ζωδια Ταυρος σεχ ωροσκοπιο Σεπτεμβριος 2015

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

ζωδια Ταυρος σεχ ωροσκοπιο Σεπτεμβριος 2015

Γίνεστε τόσο ευαίσθητοι , όση ευαισθησία κουβαλάει ένας ποιητής ανά καιρούς και το Σεπτέμβριο αυτό , αναμένεται λόγω του ότι ο Νότιος Δεσμός θα εγκατασταθεί στον οίκο του παρελθόντος του ζωδίου σας, να χαθείτε σε αναμνήσεις και προηγούμενες εμπειρίες ζωής της οποίες θα βιώσετε ξανά πάρα πολύ δυνατά , και οι οποίες όμως θα είναι απλά φαντάσματα του παρελθόντος σας και δεν θα έχουν καμία μα καμία απολύτως σχέση με το τι θα συμβαίνει στην πραγματική σας ζωή.
Ξέρετε κάποιες φορές η μνήμη μπορεί να παίξει πολύ σκληρά παιχνίδια με την καρδιά μας, οπότε καλύτερα να δώσετε προσοχή και να απομακρυνθείτε από τα παλαιά.
Είναι καιρός πια να απομακρυνθείτε από τα υπολείμματα του χθες όπως επίσης και να σταματήσετε να εξιδανικεύεται ένα άτομο με το οποίο είχατε ερωτική σχέση . Καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας η Αφροδίτη ενώνεται στιγμιαία με τον ουράνιο εραστή της τον πλανήτη Άρη κατά τη διάρκεια ολόκληρου του Σεπτέμβρη, η ερωτική σας ενέργεια θα γνωρίσει μεγάλα υψη.
Αυτή η εκλεπτυσμένη γυναίκα που αντικρίζεται απέναντι σας , και που ξέρετε πως ως χαρακτήρας είναι απόλυτα ηθικός , μη θεωρήσετε ότι δεν δύναται να σας έχει ακόμα και σκλάβους της εάν το επιθυμήσει σε όποιο επίπεδο ενδιαφέροντος και εάν διακατέχεστε προς αυτή λοιπόν δηλαδή είτε την βλέπετε φιλικά , είτε ερωτικά είτε όπως αλλιώς.
Μπορεί να μην το πιστεύεται αλλά όμως είναι ο τύπος ατόμου που πάντα παίρνει αυτό που θέλει . Την ημέρα της 13ης Σεπτεμβρίου θα βιώσετε την πραγματική μαγεία του έρωτα καθώς θα βρίσκεστε σε ένα κοινωνικό γεγονός, ντυμένος στην πένα και εκεί θα γνωρίσετε ένα απίστευτο άτομο σχεδόν βγαλμένο από παραμύθι.
Μία δεύτερη έκλειψη  που θα πραγματοποιηθεί στον Ουρανό στις 27 του Σεπτέμβρη πάνω στον οίκο του παρελθόντος σας και πάλι , θα σας οδηγήσει ακριβώς από εκεί που ξεκινήσατε την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε για να μην βρεθείτε και δεύτερη φορά στο ίδιο μονοπάτι, καλό είναι να έχετε μαζί σας μια φωτογραφία του ατόμου που γνωρίσατε στα μέσα του μήνα.

διαβαστε παρακατω το σεξ ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67