ζωδια ωροσκοπιο ημερας 02/05 Δευτερα

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 2 Μαιου

Η σύσταση που έγινε ήδη από χθες να καταγράφετε όποιο σημαντικό όνειρο ή όραμα βιώσετε, επαναλαμβάνεται εμφαντικά σήμερα εξαιτίας της μηνιαίας συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες (1:23 μμ).

Η εξωτερίκευση της συμπονετικής σας πλευράς σε αγαπημένα σας πρόσωπα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, θα είναι σε έξαρση στη διάρκεια μιας υποστηρικτικής επαφής 60 μοιρών που θα έχει η Σελήνη με τον Ήλιο (3:00 μμ).

 

Οι συναθροίσεις κοινωνικού ή φιλικού περιεχομένου θα έχουν την τιμητική τους, καθώς η Εστία από τον Ταύρο θα σχηματίσει έναν εποικοδομητικό δεσμό 60 μοιρών με τον Χείρωνα από τους Ιχθύες (1:22 πμ της επομένης).

zodia-taro-45

Αυτή η ευνοϊκή όψη θα εντείνει ιδιαίτερα την αναζήτηση προόδων στους τομείς της εναλλακτικής και της ολιστικής θεραπείας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Βυθιστείτε στις σελίδες ενός κλασσικού βιβλίου όταν η Σελήνη θα συναντήσει τον Ερμή σε έναν υποστηρικτικό δεσμό 60 μοιρών (8:09 πμ της επομένης).

Ωστόσο αυτή η όψη αποτελεί και έναρξη μιας αβέβαιης διαδρομής κενού πορείας της Σελήνης – που θα διαρκέσει μέχρι τις 8:05 μμ της Τρίτης, γι’ αυτό θα ήταν συνετό να είστε όσο γίνεται πιο φειδωλοί σε όλα, και να μην το παρακάνετε ακόμη και με κάτι όμορφο ή καλό.

zodia-astra-tarot