ζωδια ωροσκοπιο ημερας 05/12 Σαββατο

karma-karmikes-sxeseis

 

ζωδια σημερα ωροσκοπιο 5 Δεκεμβριου Σαββατο

Αν σκέφτεστε ότι το σύμπαν–με την καλή του την καρδιά– πρόκειται να σας προσφέρει τον Ήλιο, τη Σελήνη και τα αστέρια σε ασημένιο δίσκο κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου του Δεκέμβρη του 2015, σκεφτείτε ξανά.

Το σκηνικό του 48ωρου μοιάζει περισσότερο με χάος. Ψυχραιμία τώρα –παρόλο που ορισμένες χρήσιμες ουράνιες πινελιές σκορπίζονται εδώ κι εκεί.
Από αγχώδη αλλά και πλεονεκτική θέση σήμερα, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τα ακόλουθα εμπόδια- η Αφροδίτη κινείται σε εναν ασύμβατο δεσμό 150 μοιρών με την Εστία την προστατιδα των σταθερων επενδυσεων (10:59 πμ), η Σελήνη παράλληλη και σε Σύνοδο με τον βίαιο και ευέξαπτο Άρη (4:02 πμ και 4:38 πμ αντίστοιχα), επίσης η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον άρχοντα του κάτω κόσμου τον Πλούτωνα (5:29 πμ ξημερωματα κυριακης ) και ο Ήλιος σχηματίζει μια δυνητικά δυστροπη οψη 45 μοιρών με την γαλήνια και ήρεμη συνήγορο Ήρα (6:16 πμ κυριακη).

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-3-zodia

ζωδια Σαββατοκυριακο α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο γ μερος

Στην κατά κάποιο τρόπο ουδέτερη ζώνη, υπάρχει η παραλληλια Αφροδίτης-Ποσειδώνα (10:29 μμ) η οποία είτε θα αυξήσει τις ρομαντικές σας ευαισθησίες και θα ενεργοποιήσει τις καλλιτεχνικές σας εκφράσεις ή θα σας ξεγελάσει με ψευδαισθήσεις, αναστάτωση και λαμπερές έννοιες.

Στον εποικοδομητικό και παραγωγικό ορίζοντα, λαμπερές δυνάμεις προέρχονται από το τρίγωνο της Σελήνης με τη Δήμητρα (10:17 μμ) κι ενώ η Σελήνη σχηματίζει υποστηρικτική συμμαχία 60 μοιρών με τον Ήλιο. Βάλτε τα δυνατά σας να αποδυναμώσετε το δίδυμο των πολεμικών ευθυγραμμίσεων ενισχύοντας τις προσπάθειες σας σε ένα αγαπημένο άθλημα ή ανανεώνοντας τις ρουτίνες των ασκήσεων.

zwdia-fotia