ζωδια ωροσκοπιο ημερας 08/02 Δευτερα

astrologia-afroditi-skorpios

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 8 Φεβρουαριου 

Πολεμικές δυνάμεις καραδοκούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, καθώς ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Ερμής και η Αφροδίτη καταλαμβάνουν τα ουράνια πόστα τους για την άφιξη της Νέας Σελήνης που θα ενεργοποιηθεί στις 20 μοίρες του Υδροχόου στις 4:40 μμ.

Πρέπει όμως να επικρατήσει ιδιαίτερη σύνεση πριν και μετά από αυτό το ξέσπασμα δυναμικής, που κηρύττει την έναρξη ενός νεου κυκλου της τροχιάς σελήνης και ήλιου σε όλο τον ζωδιακό κύκλο για 29.5 μέρες.

Πριν την ακριβή ώρα της Νέας Σελήνης, η Αφροδίτη κάνει έναν δεσμό τριβής 45 μοιρών με την παραγωγό Δήμητρα (10:30 πμ), και παράλληλα έρχεται σε μια ιδιαίτερα υποστηρικτική επαφή 60 μοιρών με τον θεραπευτή κένταυρο Χείρωνα (11:39 πμ).

zodia-taro-45

Λίγες ώρες αργότερα ενδέχεται να προκύψουν συναισθηματικές εντάσεις και διανοητική σύγχυση, όταν η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη από τον Σκορπιό (3:48 μμ), ενώ ο Ερμής θα κάνει μια τραχεία συνάντηση 45 μοιρών με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα (3:57 μμ).

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Παραδοσιακά, η άφιξη μιας ισχυρής Νέας Σελήνης επιλύει πολλές δυσκολίες. Όμως η σημερινή συνεύρεση του Ήλιου με τη Σελήνη ξεκινά ταυτόχρονα έναν σεληνιακό κύκλο 17 ωρών κενου πορείας, που διαρκεί μέχρι αύριο που θα μπει η Σελήνη στους Ιχθύες (10:23 πμ).

Υπό αυτές τις πιθανώς ολέθριες συνθήκες πέρα από τον ανθρώπινο έλεγχο, το σύμπαν ρίχνει ξανά το ζάρι του. Επιτρέπει στον Ερμή να έρθει σε παράλληλη θέση με τον αφέντη του κάτω κόσμου Πλούτωνα (6:21 μμ) και τον αφέντη της μοίρας και του κάρμα Κρόνου (3:33 πμ).
Ίσως αυτές οι κινήσεις του Ερμή έχουν τη διάθεση να υποβοηθήσουν ότι αφορά την έρευνα και να ενθαρρύνουν τις σε βάθος μελέτες. Όμως η Τρίτη συνοδεύει όλα αυτά με μια εδραιωμένη και ενδεχομένως υποτιμημένη παράλληλη θέση ανάμεσα στον Κρόνο και τον Πλούτωνα και μία ακόμη δυσμενή του Άρη με την Εστία.
Ποιος μπορεί να ξέρει ποιες θα είναι οι εξελίξεις;
Θα ήταν συνετό να είμαστε σε εγρήγορση και να αποφύγουμε όποιο άτομο ή κατάσταση προκαλεί ένταση, επιφυλάξεις και εξάρσεις – όσο περνάει από το χέρι μας…

zwdia-fotia