ζωδια σαββατοκυριακο 18–19/03 B

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 18–19/03 B

ζωδια Ζυγός
Πείτε το με λουλούδια, Ζυγοί – και μια προσεκτικά διατυπωμένη κάρτα. Το Σάββατο η κομψή Αφροδίτη συναντά τον εύγλωττο Ερμή, ενεργοποιώντας την ποιητική φύση σας. Δώστε τα όλα στο σχεδιασμό ενός ραντεβού ή περάστε το Σάββατο με έναν καλό φίλο, βυθίζοντας τον εαυτό σας σε πολιτιστικές δραστηριότητες. Έχετε έρθει σε σύγκρουση με ένα αγαπημένο πρόσωπο τον τελευταίο καιρό; Αυτό το Σαββατοκύριακο παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία για την εξομάλυνση της σχέσης σας. Βάλτε το λιθαράκι σας και απομακρυνθείτε από το πεδίο της μάχης. Ζητήστε συγγνώμη όπου χρειάζεται και βεβαιωθείτε ότι το άλλο πρόσωπο ξέρει ότι το αγαπάτε!

Επικοινωνήστε μια πιο σοβαρή, ήσυχη πλευρά του εαυτού σας την Κυριακή. Αντί να διακόπτετε τους άλλους ή να μπαίνετε σε μια συζήτηση που δεν ξέρετε για τι μιλάνε, πάρτε χρόνο για να ακούσετε και να μάθετε. Δεν είναι διαγωνισμός και δεν έχετε τίποτα να αποδείξετε. Δεν είναι κακό να κάνετε μια στοχαστική ερώτηση ή ακόμα και να παραδεχτείτε ότι δεν ξέρετε κάτι. Οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν το γνήσιο ενδιαφέρον σας (και την ειλικρίνειά σας)!

 

ζωδια Σκορπιός
Το Σάββατο θα έχετε μια σχέση αγάπης-μίσους με την πειθαρχία, καθώς η νωχελική Αφροδίτη συναντά τον λογικό Ερμή στον έκτο Οίκο σας, της οργάνωσης. Η λίστα με τις δουλειές σας δεν πρόκειται να τακτοποιηθεί από μόνη της, αλίμονο. Αλλά τι λέτε να προσθέσετε και λίγη διασκέδαση σε αυτές τις αποστολές; Βάλτε δυνατά μουσική ενώ σφουγγαρίζετε τα πατώματα (και κάντε ένα μυστικό moonwalk, αν το πνεύμα σας κινήσει). Προσκαλέστε κάποιον να έρθει μαζί σας στο ΙΚΕΑ. Αντί να μην πάτε για καφέ, συναντήστε φίλους για γιόγκα ή για μια βόλτα με το ποδήλατο και συνδυάστε τις κοινωνικές παρορμήσεις σας με τους στόχους της γυμναστικής σας. Οι άνθρωποι στηρίζουν την παραγωγικότητά σας!

zodia-taro-45

Εάν αισθάνεστε κουρασμένοι την Κυριακή, υπάρχει μια θεραπεία για αυτό: απλοποιήστε τη ζωή σας. Φτιάξτε κάποιες νέες ρουτίνες, όπως το να τρώτε, να ξυπνάτε και να κοιμάστε τις ίδιες ώρες πάνω-κάτω. Όσο καλύτερα μπορείτε να ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας, τόσο πιο γειωμένοι θα αισθανθείτε. Δώστε προτεραιότητα στα βασικά, έπειτα προσθέστε δραστηριότητες, αφού έχετε τακτοποιήσει αυτή τη θεμελιώδη φροντίδα του εαυτού σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Ας αρχίσουν οι αγκαλιές! Το Σάββατο η ερωτική Αφροδίτη αγκαλιάζει τον πονηρό Ερμή στον πέμπτο Οίκο σας, του ρομαντισμού και του πάθους. Ανεξάρτητα από τη ρομαντική σας κατάσταση, αυτό θα αυξήσει τη θερμοκρασία του ανοιξιάτικου πυρετού σας τουλάχιστον κατά λίγους βαθμούς. Μόνοι; Το Σαββατοκύριακο φέρνει πολλές ευκαιρίες για να φλερτάρετε και να βρείτε νέα αγάπη. Οι Τοξότες που βρίσκεστε σε σχέση, πάρτε εισιτήρια για μια συναυλία ή βάλτε τα καλά σας για ένα πάρτι το βράδυ του Σαββάτου. Η δημιουργικότητά σας θα είναι τεράστια, οπότε ανάμεσα στα πολιτιστικά ραντεβού, φύγετε από το ταίρι σας και αφιερώστε μερικές ώρες στις δικές σας καλλιτεχνικές αναζητήσεις.

Η Σελήνη στον Τοξότη της Κυριακής, σας υπενθυμίζει ότι οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν μπορούν είτε να σας εμπνεύσουν είτε να σας ρίξουν. Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε τα στάνταρ στις φιλίες σας, Τοξότες. Περάστε ποιοτικό χρόνο με αυτούς που σας παρακινούν να γίνετε ο καλύτερος εαυτός σας. Όταν βρίσκεστε γύρω από γκρινιάρηδες, τα όνειρά σας μπορεί να φαίνονται ανόητα και μικρά. Όταν κάνετε παρέα με αποφασιστικούς και πετυχημένους ανθρώπους, νιώθετε ότι όλος ο κόσμος είναι δικός σας… και είναι!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Αιγόκερως
Τα προβλήματα στο σπίτι φεύγουν μακριά αυτό το Σάββατο, χάρη στη σύνδεση του συνεργατικού Ερμή με την ειρηνοποιό Αφροδίτη στον οικιακό τομέα σας. Εάν νιώθατε ένταση γύρω από ένα συγγενή ή συγκάτοικο, η αύρα εναρμόνισης του πλανήτη της αγάπης μπορεί να σας βοηθήσει να διαλύσετε την ένταση. Είναι ιδανικό Σαββατοκύριακο για να ομορφύνετε το χώρο σας. Δώστε προτεραιότητα σε έργα που θα φωτίσουν το χώρο και τη διάθεσή σας. Με αυτούς τους πλανήτες στον Κριό, το κόκκινο χρώμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα διεγερτικό. Τι θα λέγατε για μερικές πινελιές από την απόχρωση του πάθους στην κρεβατοκάμαρα, τουλάχιστον ως σέξι τόνο;

Την Κυριακή, κάντε βήματα για να ξεπεράσετε μια συνήθεια που σας κάνει να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Κανείς δεν είπε ότι αυτό θα ήταν εύκολο. Αν ήταν, ο πολιτισμός μας δεν θα ήταν γεμάτος με εθισμούς, χρέη πιστωτικών καρτών και άλλες παραλλαγές αντιμετώπισης του πόνου. Ωστόσο, αν μπορείτε να το πάρετε αργά και σταθερά, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις αυτοκαταστροφικές συνήθειές σας με υγιείς νέες. Αποφύγετε τη στέρηση και αναζητήστε ανθρώπους που προσπαθούν για τον ίδιο στόχο. Η υποστήριξη από μια ομάδα στο Facebook ή μια τοπική συνάντηση, μπορεί να ενθαρρύνει πολύ την αυτοπεποίθησή σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Η διπλωματική Αφροδίτη ενώνεται με τον αγγελιοφόρο Ερμή αυτό το Σάββατο, ευλογώντας σας με το δώρο της φλυαρίας. Μήπως φτάσατε σε μια δύσκολη φάση, πρόσφατα, με έναν στενό φίλο ή έναν αδελφό; Αυτή η πλανητική σύζευξη θα σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς τις σωστές λέξεις για να χτίσετε μια γέφυρα πάνω από τα ταραγμένα νερά. Πείτε αυτά που έχετε να πείτε ξεκάθαρα, αλλά επικεντρωθείτε στο να προχωρήσετε. Δώστε έμφαση σε αυτά που αγαπάτε γι’ αυτό το άτομο και τη σχέση σας, αντί να επισημαίνετε τις ατέλειες. Μπορεί να βοηθήσει να προσεγγίσετε αυτούς τους διαλόγους με μερικές δημιουργικές λύσεις στο μυαλό σας. Αλλά το πιο σημαντικό από όλα: ακούστε, χωρίς διακοπή!

Θα είναι δελεαστικό να γελάσετε με τις τρομερές ιστορίες ενός φίλου την Κυριακή, αλλά μπορεί επίσης να νιώσετε ότι υπάρχει πόνος κάτω από τα αστεία και τις εξωφρενικές γελοιότητες. Να είστε πραγματικοί φίλοι και να τους μιλήσετε γι’ αυτό. Χρησιμοποιήστε μια απαλή, αλλά άμεση προσέγγιση για να ξεφύγετε από την επιφανειακή συζήτηση. Η ειλικρίνειά σας μπορεί να είναι λίγο τρομακτική στην αρχή, αλλά τελικά αυτός ο φίλος θα θυμάται (και θα εκτιμά) το πόσο νοιάζεστε. Είναι αλήθεια, Υδροχόοι: έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τη ζωή κάποιου με μια συζήτηση.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Ιχθύες
Βγάλτε τη ρόμπα του ερημίτη, Ιχθύες, και γλιστρήστε μέσα σε ένα λαμπερό καφτάνι αντ’ αυτού. Το Σάββατο, η μοδάτη Αφροδίτη συναντά τον αγγελιοφόρο Ερμή στον πολυτελή δεύτερο Οίκο σας. Μπορείτε να σταματήσετε να κάνετε θυσίες και να αρχίσετε να φέρνετε περισσότερη άνεση πίσω στη ζωή σας. Μήπως η φωλιά σας χρειάζεται λίγο ξεσκόνισμα, η ντουλάπα σας μια ανοιξιάτικη αναβάθμιση; Τι θα λέγατε να κάνετε ένα πάρτι ανταλλαγής ρούχων με τους ίδιου μεγέθους (και εξίσου κομψούς) φίλους σας; Είναι μια καλή δικαιολογία για να φιλοξενήσετε μια συνάθροιση και το να ξοδέψετε λιγότερα για τα βασικά σημαίνει περισσότερα για μια τσάντα – δήλωση.

Τα αστέρια της Κυριακής φέρνουν μια σημαντική υπενθύμιση: η οικειότητα δεν θα συμβεί εν μία νυκτί. Έχετε ταλέντο στη δημιουργία της πολύ οικείας ατμόσφαιρας μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε πραγματικά δεθεί για μια ζωή ή ότι έχετε βρει τους ανθρώπους που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Μπείτε με σταθερό βήμα σε συζητήσεις με νέους φίλους, μοιραστείτε κάποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα χωρίς να εκθέσετε όλο σας το παρελθόν και τα μυστικά του (θα υπάρξει χρόνος γι’ αυτό αργότερα.) Αν βγαίνετε για ραντεβού, ένας αέρας μυστηρίου μπορεί να είναι ελκυστικός, εφόσον δεν είστε εντελώς κλειστό βιβλίο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις