ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015/2016 Ταυρος

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015/2016 Ταυρος

Αστρολογια   zwdia  ωροσκοπος  Ταύρος

ζωδια  Ταυρος  Ερωτικα 

Ξεκινάει για εσάς μία υπέροχη εποχή σχετικά με τον τομέα του έρωτα και της αγάπης, μιας και ο πλανήτης Δίας εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου που είναι φιλικό σας ζώδιο. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με το ζώδιο σας επιτέλους θα φέρει στη ζωή σας τον έρωτα που ψάχνατε όλο αυτό το διάστημα και που το καλοκαίρι δυστυχώς δεν κατορθώσατε να βρείτε.

zodia-taro-45

 

Θα αρχίσετε να γνωρίζετε διαφορετικούς τύπου χαρακτήρα άτομα και θα κάνετε νέες παρέες και φίλους, διαφορετικού στυλ από τις μέχρι τώρα παρέες, ενώ ένα από αυτά τα νέα άτομα που θα κάνετε μαζί τους παρέα θα είναι ο έρωτας σας.Επιτέλους θα νιώσετε χαρούμενοι και θα αισθάνεστε πάρα πολύ καλά σε όλα τα πεδία του βίου σας.

Αυτό θα οφείλεται στο γεγονός ότι θα σας αγαπάνε πραγματικά αυτή τη φορά. Θα είναι από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας. Θα υπάρξει βέβαια και μια περίοδος που αν υπάρχει κάποια παλιά διαμάχη που είχατε ή κάτι που είπατε για τον σύντροφο σας πριν αυτός η αυτή πάρει τον ρόλο αυτό στο παρελθόν θα βγει στην επιφάνεια και θα το μάθει.

Όμως είναι ένα πρόβλημα που θα το λύσετε επιτόπου και θα το αφήσετε τελειωτικά πίσω από κείνη την ημέρα και ύστερα δίχως να υπάρξουν άλλα ζητήματα που να βγουν από αυτή την κατάσταση ή γενικότερα άλλα ζητήματα που θα σας χαλάσουν την σχέση. Όλα θα είναι απλά τέλεια μεταξύ σας.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια  Ταυρος  Οικονομικα 

Η όψη τριγώνου με το ζώδιo σας που θα σχηματίσει ο Δίας σας επηρεάζει θετικά στον τομέα αυτό του βίου σας. Θα σας φέρει θετικότητα στον εργασιακό σας τομέα- στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή , μα πάνω από όλα οικονομικά κέρδη. Αρκετά άτομα του ζωδίου σας θα αφήσουν την δουλειά τους προς αναζήτηση μιας άλλης πιο προσοδοφόρας και ικανοποιητικής δουλειάς , επομένως θα βγουν στο μονοπάτι της αναζήτησης εργασίας.

Και καλά θα πράξουν, μια και η εποχή ευνοεί εκατό τοις εκατό την αλλαγή της θέσης εργασίας, επομένως ας αρχίσουν να κοιτάζουν τις αγγελίες ζήτησης ατόμων και την αποστολή των βιογραφικών τους. Μία συμβουλή: καλό θα ήταν στο εν τω μεταξύ να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια ώστε να είστε ενήμεροι για τα τελευταία νέα που αφορούν τον τομέα εξειδίκευσης σας. Θα είναι τρομερό plus για το βιογραφικό σας. Για όσους είναι ελεύθεροι επαγγελματίας θα υπάρξει αύξηση τους κέρδους αφού θα δουν να αυξάνονται οι πελάτες τους και τα έργα που θα τους αναθέτουν, για όσους πάλι είναι υπάλληλοι σε κάποια εταιρεία θα δουν αύξηση στον μισθό τους.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-agnh

ζωδια  Ταυρος Τυχη

Είστε στα σίγουρα ένα από τα ζώδια που θα επωφεληθούν από την άφιξη του Δία περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα. Αν είστε άρρωστοι θα γίνεται σίγουρα καλά καθώς η πνευματική και η σωματική σας κατάσταση θα αγγίξει το άριστο ως αποτέλεσμα. Οπότε θα νιώθετε να πλημμυρίζετε με ενέργεια και δύναμη και ακριβώς αυτή είναι και η αλήθεια σας.

Η μοίρα θα σας φέρει ευχάριστα και ανεπάντεχα νέα η αποτελέσματα κάθε φορά που θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα μέσα στην καθημερινή σας ζωή. Τα ταξίδια ευνοούνται αρκετά και ιδίως αυτά που θα σχετίζονται με εργασιακά ζητήματα. Άρα να περιμένετε να ταξιδέψετε αρκετά φθινόπωρο και χειμώνα τελικά. Επίσης για ότι ζητήματα που αφορούν δικαστικά -νομικά- γραφειοκρατικά ανησυχείτε , μην ανησυχείτε άλλο μιας και όλα θα λυθούν εντελώς και θετικά για εσάς.

Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

astrologia-zwdia-oroskopio-67