ζωδια ωροσκοπιο ημερας 01/12

zwdia-evdomadiaies14-20-7-14_1

ζωδια ωροσκοπιο σημερα 01 Δεκεμβριου 

Δεν υπάρχει κάτι εναντίον του έτους 2015, όμως οι πρώτες ημέρες σχεδόν όλων των μηνών του φετινού ετους ήταν αρκετά δύσκολες και ανησυχητικές από την πλευρά των ασύμφωνων ηλιακών , σεληνιακών και πλανητικών όψεων επηρεάζοντας την ανθρωπότητα κάθε φορά.

Οι περισσότεροι αστρολόγοι δεν θεωρούν την αρχή κάθε μήνα ως τον καθοριστικό παράγοντα από τον οποίο εξαρτώνται οι υπόλοιπες 4 εβδομάδες που ακολουθούν.

Ωστόσο από πολλές και διαφορετικές απόψεις αν το πρώτο 24ωρο εμπεριέχει πολλές αστρικές κακές αποφάσεις, τότε οι ημέρες που ακολουθούν μπορεί να γίνουν περισσότερο επιβλαβείς από ότι κατά τα άλλα θα τις αναμέναμε.

zodia-taro-45

Όσο αφορά την σημερινή ημέρα, η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ουρανό στον Κριό στις 10.29 π.μ -γεγονός που υποδηλώνει ότι θα αφθονήσουν οι ανακαλύψεις και αποκαλύψεις στον τομέα της ανώτατης συνείδησης.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Το γεγονός αυτό θα ενισχυθεί θετικά μετά από χρονικό διάστημα 5 ωρών, όταν ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ουρανό στις 16.01 μ.μ .

Επιλέξτε επομένως την μελέτη τόσο βιβλίων μεταφυσικής όσο και βιβλίων που αφορούν τα ζητήματα της καρδιάς.

Και λίγο αργότερα στις 18.02 μ.μ όταν ο Ερμής σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον σαμάνο Χείρωνα, εμπλουτίστε τις γνώσεις σας σχετικά με την ολιστική θεραπεία και τις θεραπείες της εναλλακτικής ιατρικής.

19.55 μ.μ μία εμπνευσμένη αρμονική συμφωνία μεταξύ του Ηλίου και του Σεληνιακού Βόρειου Δεσμού θα εμφανιστεί στον ουρανό , ενώ ο Ήλιος θα προβεί ακόμη σε μία υποστηρικτική συμμαχία όψης 60 μοιρών με τον μεγαλύτερο αστεροειδή του γαλαξία μας την Δήμητρα στις 00.51 μετά τα μεσάνυχτα απόψε- δυο ουράνια γεγονότα που μας χαρίζουν την ενέργεια και την δύναμη που έχουμε ανάγκη ώστε να γίνουμε περισσότερο παραγωγικοί στα πεδία της επαγγελματικής μας εξειδίκευσης.

zwdia-fotia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Τέλος οι δονήσεις αγάπης αυξάνουν στην ατμόσφαιρα ενώ οι οι δημιουργικές τέχνες δείχνουν ελπιδοφόρες στις ώρες που ακολουθούν την όψη 60 μοιρών ανάμεσα στην Σελήνη και την Αφροδίτη, (05.10 τα ξημερώματα τεταρτης) Μόλις η σύνδεση μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης αυτή ολοκληρωθεί, αρχίζει ένας κενός σεληνιακός κύκλος που θα είναι ενεργός ως τις 12.10 μ.μ αύριο μεσημέρι.

Ένας γενικός και θετικός κανόνας όσο αφορά τον κενό σεληνιακό κύκλο είναι ότι μπορούμε όχι μόνο να τελειώσουμε όσες παλαιότερες εργασίες παρέμειναν στην μέση αλλά ότι μπορούμε επίσης να βγάλουμε από το πρόγραμμα μας και όσες νέες τολμηρές -επικίνδυνες και κατά μεγάλη πιθανότητα καταστροφικές για το μέλλον μας νέες εργασίες και εγχειρήματα , διαγράφοντας τα εντελώς από την λίστα μας.

zwdia-agnh