ζωδια ωροσκοπιο ημερας 01/05 Κυριακη

sex-orgasmoi

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Κυριακη 1 Μαιου

Η έναρξη του νέου μήνα βρίσκει τον Ερμή, τον αγγελιαφόρο των θεών, σε ανάδρομη πορεία μέχρι και τις 22 Μαΐου. Αυτό μας υπενθυμίζει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις λεπτομέρειες που αφορούν τις επικοινωνίες, τις συνομιλίες, επιχειρηματικά θέματα αλλά και θέματα υγείας.

Σε εξέλιξη και μάλιστα με ορμή, βρίσκεται μια διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης στον Υδροχόο, μέχρι το φεγγάρι να περάσει στους Ιχθύες (5:35 μμ).

 

Στο μεταξύ το σύμπαν θέτει επιπρόσθετη έμφαση στην ασφάλεια και την προστασία, σε ασφαλιστικές καλύψεις και επενδυτικά σχέδια, καθώς ο Ερμής θα συναντήσει την Εστία στις 24 μοίρες του Ταύρου (12:58 μμ).

zodia-taro-45

Μείνετε κοντά στις σχέσεις κλειδιά της ζωής σας, καθώς μόλις ένα λεπτό αργότερα η Εστία θα σχηματίσει έναν δυσχερή δεσμό 150 μοιρών με την Ήρα (12:59 μμ).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Θα είναι συνετό για όλους να καταγράψουμε κάθε όνειρο ή εξωσωματική εμπειρία μπορεί να βιώσουμε – για να την έχουμε ως αναφορά στο μέλλον – στη διάρκεια μιας θετικής όψης 60 μοιρών που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον απόμακρο Ποσειδώνα (3:01 μμ). Επίσης ίσως κληθούμε να χειριστούμε κάποιο πρόβλημα που θα προκύψει, όταν η Σελήνη θα μπει στους Ιχθύες και θα συνευρεθεί με την σοφή και παντογνώστρια Αθηνά (7:40 μμ).

Οι καλές αλλά και οι γραφικές τέχνες θα έχουν την τιμητική τους στη διάρκεια της εποικοδομητικής όψης 60 μοιρών που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη (9:17 μμ). Καλή απόδοση θα έχουν και οι εικονικες εγγραφές όταν η Εστία θα έχει μια επαφή έμπνευσης 72 μοιρών με τον Ποσειδώνα (3:23 πμ της επομένης).

Όσο αντέχετε χορέψτε όλο το βράδυ, καθώς η μετάβαση της Σελήνης στον τελευταίο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου, δίνει φτερά στα πόδια!

zodia-astra-tarot