ζωδια ωροσκοπιο ημερας 07/12 Δευτερα

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

ζωδια σημερα ωροσκοπιο 07 Δεκεμβριου 

Μετά από ένα αρκετά δύσκολο σαββατοκύριακο όπου οι συνεχόμενες επιθέσεις της μοίρας προσπάθησαν να εμποδίσουν τα καλοσχεδιασμένα πλάνα σας για επιτυχία, το σύμπαν προσπαθεί να μας δώσει μια ειρηνική ανθρωπιστική βοήθεια.

Η μηνιαία ένωση Σελήνης- Ήρας στο τέλος του Ζυγού (11:37 πμ) κατά τη διάρκεια του κενού πορείας της Σελήνης που θα κρατήσει μέχρι τις 13:27 μμ είναι ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά στην κατεύθυνση της χαλάρωσης των ταλαιπωρημένων νευρων μας.

 

Η Σελήνη εισέρχεται στο υδάτινο και καπως σκοτεινό ζωδιο του Σκορπιού στις 13:27 το μεσημέρι της Δευτερας και ενώνει τις δυνάμεις της με την ομορφιά και τον ερωτισμό της Αφροδίτης λιγο αργοτερα στις 7:26 το απογευμα , παρέχοντας ακόμη μια ώθηση στην ενεργοποίηση ερωτικών δεσμών, των μυστικών συναισθημάτων τις δημιουργικές τέχνες και διάφορες άλλες κοινωνικές δραστηριότητες.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

διαβαστε επισης στα ζωδια :

Εβδομαδιαιες Ερωτικες Προβλεψεις 06-13/12

2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια  

Καθώς κάποιες εντάσεις κάνουν την εμφάνιση τους όσο ο Ερμής σχηματίζει μια σκληρή οψη 45 μοιρών με τη Δήμητρα (6:02 μμ), η ροή των διαχυτικών αισθήσεων και η συναισθηματική ενδυνάμωση γίνονται πιο ξεκάθαρες όταν η Σελήνη ερθει σε μια ομορφη επαφη παραλληλιας με την Αφροδίτη αργα το βραδυ στις 00:34 πμ της Τριτης.

Λιγο αργοτερα θα βρεθεί στην αγκαλια του ρομαντικού Ποσειδώνα σχηματίζοντας ενα τρίγωνο στις 3:41 πμ της Τριτης επισης μετα απο λιγη ωρα ο Ερμής απελευθερώνεται σχηματίζοντας έναν πολυ θετικο σύνδεσμο 72 μοιρών με τον αθλητικό κι ενθουσιώδη Άρη (5:07 πμ).

Η έρευνα, η μελέτη σε βάθος και οι διερευνητικές τύπου ντέντεκτιβ εργασίες ,οι αποκαλυψεις ερωτικων μυστικων καθως και οι σχεσεις τριγωνου ,ενισχύονται με τη Σελήνη να συνεχίζει το ταξιδι της στον όγδοο και πιο περίπλοκο οικο του ζωδιακού κύκλου.

zwdia