ζωδια ωροσκοπιο ημερας 08/12 Τεταρτη

ζωδια σημερα ωροσκοπιο 08 Δεκεμβριου 

Αυτή είναι η δεύτερη μέρα στο σχέδιο του σύμπαντος να δώσει στην ανθρωπότητα μερικές ακτίνες ελπίδας αντί μιας μεγάλης δόσης φόβου.

Οι συντελεστές της παραγωγικότητα σας αυξάνονται λιγο μετά το μεσημέρι , απο την ευγενική χορηγία της επαφής μεταξύ του επικοινωνιακού Ερμή και της Δήμητρας (1:45 μμ).

Δυνάμεις θεραπευτικές είναι στην διάθεσή μας την ώρα που η Σελήνη απο το ζωδιο του Σκορπιού κάνει τρίγωνο με τον Χείρωνα στο ζωδιο των Ιχθυων (11:10 μμ).

zodia-taro-45

Μάθετε περισσότερα για την απόκρυφη φιλοσοφία, αρχαίους πολιτισμούς, τη δύναμη των πυραμίδων, ιερούς χορούς, νοητική τηλεπάθεια, εξωγήινες μορφές ζωής και εμβαθυνετε στην θεραπεια των συναισθηματων κυρίως των μυστικων και πολυ τραυματικων..

διαβαστε επισης στα ζωδια : 2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια  

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Επιβιβαστείτε γρήγορα στο πολυμεσικό εξπρές όταν αργότερα ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με τον παράγοντα των δραστικών αλλαγών Ουρανό στα ζώδια της φωτιάς (4:39 πμ τεταρτη), οψη που θα μας δωσει την θετικη της ενέργεια απο νωρις το βραδυ της  Τριτης . Οτιδήποτε σχετίζεται με τον τομέα των ηλεκτρονικών, της υψηλής τεχνολογίας και την προχωρημένη επιστημονική εξερεύνηση ενεργοποιείται.

Χρησιμοποιηστε αυτα τα μέσα για την επιλυση των δυσκολιων που εχετε μπροστα σας καθως η θετικοτητα θα ενταθει απο την επομενη θετικη οψη της Τεταρτης .

zwdia

διαβαστε επισης στα ζωδια : 2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια  

Να σκέφτεστε σαν νικητές κατά τη διάρκεια των επόμενων ωρών καθώς η Σελήνη πλησιάζει μια υποστηρικτική 60 μοιρών συμμαχία με τον φιλάνθρωπο Δία (8:40 πμ). Όταν αυτή η ευνοϊκή σύμπραξη Σελήνης- Δία γίνει ακριβής, τα πράγματα γίνονται πιο χαλαρά και ευνοικα μέχρι η κενή πορεία της Σελήνης αναλάβει και αρχίσει τους αβέβαιους ελιγμούς που διαρκούν μέχρι τα μεσανυχτα της Τεταρτης .

Η εσωτερική αναζήτηση μαζί με πολύ ξεκούραση και χαλάρωση πρεπει να αντικαταστησουν την ανάγκη να κάνετε κινήσεις και πράγματα ακομα και σύμφωνα με τους κανόνες σχετικά με τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας .

zwdia-zodia-tarw