ζωδια ωροσκοπιο ημερας 12/03 Σαββατο

erwtiki-astrologia

ζωδια σημερα ωροσκοπιο  Σαββατο 12 Μαρτιου

Η σημερινή μέρα είναι μία από τις ιδανικές για να βάλουμε σε τάξη όλες τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητές μας, καθώς δεν θα υπάρξει κάποια διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης.

Στο μεταξύ η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες (12:25 μμ), καθιστά αυτό τον πλανήτη της αγάπης, της ομορφιάς και των κοινωνικών επαφών σε θέση εξαρσης μέχρι τις 5 Απριλίου.

 

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Επίσης, η παράλληλη όψη που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με την Δήμητρα στις 9:15 μμ, δημιουργεί ένα άριστο υπόβαθρο για τους λάτρεις των αντικών και τους συλλέκτες να αναζητήσουν μαργαριτάρια ευκαιριών στην αγορά και σε παζάρια.

ζωδια-ταρο-99

Το Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Β

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο

Η Δήμητρα αναμένεται να σχηματίσει μια υποστηρικτική αρμονική όψη 60 μοιρών με τον Πλούτωνα (2:26 μμ), η οποία θα ενισχύσει περαιτέρω ότι αφορά την διατροφή και τις θρεπτικές μας ανάγκες.

Μια ανάλογη εποικοδομητική σχέση θα σχηματίσει και η Σελήνη με τον Ερμή, τον ειδήμονα της επικοινωνίας (5:57 μμ).

Τα ξημερώματα της Κυριακής η Σελήνη από τον Ταύρο θα σχηματίσει ένα σπουδαίο τρίγωνο, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (1:42 πμ) και με τον Δία στην Παρθένο (2:37 πμ).

zodia-astra-tarot
Η ευφορία αναμένεται να είναι το συναίσθημα που θα επικρατήσει από το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία, κρυσταλλώνοντας τον ουράνιο τριγωνικό σχηματισμό που μπορεί να πυροδοτήσει κάθε είδους φανταστικές ενοράσεις.

Και όταν ο Ερμής θα έρθει σε παράλληλη θέση με τον Ποσειδώνα (4:31 πμ), είναι η καλύτερη περίοδος για χορό, τραγούδι και χαρά, καθώς οι ελπίδες, τα όνειρα και τα ιδανικά μας θα φτάσουν να πετούν στην στρατόσφαιρα της φαντασίας!

zodia-zvdia-oroskopio-11