φαντασία σας. Άρα ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων, και ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα , και την επίτευξη των δικών σας προσωπικών στόχων.

Αυτός ο μήνας δεν είναι ευνοϊκός ως προς την αλληλεπίδραση σας με άλλους, ειδικά εάν πρόκειται για συναισθηματικούς δεσμούς και σχέσεις. Στην περίπτωση που δείτε ότι ο σύντροφος σας ξαφνικά στραφεί (δίχως κανέναν λόγο ή υπαρκτή αιτία) εναντίον σας , καλύτερα να πάτε με τα νερά του αντί να προσπαθήσετε να τον εκλογικεύσετε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

Το μόνο που μπορείτε να προσφέρεται στον άνθρωπο σας είναι να τον ή την αφήσετε ελεύθερο να μάθει τελικά από τα λάθη του/της. Ως τα μέσα του τρίτου δεκαήμερου του Σεπτεμβρίου οι γύρω σας θα αρχίσουν να επανέρχονται και πάλι στο φυσιολογικό τους εαυτό. Και πάλι μη βιαστείτε και πέσετε με τα μούτρα στο ή στην σύντροφο , αφήστε τους λίγο χώρο ακόμα να αναπροσαρμοστούν στην πραγματική τους φύση, (μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη) , όπως επίσης να κάνετε και με τους υπολοίπους ανθρώπους που σας περιβάλλουν είτε στη δουλειά είτε στον τομέα της φιλίας είτε στην κοινωνία που ζείτε κλπ, δώστε τους τις τελευταίες ημέρες του μήνα ελεύθερες και απλά καθίστε σε μια άκρη και παρατηρήστε την αλλαγή και αναπροσαρμογή που θα συμβεί επάνω τους ως ένα φαινόμενο που θα σας χαρίσει αστείρευτη γνώση και είναι σε όλα σας τα επίπεδα, ψυχολογία και πνευματικά ταυτοχρόνως.

Διαβαστε εδω τις αναλυτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας : Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις  Σεπτεμβριος

zwdia-zodia-astrologia-65