ζωδια Τοξοτης σεχ ωροσκοπιο οκτωβριος

miniaies-erwtikes-zwdio-toksotis

ζωδια σεχ ωροσκοπιο αστρολογια οκτωβριος

Στις 4 Οκτωβρίου το  τεταρτο της Σελήνης πριν τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης εξεγείρει τον εσωτερικό σας ρομαντισμό και φανερώνει την εξής έκπληξη για εμάς, ότι εάν επιθυμείτε έχετε την δύναμη να έλκετε με την πρώτη τον όποιο ερωτικό παρτενέρ έχετε βάλει στο μάτι.

 

Το να κρύβεστε στα σκοτάδια και να ανταλλάσσετε καυτά φιλιά με το φλερτ σας λειτουργεί ακόμα όμως εσείς νιώθετε ότι επιθυμείτε αυτό τον Οκτώβριο κάτι μεγαλύτερο από αυτό το σκηνικό.

zodia-taro-45

Η βροχή από μετεωρίτες που θα πραγματοποιηθεί 6-8 Οκτώβρη σίγουρα είναι ένα συναρπαστικό θέαμα ιδίως όταν το απολαμβάνετε συντροφιά με το σύντροφο σας , φορώντας ένα αποκαλυπτικό φόρεμα εξώπλατο , το οποίο καθώς εσείς θα στέκεστε λίγα μέτρα πιο μπροστά από εκείνον, κάθε φορά που θα χαζεύει την πλάτη σας οι χτύποι της καρδιάς τους θα εκτοξεύονταν στο διάστημα πραγματικά.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zodia-zvdia-75
Περνώντας στους ελεύθερους Τοξότες, πολλοί από εσάς εξαφανιστήκατε από το προσκήνιο των κοινωνικών εκδηλώσεων αφήνοντας αρκετές νέες γνωριμίες και ερωτικά ραντεβού είτε στη μέση είτε στο φλου.

Στις 16 Οκτωβρίου μάλλον θα πέσετε σε έναν τέτοιο φλερτ επάνω, καθώς θα βρεθείτε στο ίδιο μέρος. Μη τον ή την αποφύγετε, ζητήστε συγνώμη και πείτε την αλήθεια , ότι είχατε ανάγκη για προσωπική απομόνωση και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας. Εκτός ότι το άτομο αυτό θα σας καταλάβει απόλυτα θα σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία ακούγοντας όλα αυτά.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

zwdia

 

Επίσης στα τελειώματα του Οκτώβρη και ακριβώς 30 του μήνα θα δείτε ότι τελικά δεν χρειάζεται να ψάξετε και πολύ μακριά για να βρείτε το άτομο που θα σας πει το ένστικτο σας ότι είναι αυτό που αναζητούσατε , μιας και το τελευταίο διάστημα αυτό που στα αλήθεια ζητάτε είναι να βρείτε την αγάπη στις ερωτικές σας σχέσεις ξανά.

Και το καλύτερο , είναι φυσικά πως το άτομο αυτό ήδη είναι υπαρκτό και βρίσκετε ανάμεσα στο κοινωνικό κύκλο των γνωριμιών σας τελικά. Όπου και να καταλήξει η σχέση αυτή αργότερα, τουλάχιστον στις 30 Οκτωβρίου, η ένωση του Ηλίου και του Ποσειδώνα, τα χαμηλά φώτα που θα υπάρχουν στον χώρο που θα βρεθείτε, η ρομαντική μουσική και αυτός ο ερωτισμός στην ατμόσφαιρα σας ανοίγει διάπλατα την πόρτα του έρωτα και του αισθησιασμού μαζί με τον έρωτα και την αγάπη ταυτόχρονα, για μια αξέχαστη και για τους δυο σας νυχτιά.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις 

zodia-astra-tarot