ζωδια ωροσκοπιο ημερας 04/11 Τεταρτη

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου ημερολογίου, ιδίως αν το διαβάζουν εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, πλέον γνωρίζουν ότι κάθε μήνα ο Κόσμος έχει μία η δύο ημέρες που παύει τον βομβαρδισμό μέσω των βαρέων τύπων ευθυγραμμίσεων που σχηματίζονται στον ουρανό, και που έχουν ως στόχο την ανθρωπότητα και οδηγείται σε μία ειρηνική επί το πλείστον, παύση.

 

Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή, καθώς ο χθεσινός κενός σεληνιακός κύκλος που ξεκίνησε η Σελήνη στον Σκορπιό είναι ακόμα σε πλήρη ισχύ και δεν πρόκειται να ηρεμήσει ενεργειακά αν η Σελήνη δεν καταφτάσει στο ζώδιο της Παρθένου στις 04.24 π.μ τα επομενα ξημερώματα.

 

 

Το να συγκεντρωθείτε στο πως θα καταφέρετε να τελειώσετε κάποια απομεινάρια παλαιών εργασιών χρησιμοποιώντας το φυσικό σας ταλέντο έχει κάποια λογική βάση.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Κάπως λεπτές αλλά και πάλι βοηθητικές υποστηρικτικές επαφές που θα εμφανιστούν στο ουράνιο στερέωμα, μεταξύ της Σελήνης και του Άρης στις 18.29 μ.μ και μετέπειτα με την Αφροδίτη στις 20.04 μ.μ , θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε ώστε να τελειώσετε παλαιά πρότζεκτ με αρκετό ενθουσιασμό και στυλ .

 

Η σύνδεση επίσης μεταξύ του Ερμή στον Σκορπιό και του Κρόνου στον Τοξότη, 30 μοιρών στις 02.57 τα ξημερώματα, δίνει μια μέτρια στήριξη στα επαγγελματικά σας συμφέροντα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Με το που η Σελήνη εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου, (04.29 π.μ ξημερώματα), το ενεργειακό παιχνίδι που παίζεται τόσο σε γη και ουρανό τις επόμενες δυο ημέρες του σεληνιακού κύκλου , μετατρέπεται σε έναν εμπειρογνώμονα της κατανοητής αποδοτικότητας, και εξπέρ της εκκαθάρισης των ζητημάτων.

Οπότε πείτε ναι στον προγραμματισμό και την τάξη και όχι στο χάος και την ακαταστασία. Η επισκευή εξοπλισμού, το ράψιμο, η ανακύκλωση, το βοτάνισμα του κήπου , συμβαδίζουν άψογα με την διέλευση της σεληνιακής σφαίρας από το έκτο ζώδιο του Ζωδιακού μας Κύκλου

zwdia-zodia-astrologia-65