ζωδια ωροσκοπιο ημερας Τριτη 03/11

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

ζωδια ωροσκοπιο ημερας Τριτη 03/11

Το σύμπαν στέλνει από την πρώτη κιόλας ημέρα του Νοέμβρη ανάμεικτα μηνύματα , γεγονός που εξακολουθεί να ισχύει και την σημερινή ημέρα. Οι εντάσεις συμπληρώνουν την έντονη ψυχική ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω μας , λόγω του τελευταίου τεταρτου της Σελήνης, στις 14.25 μ.μ.

Η μηνιαία επίσης φιλονικία ανάμεσα στον Ήλιο και την Σελήνη ,τον μήνα αυτό, ενισχύεται από: την ιδιαιτέρως σπάνια όψη αντίθεσης ανάμεσα στην Ήρα και τον Ουρανό στις 14.33 μ.μ , ένα τραχύ 45 μοιρών δεσμό μεταξύ του Ερμή και του Δία και τέλος την καυστική επαφή 135 μοιρών μεταξύ του Ερμή και του Χείρωνα στις 17.14 μ.μ

 

Γιατί λοιπόν να τραγουδάτε το τραγούδι των μπλουζ όταν στην πραγματικότητα πρέπει απλά να αφήσετε όλους αυτούς τους ουράνιους σχηματισμούς, οι οποίοι ήρθαν για να τεστάρουν την θέληση μας καθώς και την κατάσταση που επικρατεί γενικά στο Σύμπαν, να μεταμορφώσουν τον ουράνιο χάρτη και να μετατρέψουν τα αρνητικά αυτά φαινόμενα σε ένα πιο θετικό ουράνιο σύμπλεγμα ευθυγράμμισης;

zodia-taro-45

Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τις Ηλιακές , Σεληνιακές και πλανητικές σχέσεις οι οποίες δημιουργούνται από αλληλεπιδράσεις όψεων 45 – 90- 135 και 180 μοιρών στον ουρανό , όμως δεν είναι αδύνατο να το καταφέρει κάποιος, αρκεί βέβαια να βασιστεί στην πίστη, την εμπιστοσύνη και την αυξανόμενη αυτοεκτίμηση προς τον ίδιο του τον εαυτό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Θεραπευτικές δυνάμεις πρόκειται να είναι καθ’οδόν στις 23.57 μ.μ , δηλαδή στην πρώτη από τις τρεις πολώσεις μεταξύ Δία -Χείρωνα σήμερα το βράδυ. (Μελλοντικά οι Δία-Χείρωνα πολώσεις θα εμφανιστούν πάνω σε αυτόν τον κύκλο στις 23 Φεβρουαρίου και 12 Αυγούστου του έτους 2016). Μάθετε λοιπόν περισσότερα για την πρόοδο που επιτεύχθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα πάνω στον τομέα της ιατρικής και μελετήστε – διαβάστε κλασσική λογοτεχνία και ιδίως βιβλία που ανήκουν στον τομέα της Μεταφυσικής.

 

Τέλος διαισθητικά προαισθήματα πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφάνιση τους στις σκέψεις σήμερα στις 03.47 π.μ τα ξημερώματα- την στιγμή που η Σελήνη θα αρχίζει να σχηματίζει μία αρμονική όψη τριγώνου 120 μοιρών με τον πλανήτη Ουρανό , πάνω από τα ζώδια της Φωτιάς.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Επίσης όμως ακριβώς την ίδια χρονική στιγμή ξεκινάει και ένας κενός σεληνιακός κύκλος διάρκειας 24ωρών πάνω στην ζώνη του λυκόφωτος, ο οποίος θα τελειώσει αύριο στις 04.24 π.μ ξημερώματα την στιγμή που η Σελήνη θα εισέλθει στο σχολαστικό ζώδιο της Παρθένου.

Συντονιστείτε λοιπόν από εκείνη την στιγμή και έπειτα με τις όποιες ηλεκτρονικές και διαδικτυακές καινοτομίες εμφανιστούν , μιας και ο σύνδεσμος μεταξύ της Σελήνης και του Ουρανού, στέλνει προς την μαζική συνείδηση της ανθρωπότητας , επαναστατικές ιδέες.

zwdia-zodia-astrologia-65