ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015/2016 Διδυμοι

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015/2016 Διδυμοι

Αστρολογια zwdia ωροσκοπος Δίδυμοι

ζωδια Διδυμοι Ερωτικα

Ξεκινάει για εσάς μια σημαντική περίοδο που αφορά την αγάπη μιας και ο Δίας δεν είναι ευνοϊκός για σας. Επειδή ο πλανήτης αυτός θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με το ζώδιο σας, οι σχέσεις που δημιουργηθούν κατά τον σχηματισμό αυτό δεν θα έχουν καλό τέλος , καθώς και όσες σχέσεις έχετε ήδη δει ότι από τις πρώτες σας συζητήσεις υπήρχαν διάφορες διαφωνίες μεταξύ εσάς και του άλλου προσώπου, ούτε και εκείνες αν συνεχίσετε και κάνετε σχέση θα κρατήσουν.

zodia-taro-45

 

Το αποτέλεσμα του Δία επάνω σας συναισθηματικά είναι να σας κάνει αρκετά διορατικούς και να μπορείτε εύκολα να διαβάζετε τους άλλους με αποτέλεσμα σε γενικά πλαίσια να απογοητευτείτε από την ποιότητα των ατόμων γύρω σας. Οπότε αποφύγετε να μπλέκεστε με καταστάσεις που δεν μπορείτε να σηκώσετε ή με καταστάσεις που είναι παράξενες ή ξένες για το χαρακτήρα σας. Τα ζευγάρια που θα χωρίσουν , εν μέρει ο χωρισμός τους θα οφείλεται στο ότι ο Κρόνος που θα είναι στον Τοξότη θα αντιτίθεται συνεχώς στο ζώδιο σας. Φυσικά η αλήθεια είναι ότι θα έχει απλά έρθει η ώρα να ξεριζώσετε αυτό το σκάρτο δέντρο από τις ρίζες του αυτή τη φορά, αντί να κόβετε κλαδί -κλαδί όπως κάνατε παλιά.

Επίσης όσες σχέσεις δεν φτάσουν στον χωρισμό αλλά νιώθετε ότι δεν πηγαίνουν καλά , καλύτερα να τις τελειώνετε από τώρα και να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο μάλιστα οριστικά ώστε να μην εμφανισθούν στο μέλλον σας θέματα από τις σχέσεις αυτές. Τέλος τα ζευγάρια που μόλις δημιουργήθηκαν είναι αυτά που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουν αφού τα πάντα θα τους εμφανισθούν ταυτόχρονα οπότε αν όντως υπάρχει μεταξύ σας έρωτας τότε θα πολεμήσετε για να τον κρατήσετε ζωντανό.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια Διδυμοι Οικονομικα

Βρίσκεστε σε οικονομική δυσκολία; η εποχή αυτή δεν σας πάει καλά όσο αφορά τα οικονομικά σας και αυτό οφείλεται αποκλειστικά τόσο στον Κρόνο και τις αρνητικές επιρροές επάνω σας αλλά και όσο και στον Δία και στις δικές του επίσης αρνητικές επεμβάσεις στα χρήματα σας και όχι μόνο όπως είδαμε νωρίτερα. Τα πράγματα είναι τόσο άσχημα ή δείχνουν να είναι τόσο άσχημα που ακόμα και οι περίσσιες λέξεις αποτελούν οικονομική σπατάλη.

Σας συμβουλεύω πραγματικά να μην επενδύσετε για κανένα λόγο ή για κανένα άτομο κάπου, μιας και το πιθανότερο είναι να πέσετε θύμα απάτης και να απογοητευτείτε πλήρως μετά και από αυτό το χτύπημα. Μην πιστέψετε καθόλου όσα άτομα σας υποσχεθούν εύκολο χρήμα, μιας και η περίοδος είναι έτσι ώστε όσα χρήματα έχουν χαθεί είναι αδύνατον να αντικατασταθούν.

 

Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zwdia-agnh

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Η εργασία σας θα είναι γεμάτη άγχος και πολύ κούραση , με αποτέλεσμα να εξασθενίσετε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και μεταξύ άλλων να νιώσετε έντονη δυσαρέσκεια. Αρκετοί θα θελήσετε απλά να τα παρατήσετε όλα και να εξαφανιστείτε από προσώπου γης. Και πάλι όμως αυτή δεν είναι η σωστή λύση αυτή τη στιγμή.

Αν και ακούγεται δύσκολο, το μόνο που τελικά είναι σωστό , ώστε να κερδίσετε μελλοντικά είναι να μαζέψετε όση δύναμη έχετε και να συνεχίσετε να αγωνίζεστε καθημερινά , χωρίς όμως να περιμένετε ούτε αύξηση στο μισθό σας, ούτε μπράβο από τα αφεντικά σας , ούτε να σας δώσουν βραβείο ή έπαινο για τον κόπο σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Διδυμοι Τυχη

Ανήκετε στην ομάδα των ζωδίων που δεν ευνοούνται από την καλοτυχία που γενικά φέρνει αυτός ο χειμώνας στη γη γενικότερα , ιδίως στον τομέα της εργασίας και της επιχειρηματικότητας, αλλά και σας επηρεάζει και ακόμα περισσότερες πτυχές της ζωής σας τελικά η έλλειψη της καλοτυχίας πάνω σας. Η υγεία θα αποτελέσει πονοκέφαλο για σας αφού θα αρχίσετε να νιώθετε διάφορες περίεργες ενοχλήσεις και αφού επισκεφτείτε τον γιατρό και κάνετε μία εξαντλητική σειρά εξετάσεων ίσως και να διαγνωστεί τε με κάποια πάθηση(όχι κάτι σοβαρό ) απλά ακόμα ένα πρόβλημα.

Κακοτυχία στον τομέα των ήδη επενδύσεων που έχετε κάνει παλαιότερα σε ακίνητα κλπ που θα είναι επιζήμιες, και άσχημα νέα από την μεριά των συγγενών σας ταυτόχρονα , θα ακούσετε σύντομα. Μιας και δεν είναι ιδανική η εποχή για ταξίδια, είτε εργασιακού χαρακτήρα είτε για αναψυχή, δώστε έξτρα προσοχή κατά τις μεταφορές σας , είτε οδηγείτε αμάξι είτε μηχανή διότι μπορεί να σας συμβεί ακόμη και τροχαίο ατύχημα. Οπότε εδώ θα ήθελα να προ νοήσετε και όταν οδηγείτε να είστε παραπάνω από εξαιρετικά προσεκτικοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ότι μπορείτε ή δεν μπορείτε να φανταστείτε….

Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zwdia-zodia-astrologia-65