ζωδια Υδροχοος σεχ ωροσκοπιο οκτωβριος

miniaies-zwdio-ydroxoos

ζωδια σεχ ωροσκοπιο αστρολογια οκτωβριος

Όπως λέει και το τραγούδι “ΝΑ ΜΕΙΝΩ Η ΝΑ ΦΥΓΩ” ? αυτό θα είναι το ερώτημα που θα θέσετε στον εαυτό σας στις 4 Οκτώβρη με το τεταρτο της Σελήνης να κυριαρχεί στον ουρανό.

 

Τώρα τελευταία μία ερωτικής φύσεως σχέση σας γίνεται όλο και πιο δεσμευτική και η σειρήνα που τόσο καιρό σας καλούσε στις ολονύχτιες ερωτικές αλητείες σας δείχνει να ξεφτίζει στα αυτιά σας.

zodia-taro-45

Το σενάριο στα ερωτικά σας που θα υλοποιηθεί στις 11 του Οκτώβρη σας φέρνει στο βίο σας μία επιπλέον δόση ίντριγκας εναντίον σας και προκαλεί σε εσάς αρκετή ένταση ώστε ποτέ άλλοτε να μην δώσετε βάση στο αποτέλεσμα και την επιρροή που ασκεί η όλη αυτή κατάσταση στις χορδές της καρδιάς σας.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

zwdia

 

Καθώς το ελεύθερο πνεύμα σας για το αιώνιος εργένης , ξεφτίζει ολοένα και περισσότερο με το να συνδέεστε όλο και πιο πολύ με το εν λόγω πρόσωπο ένα σέξι σημείωμα ή μια σέξι φωτογραφία αφημένη πάνω στο κομοδίνο ανεβάζει την θερμοκρασία της σχέσης στα ύψη.

Η 23η του Οκτώβρη και καθώς ο πλανήτης Άρης θα βρίσκεται σε μοιραία όψη με τον κυβερνήτη πλανήτη σας τον Ουρανό , το μυαλό σας θα έχει καταληφθεί από σκέψεις του στυλ μήπως προβείτε σε κάποια αλόγιστη και βίαια συμπεριφορά και καταστρέψετε όλο αυτό το ωραίο κλίμα εμπιστοσύνης και γαλήνης που επικρατεί στη σκέψη σας.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

zodia-astra-tarot

 

Μη φοβάστε τα σκέφτεστε όλα αυτά διότι ερωτεύεστε παράφορα. Μόλις ελευθερωθείτε από αυτές σας τις σκέψεις, θα μπορέσετε στα τέλη του μήνα επιτέλους περί τις 30 του μήνα να συνδεθείτε ακόμα βαθύτερα και πιο ουσιαστικά με τον σύντροφο σας – κάτι που λαχταράτε τόσο πολύ και μιας και σας ενδιαφέρει τόσο μα τόσο πολύ καλό θα ήταν , αφού οι πράξεις σας θα τον έχουν φέρει σε μια κάποια αμηχανία να του εξηγήσετε τους φόβους που είχατε και να του δείξετε ότι το ίδιο αμήχανα νιώθετε και εσείς ετούτη τη στιγμή. Εμπιστευτείτε με τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις 

zodia-zvdia-75