ζωδια ωροσκοπιο ημερας 01/01 Παρασκευη

ζωδια σημερα ωροσκοπιο  Παρασκευη 01 Ιανουαριου 2016

Να είστε ευγνώμονες που η Νέα Χρονιά δεν αρχίζει με τον Άρη να αντιτίθεται του Δία ή με τον Ήλιο να ενώνεται με τον Πλούτωνα όπως συνέβη την πρώτη ημέρα του χρόνου τα έτη 2015 και 2014 αντίστοιχα.

Το Σύμπαν ως χαιρετισμό στέλνει τον σχηματισμό μίας θετικής όψης 60 μοιρών ανάμεσα στην Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού (που ενισχύει την δύναμη της αγάπης) και της Αφροδίτης στον Τοξότη (που αυξάνει την παραγωγή). -14.07 μ.μ. Απολαύστε την ημέρα λοιπόν και απολαύστε τα χόμπι , τις τέχνες και τις καλλιτεχνίες.

Καθώς ο Αγγελιοφόρος των Θεών, Ο Ερμής αφήνει το ζώδιο της γης του Αιγόκερω και εισέρχεται στο αερινο ζώδιο του Υδροχόου (04.21 π.μ τα ξημερώματα) , αυτός ο σπουδαίος πλανήτης στα θέματα : επικοινωνίας – μεταφορών- της υγείας – επιχειρηματικά ζητήματα, επιβραδύνει την ταχύτητα του καθώς ετοιμάζεται να αλλάξει την πορεία του από ορθή σε ανάδρομη και πάλι , για διάρκεια τριών εβδομάδων ξεκινώντας την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου.

zodia-taro-45

Επίσης ο Βασιλιάς των Θεών ο πλανήτης Δίας επιβραδύνει και αυτός μιας και από τις 7 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει επίσης ανάδρομη πορεία η οποία θα λήξει στις 9 Μαίου 2016.

zwdia-agnh

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υπό την αναφορά αυτών των κάπως ανησυχητικών συμβάντων στο ουράνιο στερέωμα και οι οποίες είναι πέρα του προσωπικού σας ελέγχου, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να ρίξετε και εσείς κάπως τους προσωπικούς σας ρυθμούς ιδίως μιας και θα έχουμε και την άφιξη του τελευταίου τεταρτου της Σελήνης στις 07.32 π.μ αύριο το πρωί να ενεργοποιει την 12η μοιρα από τα ζώδια του Αιγόκερω και του Ζυγου .

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

Και αυτό διότι διαφορετικά θα προκληθούν καυγάδες και θα υπάρξει αρκετή ένταση στο ψυχικό μέτωπο της ατμόσφαιρας γύρω μας. Για αυτό και επιτρέψτε στον θετικό σχηματισμό 72 μοιρών σχέσης ανάμεσα στον Άρη και τον Ήλιο να διώξει μακριά την αρνητική ένταση μέσα από την ευχάριστη διασκέδαση, το χιούμορ , τα παιχνίδια κλπ συναναστροφές.

zwdia-fotia