ζωδια σαββατοκυριακο 18–19/03 A

erwtikes-14414

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 18–19/03 A

ζωδια Κριός
Το Σάββατο φέρνει την ετήσια συγχώνευση της παθιασμένης Αφροδίτης και του εκφραστικού Ερμή στο ζώδιό σας. Από τη στιγμή που θα ανοίξετε τα μάτια σας, Κριοί, θα είστε έτοιμοι να προβείτε σε δήλωση. Κάντε τη με καμάρι. Προσθέστε στο δικό σας στυλ λίγο γκλάμουρ και επιτήδευση. Περάστε μια μέρα πλήρους περιποίησης: κουρευτείτε – ή τουλάχιστον φτιάξτε το μαλλί. Φορέστε κάτι που δεν είναι απαραίτητα άνετο (αλλά φαίνεται καυτό) και αφήστε λίγο την άνοιξη να ανυψώσει το βήμα σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, βγείτε μια βόλτα έξω στην πόλη. Ήδη σε σχέση; Τραβήξτε αυτό το ταίρι σας έξω από το σπίτι για ένα παιχνιδιάρικο ραντεβού που θα διαρκέσει όλη τη νύχτα!

Την Κυριακή μπορεί να χτυπήσετε ένα ελαφρώς προκλητικό εμπόδιο με ένα αγαπημένο πρόσωπο, για ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί διακριτικά. Στραφείτε σε έναν σοφό, έμπειρο φίλο για συμβουλές και αποφύγετε τις δραματοποιήσεις, που το μόνο που θα κάνουν είναι να ανακατέψουν τα πράγματα. Πηγαίνετε να κάνετε κάτι ανεξάρτητα αυτό το Σαββατοκύριακο, το να ξεφύγετε λίγο θα μπορούσε να σας δώσει περισσότερη προοπτική. Θυμηθείτε: όλες οι σχέσεις έχουν ανατροπές και τοίχους. Το να πέσετε πάνω σε κάποια, είναι μέρος της πορείας – και πιθανότατα η ράμπα εισόδου σε ένα βαθύτερο επίπεδο οικειότητας.

 

ζωδια Ταύρος
Είστε πιο ευτυχισμένοι με τις τέσσερις οπλές σας φυτεμένες σε στέρεα γη, αλλά το Σάββατο μπορεί να νιώθετε ότι έχουν κοπεί τα σχοινιά, ακόμη και λίγο μπερδεμένοι. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κυρίαρχος πλανήτης σας, η Αφροδίτη, συναντιέται με τον ψυχικό Ερμή στον ομιχλώδη δωδέκατο Οίκο σας για την ημέρα. Μην ξεκινήσετε έργα που απαιτούν πολλούς υπολογισμούς ή προβλέψεις. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι στην πραγματικότητα καταπληκτικό για καλλιτεχνικούς συλλογισμούς, στοχαστικούς προβληματισμούς και για να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Κρατηθείτε και μην κάνετε οποιεσδήποτε αμετάκλητες δεσμεύσεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή είστε επιρρεπείς στο να πείτε ναι από ενοχή, αντί από αληθινή επιθυμία.

zodia-taro-45

Η υποτονική ενέργεια της Κυριακής σας υπενθυμίζει ότι υπάρχουν τρόποι για να μοιραστείτε αυτά που σας παθιάζουν, χωρίς να χτυπήσετε τους ανθρώπους στο κεφάλι με αυτά. Μια συγκρατημένη προσέγγιση θα μπορούσε να κάνει τους άλλους να σας ακούσουν με περισσότερο ενδιαφέρον. Σας γνωρίζουν ως κάποιον που συναρπάζεται από πολλά πράγματα και ίσως έχετε κερδίσει τον τίτλο του «ψεύτη βοσκού». Εάν μπορείτε να εκπέμψετε έναν αέρα ήσυχης πεποίθησης αντί να φωνάζετε από τις ταράτσες, θα τους κινήσετε την περιέργεια και θα ικετεύουν για να μάθουν περισσότερα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Η ένταση εξατμίζεται ανάμεσα σε εσάς και τους αντιρρησίες BFF σας, χάρη στη συγχώνευση του Σαββάτου της διπλωματικής Αφροδίτης και του συνεργατικού Ερμή στη ζώνη των ομάδων και της φιλίας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το όμορφο Σαββατοκύριακο, πείτε τέλος σε όλες τις κακολογίες και προσφέρετε ένα κλαδί ελιάς όπου χρειάζεται.

Είστε έτοιμοι να επεκτείνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες; Μπείτε σε δραστηριότητες μιας νέας ομάδας, τσεκάρετε μια ενδιαφέρουσα σκηνή. Γραφτείτε σε ένα δημιουργικό σεμινάριο δέκα εβδομάδων ή ένα εργαστήριο για το Σαββατοκύριακο και μπορεί να έρθετε σε άμεση επαφή με αδελφικά πνεύματα.

Η Σελήνη στον Τοξότη της Κυριακής, θέτει τις βάσεις για σοβαρούς δεσμούς. Θα θέλετε να δώσετε σε ένα ξεχωριστό άτομο την αμέριστη προσοχή σας. Αποφύγετε τις πολυσύχναστες καφετέριες και πηγαίνετε για πικνίκ σε ένα παγκάκι στο πάρκο ή απλώστε μια κουβέρτα στο σαλόνι σας για μια εσωτερική γιορτή. Μόνοι; Εάν έχετε εξαντλήσει τις εφαρμογές για γνωριμίες, πηγαίνετε να γνωρίσετε κάποιον σε πραγματικό χρόνο. Οι στενοί φίλοι θα μπορούσαν να κάνουν τη σύσταση. Να είστε ενεργοί και δείτε αν ξέρουν κάποιον άξιο για να σας κάνουν κονέ. Ποτέ δεν βλάπτει να ρωτήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Καρκίνος
Με τη δημιουργική Αφροδίτη και τον περίεργο Ερμή να ευθυγραμμίζονται στη ζώνη της καριέρας σας αυτό το Σάββατο, χρησιμοποιήστε αυτή τη χαλαρή στιγμή για να κοιτάξετε μέσα στην κρυστάλλινη σφαίρα σας. Έχετε κάποιες μεγάλες αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά που έχετε μπροστά σας, Καρκίνοι. Σκάψτε βαθιά μέσα στον εαυτό σας και να είστε ειλικρινής σχετικά με την κατεύθυνση που θέλετε να επεκταθείτε. Μόλις καθαρίσει η όρασή σας, δημιουργήστε ένα σχέδιο δράσης για το πώς θα φτάσετε εκεί. Ξεκινήστε μια συζήτηση με κάποιον που είναι σε θέση να προσφέρει συμβουλές, το οποίο είναι μια καλή δικαιολογία για να συναντηθείτε για καφέ ή για μια βόλτα στο πάρκο. Εσείς κρατάτε το κλειδί για την ικανοποίηση από τη δουλειά σας, αλλά αυτοί οι άνθρωποι μπορούν σίγουρα να σας βοηθήσουν να το ενεργοποιήσετε.

Η Κυριακή είναι εξαιρετική για έρευνα και για να επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες ενός έργου. Οργανωθείτε, σκιαγραφήστε τις εργασίες σας και συγκεντρώστε όλη την ενέργειά σας στην έναρξη της επικείμενης εργάσιμης εβδομάδας για να προετοιμαστείτε να παίξετε μπάλα. Χώστε ενδιάμεσα και κάποια άσκηση και ίσως κι ένα μασάζ. Είναι ακόμα Σαββατοκύριακο, εξάλλου. Η φροντίδα του εαυτού σας και η ισορροπία, είναι απαραίτητες για την παραγωγικότητά σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Μιλάτε τη Διεθνή Γλώσσα της Αγάπης; Η ρομαντική Αφροδίτη συνδέεται με τον ερωτιάρη Ερμή στον κοσμικό ένατο Οίκο σας αυτό το Σάββατο. Θα λιώσετε στο άκουσμα μιας σέξι προφοράς και θα λιποθυμήσετε στη σκέψη μιας ρομαντικής απόδρασης για δύο.

Αν και η ζωή είναι γεμάτη, μήπως μπορείτε να στριμώξετε μια γρήγορη διανυκτέρευση ή τουλάχιστον μια ημερήσια εκδρομή; Μια αλλαγή τοπίου μπορεί να αναζωογονήσει τον έρωτα με το ταίρι σας ή, αν είστε μόνοι, να κάνει μια επανεκκίνηση στη μαγεία σας. Μην αποκλείετε μια διαπολιτισμική σύνδεση κοντά στο σπίτι.

Η Κυριακή φέρνει μια ακόμη ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να παίξετε. Η περιπετειώδης Σελήνη στον Τοξότη, ενεργοποιεί τον πέμπτο Οίκο σας της περιποίησης, του πάθους και της καθαρής αγάπης. Ψώνια, καφές, ραντεβού στο μουσείο: γιατί όχι; Δουλεύετε σκληρά, Λέοντες, και μια ημέρα πολυτέλειας και απόλαυσης κρατά τις δεξαμενές παραγωγικότητάς σας γεμάτες. Μόνοι; Προσελκύετε μεγάλο κοινό, καθώς απλά κάνετε τα δικά σας. Δώστε προσοχή στο ποιον πιάνει το μάτι σας, επειδή ο Έρως είναι στο πλευρό σας!

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Παρθένος
Ώρα να αφήσετε πίσω το παρελθόν, Παρθένοι. Η επουλωτική ευθυγράμμιση του Σαββάτου μεταξύ της στοργικής Αφροδίτης και του λογικού Ερμή (του κυβερνήτη σας), σας βοηθά να κατανοήσετε μια βλαβερή κατάσταση. Ενώ θα το προτιμούσατε αν το μάθημα είχε έρθει σε μια πιο ήπια μορφή, έχετε ωριμάσει τόσο πολύ από αυτή την εμπειρία. Συνεχίστε να μένετε στον πόνο και θα κολλήσετε σε διαρκή θλίψη. Αν η αγάπη είναι ο στόχος, θα πρέπει να πάρετε κάποια ρίσκα και να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω. Πιθανές νέες σχέσεις σας περιμένουν, αλλά θα πρέπει να συναντήσετε τους άλλους στα μισά του δρόμου.

Στηριχτείτε στον εσωτερικό κύκλο σας για υποστήριξη αυτή την Κυριακή. Ίσως έχετε ξεμείνει από λεφτά ή πόρους ή απλά χρειάζεστε λίγη φροντίδα και μια ενθαρρυντική κουβέντα. Παρθένοι, όλοι χρειαζόμαστε μια ώθηση που και που, κάτι που το γενναιόδωρο ζώδιό σας ξέρει πολύ καλά, γιατί είστε συνήθως στο άκρο που τη δίνει. Αν δεν θέλετε να ζητήσετε δάνειο, ψάξτε τρόπους να εξοικονομήσετε, τρώγοντας μαζί με συγγενείς ή κάνοντας ένα οικογενειακό πακέτο τηλεφωνίας. Ψάχνετε για δουλειά; Ίσως το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μικρή ενθάρρυνση και συναισθηματική στήριξη για να ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σας. Κεράστε έναν επιτυχημένο φίλο καφέ, και ζητήστε του τη γνώμη του.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις