ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 03-04/06 B

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 03-04/06 B

ζωδια Ζυγός
Γεια σας, φωτεινές ακτίνες! Ο χάρτης του Σαββάτου φέρνει απεριόριστη αισιοδοξία, καθώς ο χαρισματικός Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον επεκτατικό Δία στον Ζυγό. Μια ιδέα που φαινόταν ανέφικτη μπορεί να γίνει πραγματικότητα, οπότε αφαιρέστε τα όρια που επιβάλλετε μόνοι σας στον εαυτό σας και πάρτε το ρίσκο. Μια ευκαιρία για ταξίδι μπορεί να φανεί, μαζί με μια νέα διαπολιτισμική σύνδεση.

Την Κυριακή, ο καταφερτζής Άρης περνά στον Καρκίνο και στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας μέχρι τις 20 Ιουλίου, βάζοντάς σας σε ταχεία πορεία προς την επιτυχία. Αυτός ο κύκλος των επτά εβδομάδων είναι ο καλύτερος για τους υψηλότερους στόχους σας, και τη σύνδεσή σας με τους παίκτες ισχύος στον τομέα σας. Προειδοποίηση: ο ψυχωτικός Άρης μπορεί να βγάλει την εργασιομανία από μέσα σας, γι’ αυτό αποφύγετε να φτάσετε στα άκρα. Προβλέψτε και χρόνο διασκέδασης στο πρόγραμμά σας. Δεν θα χάσετε τίποτα από την αποστολή σας. Στην πραγματικότητα, η χαλάρωση και η αναζωογόνηση θα σας κάνουν ακόμα πιο παραγωγικούς, και τα τακτικά διαλείμματα για άσκηση θα κρατήσουν την ενέργειά σας υψηλή.

 

ζωδια Σκορπιός
Η κατάδυση στα βάθη δεν χρειάζεται να είναι τρομακτική. Το ελπιδοφόρο τρίγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, αγγίζει τα συναισθηματικά μέρη του χάρτη σας και σας βοηθά να δείτε μια ευαίσθητη κατάσταση με φρέσκια ματιά. Εάν έχετε να ζητήσετε μια συγγνώμη ή να συγχωρήσετε κάποιον, είναι η ιδανική μέρα για να το κάνετε. Χωρίς αυτή την παρατεταμένη δυσαρέσκεια, μπορείτε να προχωρήσετε σε πιο πράσινα λιβάδια. Και έρχονται!

zodia-taro-45

Την Κυριακή ο φιλόδοξος Άρης περνά στον Καρκίνο και στον επεκτατικό ένατο Οίκο σας, μέχρι τις 20 Ιουλίου. Οι μεγάλες περιπέτειες και η προσωπική ανάπτυξη καλούν το όνομά σας αυτό το καλοκαίρι. Ξεφύγετε από τη ζώνη άνεσής σας. Αποκτήστε πιστοποίηση στην κατάδυση ή ξεκινήστε την επιχειρηματική ιδέα που έχετε ετοιμάσει. Ένας έρωτας εξ αποστάσεως ή εν μέσω διακοπών, μπορεί επίσης να είναι γραμμένος στα αστέρια.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Οι άνθρωποι κάνουν τον κόσμο να γυρνά και εσείς θα απολαύσετε αυτές τις συνδέσεις το Σάββατο. Ο δυναμικός Ήλιος και ο κυβερνήτης σας ο ενθουσιώδης Δίας, σχηματίζουν ένα χρυσό τρίγωνο στις πιο διαπροσωπικές ζώνες του χάρτη σας. Ριψοκινδυνεύστε! Προσκαλέστε συναρπαστικούς νέους φίλους για να βγείτε ή παρευρεθείτε σε ένα πάρτι που δεν γνωρίζετε κανέναν. Το στοίχημα μπορεί να σας αποζημιώσει και να σας κάνει μέρος μιας νέας παρέας. Εάν το άλλο σας μισό δεν γνωρίζει τους φίλους σας, βγείτε όλοι μαζί! Αδέσμευτοι; Ένας κοινός φίλος μπορεί να παίξει την προξενήτρα.

Την Κυριακή, ο ενεργειακός Άρης περνά στον Καρκίνο και στον όγδοο Οίκο σας των χρημάτων και της οικειότητας, μέχρι τις 20 Ιουλίου. Έχετε μια ιδέα για ένα προϊόν που θα μπορούσε να σας φέρει χρήματα; Μπορείτε να κερδίσετε παθητικό εισόδημα μέσω πωλήσεων; Εξερευνήστε αυτές τις επιλογές ή μιλήστε με έναν οικονομικό σύμβουλο, για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις νέες αγορές και να σχεδιάσετε. Ο Άρης σας προσκαλεί επίσης να εξερευνήσετε το άπλετο έδαφος στην ερωτική ζωή σας. Σημείωση: όταν ψάχνετε βαθύτερα στις επιθυμίες σας, μπορεί να εμφανιστούν ακατέργαστα συναισθήματα. Αυτός ο κύκλος του Άρη μπορεί να είναι μια πλούσια εποχή, για θεραπευτική ή πνευματική εργασία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Αιγόκερως
Αυτό το Σάββατο, η θετική στάση θα σας φέρει κοντά σε οτιδήποτε. Ο ζωηρός Ήλιος σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον αισιόδοξο Δία, που σας δίνει ενέργεια να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που αποφεύγατε. Είτε πρόκειται για μια ομιλία σκληρής αγάπης είτε για μια γενική καθαριότητα στο σπίτι σας, αυτό το πλανητικό ζεύγος σας βοηθά να το προσεγγίσετε με ενεργητικό πνεύμα. Ένας αγαπημένος μπορεί να επωφεληθεί από τη σοφή προοπτική σας. Αντί να βιαστείτε να δώσετε μια γρήγορη λύση, βοηθήστε τον να ανακαλύψει τη δική του λύση.

Την Κυριακή, ο φλογερός Άρης ανεβάζει τη θερμότητα στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων μέχρι τις 20 Ιουλίου, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει μια γρήγορη συνεργασία ή μια ρομαντική σχέση. Εάν είστε ήδη σε σχέση ή συμμετέχετε σε μια επιχειρηματική συνεργασία, ο πολεμιστής Άρης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια το θυμό που σιγοβράζει. Μην προσπαθήσετε να τον κρύψετε, ανοίξτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και ξεκαθαρίστε την ατμόσφαιρα. Μόλις το κάνετε, θα μπορέσετε να σχεδιάσετε μερικά συναρπαστικά νέα πράγματα. Γεια σας, δυναμικά δίδυμα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Υδροχόος
Στην υγειά της ζωής! Το Σάββατο φέρνει ένα αναζωογονητικό τρίγωνο ανάμεσα στον ενεργοποιητή Ήλιο και τον ενθουσιώδη Δία, που θα σας ράνει με τις χαρές της ζωής. Μπορούν να προκύψουν τα πάντα, από ένα ειδύλλιο μέχρι μια αυθόρμητη πρόσκληση για κάπου μακριά από την πόλη. Κάτω από αυτούς τους περιπετειώδεις ουρανούς, η μόνη απάντησή σας στις αυτοσχέδιες αποδράσεις θα πρέπει να είναι «ναι» (εντός της λογικής, φυσικά). Μια πολύ ανοιχτή συνομιλία, μπορεί να σας εμπνεύσει να δείτε τον κόσμο διαφορετικά. Μην εκπλαγείτε αν δημιουργηθούν σπίθες!

Την Κυριακή, ο ενεργητικός Άρης περνά στον έκτο Οίκο σας της υγιεινής διαβίωσης μέχρι τις 20 Ιουλίου, εμπνέοντάς σας να γίνετε πιο φυσικοί. Εάν ήδη κάνετε γυμναστική, αυξήστε την ένταση στις ασκήσεις σας, έτσι ώστε να ταιριάζουν με τα επίπεδα των κινήτρων σας. Μια προειδοποίηση: ο Άρης μπορεί επίσης να επιδεινώσει το άγχος σας ή να σας βάλει σε κίνδυνο να εργαστείτε υπερβολικά πολύ. Κάντε ένα εύχρηστο σχέδιο, με μερικές ώρες καθημερινά για να τελειώνετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις σας. Μπορεί να χρειαστεί να στρατολογήσετε μερικά επιπλέον χέρια, για να βεβαιωθείτε ότι θα διασχίσετε τη γραμμή τερματισμού χωρίς να εξουθενωθείτε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ιχθύες
Τι σημαίνει «σπίτι» για εσάς, Ιχθύες; Το επεκτατικό τρίγωνο του Σάββατο μεταξύ του Ήλιου και του κοσμικού Δία, σας ανοίγει σε νέες ιδέες και επιρροές. Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τη φωλιά σας; Ίσως να αλλάξετε τη διακόσμησή σας, από το άνετο αλλά σικ σε σκανδιναβικό κομψό. Οι σχέσεις με τους συγγενείς σας λαμβάνουν επίσης μια προορατική αναβάθμιση. Συμβουλή: πραγματικά δεν χρειάζεται να διορθώσετε τα πάντα για τα ενήλικα αδέλφια σας.

Εδώ είναι ένα ακόμα κίνητρο για να κάνετε ένα βήμα πίσω: την Κυριακή ο καταφερτζής Άρης φεύγει από τον οικιακό τέταρτο Οίκο σας, και μπαίνει στον πέμπτο της φήμης και του πάθους μέχρι τις 20 Ιουλίου. Αρκετά με τις εναλλαγές της διάθεσης και τα εγχώρια δράματα. Αυτό το καλοκαίρι είναι η δική σας στιγμή για να λάμψετε, Ιχθύες! Ενημερώστε τα προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα, ανανεώστε (ή ξεκινήστε) τη δική σας ιστοσελίδα, οργανώστε μια συνάντηση για να παρουσιάσετε τις προσφορές σας. Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι για την κάμερα, καθώς μπορεί να σας βρει ο προβολέας. Προειδοποίηση: η επιθυμία σας για ενθουσιασμό μπορεί να σας βρει να μπλέκεστε σε περιττά δράματα, ειδικά στην αγάπη. Αναζητήστε πιο υγιείς διεξόδους: ντυθείτε ωραία και χρωματίστε την πόλη πορφυρή μαζί, κάντε δική σας την πίστα ή δοκιμάστε ένα εργαστήριο αυτοσχεδιασμού.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00