ζωδια ωροσκοπιο ημερας 02/12 Τεταρτη

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Το συναισθηματικό στρες και οι νοητικές εντάσεις έχουν το πάνω χέρι σε αντίθεση με την ηρεμία, τα γαλήνια συναισθήματα και τις συμπεριφορές καθώς η Σελήνη αφήνει την κενή τροχιά στον Λέοντα και εισέρχεται στην γήινη και σχολαστική Παρθένο .

Η Σεληνιακή σφαίρα που περνά από το έκτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου κάθε μήνα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη– ιδιαίτερα σε σχέση με την επαγγελματική κατάρτιση, τα ξεκαθαρίσματα, να κάνει τα πράγματα να είναι πιο αποτελεσματικά και εύρυθμα, τις εργασίες αποκατάστασης, εξαλείφοντας ότι δεν είναι απαραίτητο, και χειρίζεται με λογική τις διατροφικές ανάγκες.

 

Πάντως, η τροχιά της Σεληνης στο ζωδιο της Παρθένου εισέρχεται σε αχαρτογράφητες περιοχές, ενδεχομένως γεμάτη σύγχυση κι απογοήτευση, απέναντι με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

zwdia-3-zodia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Δεν βοηθάει το γεγονός ότι η Σελήνη συνεχίζει την απερίσκεπτη πορεία της στη φάση του τελευταίου τέταρτου ,ενεργοποιώντας την ενδέκατη μοίρα του Τοξοτη και της Παρθένου. Βάλτε τα δυνατά σας να ξεπεράσετε τα εμπόδια που μπορεί να υπονομεύουν την υγεία σας και να αντικαθιστούν την αμφιβολία στη θέση της ζωτικής αυτοπεποίθησης.

zwdia

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

Ένας τρόπος να εξουδετερώσετε τις σκιερές ουράνιες δυνάμεις που προσπαθούν να σας οδηγήσουν σε μια περιττή παράκαμψη είναι να ενδυναμώσετε τις κυριότερες συνεργασίες σας καθώς η Αφροδίτη ενώνει τις δυνάμεις της με την Ήρα στην 28 μοίρα του Ζυγου .

Αυτή η ένωση της Ήρας με την Αφροδίτη ενεργοποιεί επίσης την ανάγκη να εξερευνήσετε την τρέχουσα μόδα ,τις τάσεις του στυλ και της ομορφιάς.

zwdia-fotia