ζωδια ωροσκοπιο ημερας 01/06 Τεταρτη

genia-paidiwn-indigo

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 1 Ιουνιου

Αποχαιρετίσαμε τον Μάιο και περνάμε πλέον με αισιοδοξία στον Ιούνιο. Η έναρξη του έκτου μήνα αυτής της χρονιάς έρχεται με αρκετές αχτίδες ελπίδας, πασπαλισμένες ωστόσο με κάποια δόση κοσμικής αναταραχής.

Στη θετική πλευρά του αστροφυσικού φάσματος, έρχεται μια συνεύρεση στον Κριό που θα ενισχύσει τις διαισθήσεις ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό (6:43 μμ). Η όψη αυτή αναμένεται να ερεθίσει πολύ θετικά την σκέψη, τόσο όσο αφορά τη διαύγεια όσο και την ταχύτητά της.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Στη συνέχεια αναμένονται δύο συναντήσεις 72 μοιρών γεμάτες έμπνευση. Πρόκειται για την υποστηρικτική σε θέματα σχέσεων Εστία που θα συναντήσει τον θεραπευτή Χείρωνα (8:09 μμ), και τον αγγελιαφόρο Ερμή που θα συναντήσει την πολυμήχανη Αθηνά (2:03 πμ της επομένης).

Αυτές οι πλανητικές θέσεις ανοίγουν δυναμικές προοπτικές σε ό,τι αφορά τα επενδυτικά σχέδια, τα ενδιαφέροντα στον τομέα των θεραπειών, αλλά και την εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα ανάμεσα σε ζευγάρια.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Επιπρόσθετα, η παράλληλη θέση που θα βρεθούν η Σελήνη με τον Δία (1:00 πμ της επομένης), ενεργοποιεί την πίστη για όλα τα μελλοντικά σχέδια και γενικότερα την πιο αισιόδοξη σκέψη.

Εντούτοις, κάθε αιφνίδια προσπέλαση στο ανώτερο συναισθητικό επίπεδο πριν από τη συνεύρεση που προαναφέρθηκε ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό, ενδέχεται να συναντήσει έναν μικρό δισταγμό. Αιτία γι’ αυτό είναι η σχεδόν παράλληλη έναρξη μιας διαδρομής – αίνιγμα κενού πορείας της Σελήνης, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 5:48 πμ της επομένης.

Προτιμήστε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε αφήσει σε υφιστάμενα σχέδιά σας, αντί να αρχίσετε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα κάποια καινούργια σημαντική δραστηριότητα. Όσοι παρακολουθούν τις καθημερινές πλανητικές καταγραφές, γνωρίζουν ότι αυτός είναι ένας κανόνας που ισχύει για κάθε διάστημα με κενό πορείας της Σελήνης.

zwdia-agnh

Επιπρόσθετα, κάποιες ασαφείς συνθήκες ενδέχεται να διαταράξουν την πορεία κάποιων επιχειρηματικών σχεδίων και κοινωνικών δραστηριοτήτων που φαίνονταν ακλόνητες, καθώς ο Ήλιος που βρίσκεται τους Διδύμους θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τους Ιχθύες (5:43 πμ της επομένης).

Για να ολοκληρωθεί η καταγραφή αισιόδοξα όπως άρχισε, αξιοποιήστε την άφιξη της Σελήνης στον γήινο Ταύρο (5:48 πμ της επομένης) προκειμένου να βάλετε σε εφαρμογή τις πρακτικές συμβουλές που σας έχουν δοθεί για όλα τα θέματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia