ζωδια ωροσκοπιο ημερας 11/3 Παρασκευη

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 11 Μαρτιου

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή στην καταγραφή του ημερολογίου μας, να θυμίσουμε ότι οι μεγάλες ηλιακές και πλανητικές θέσεις που σχηματίζονται τη μία μέρα, δεν εξαφανίζονται την επομένη.

‘Αντίθετα, παραμένουν ισχυρές αλλά εν δυνάμει σιωπηρές και δευτερεύουσες σε σχέση με την αστροφυσική δυναμική. Για τον λόγο αυτό, οι προαναφερθείσες έντονες συναντήσεις μεταξύ Ήλιου – Χείρωνα και Ερμή – Ποσειδώνα, εξακολουθούν να εκπέμπουν τις αποκαλύψεις τους όλο δέος μέσω του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της ανθρώπινης συλλογικής ταυτότητας.

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης 

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Όποιοι άνθρωποι θέλουν να συντονιστούν με αυτές τις μεταμορφωτικές δονήσεις, προκειμένου να βελτιωθούν ως μύστες στην καλή θέληση ανά τον κόσμο, θα είναι ευπρόσδεκτοι να το κάνουν.

ζωδια-ταρο-99

Το Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Β

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο
Στο μεταξύ ενισχύονται οι δεσμοί αγάπης και όλες οι δημιουργικές τέχνες, χάρη στην προσέγγιση της Σελήνης από τον Κριό και τη δημιουργία μιας όψης 60 μοιρών με την Αφροδίτη στον Υδροχόο (ακριβώς στις 8:25 μμ).

 

Μόλις αυτή η όψη ολοκληρωθει , θα αρχισει μια διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης μέχρι τις 9:45 μμ, όπου στη συνέχεια θα μπει στον Ταύρο που είναι το ζώδιο εξαρσης της.

zodia-astra-tarot

Το σπίτι μας ως εστία, θέματα ασφάλειας και προστασίας, ασφαλιστικά και επενδυτικά ενδιαφέροντα αλλά και συναθροίσεις μεταξύ αδελφών και φίλων, θα είναι στο επίκεντρο στη διάρκεια αυτής της μηνιαίας συνάντησης της Σελήνης με την Εστία (12:21 πμ). Φροντίστε να βρείτε χρόνο για φροντίδα των αγαπημένων σας, για μαγειρικούς πειραματισμούς, για τέχνες και χειροτεχνίες αλλά και καίριες επαγγελματικές συναντήσεις. Από αυτή τη θέση της, η Σελήνη απολαμβάνει τη διήμερη διαδρομή της στο πρώτο ζώδιο του αέρα κάθε μήνα.

Προτιμήστε να γυρίσετε την πλάτη σε κάθε πρόκληση από συνεργάτες και προσπαθήστε να δείξετε επιπλέον ευγένεια στο έτερό σας ήμισυ που είναι υπό πίεση, καθώς ο ενίοτε ασταθής Άρης σχηματίζει μια όψη τριβής 45 μοιρών με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα (6:31 πμ).

zwdia