ζωδια ωροσκοπιο ημερας 10/02 Τεταρτη

zodia-ermis-ydroxoos

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 10 Φεβρουαριου

Συνεχίστε να ταξιδεύετε μπροστά με ανανεωμένο κάπως το ηθικό, χάρη στο χαρωπό ξεφάντωμα από το τρίγωνο που σχημάτισαν Αφροδίτη και Δίας, προσπαθώντας να υπερισχύσουν της παράλληλης θέσης των Κρόνου – Πλούτωνα!

Θα δείτε βελτίωση σε σημαντικούς συνεταιρισμούς σας, χάρη στην θέση έμπνευσης που θα βρεθεί ο Ερμής με την Ήρα σε μια οψη 72 μοιρων (4:39 μμ).

Προσπαθήστε να ενημερωθείτε λίγο περισσότερο για τις ολιστικές θεραπείες και τις εναλλακτικές ιατρικές προσεγγίσεις, στη διάρκεια της παρούσας μηνιαίας συνεύρεσης της Σελήνης με τον θεραπευτή Χείρωνα στους Ιχθύες (6:19 μμ).

zodia-taro-45

Ενδέχεται να έχετε συνεχείς εμπειρίες ντεζαβού, γι’ αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε εκρήξεις υπερβολικής αισιοδοξίας αλλά και περηφάνιας.

zodia-astra-tarot

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αυτό αναμένεται να επιφέρει μια ανορθοδοξη οψη 150 μοιρών που θα σχηματίσουν τα δύο μεγαλύτερα ουράνια σώματα του ηλιακού μας συστήματος, ο Ήλιος και ο Δίας (9:29 μμ).

Η τάση αυτή θα ενισχυθεί από την μηνιαία αντίθεση που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία (9:57 μμ), γι’ αυτό κανείς δεν θα εκτιμήσει συμπεριφορές υποτίμησης ή παντογνωσίας!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η τύχη σας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, χάρη σε μια υποστηρικτική θέση 60 μοιρών που θα βρεθεί η Σελήνη από τους Ιχθύες με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Αιγόκερω (11:09 μμ και 6:26 πμ το πρωι της επομενης).
Αν και η επαφή της Σελήνης με τον Ερμή θα είναι η έναρξη ενός κενού πορείας της σεληνης που θα μας γεμισει αβεβαιότητας και θα διαρκέσει μέχρι αύριο στις 11:56 πμ, για το βράδυ κανονίστε ευχάριστες εξόδους καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύες θα σας κάνει να πετάτε!

zwdia-zodia-tarw