ζωδια ωροσκοπιο ημερας 13/02 Σαββατο

noima-zwis

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Σαββατο 13 Φεβρουαριου

Από τη χθεσινή καταγραφή σάς επισημάνθηκε ότι θα διανύσουμε μια περίοδο με καθησυχαστικές επιρροές φροντίδας προς τους αγαπημένους μας, ειδικά τους πιο ηλικιωμένους και τα παιδιά του κύκλου μας.

Γι’ αυτό φροντίζει ο Άρης που θα συναντήσει τη Δήμητρα μέσω ενός παράλληλου σχηματισμού (10:56 πμ). Στο μεταξύ όμως θα προκύψει και μια σύντομη Σελήνη κενού πορείας στον κριο που θα αρχίσει στις 12:33 μμ και θα ολοκληρωθεί στη 1:36 μμ, όταν η Σελήνη θα εκτιναχθεί στον γήινο Ταύρο, το ζώδιο της έξαρσής της.

 

Αυτή η μηνιαία σεληνιακή μετάβαση ευνοεί ιδιαίτερα τις πρακτικές εργασίες, τις τέχνες και τα χειροτεχνήματα, αλλά εφιστά και την προσοχή σε οικονομικά θέματα-κλειδιά.

zodia-taro-45

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β

Αν έχετε την αίσθηση ότι κάτι πήγε στραβά σε σχέση με τα σχέδιά σας, κύρια κοσμική αιτία γι’ αυτό ενδέχεται να είναι η απόφαση της Αφροδίτης να έρθει σε παράλληλη θέση αρχικά με τον Κρόνο (8:20 μμ) και μετά με τον Πλούτωνα (12:15 πμ της επομενης). Είναι δύο σχηματισμοι που περισσότερο θα τους λέγαμε άτακτους και ταραχοποιούς, παρά αξιόπιστους και φύλακες – άγγελους!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Θα ακολουθήσει άλλη μια κάπως δυσχερή θέση του Ερμή, ο οποίος ενώ στις 12:44 πμ μπαίνει στον διορατικό Υδροχόο, στη συνέχεια θα σχηματίσει ένα πιθανώς καυστικό δεσμό 45 μοιρών με τον Κρόνο (2:06 πμ). Πάντως μέσα σε όλο αυτό, θα επέμβει και μια ομάδα διάσωσης!

Η έναρξη κηρύσσεται στη 1:00 πμ με μια υποστηρικτική σχέση 60 μοιρών, μεταξύ του Άρη από τον Σκορπιό και του Δία από την Παρθένο. Η θέση αυτή ενδέχεται να προσφέρει μια χείρα βοηθείας όταν νιώθετε ότι έχετε καταθέσει τα όπλα, και θα είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε με κάθε τρόπο να παρασυρθείτε από μια αίσθηση εξουθένωσης ή απελπισίας.

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β

Τονώστε τα αποθέματα χαράς σας με φυσική άσκηση και περιπετειώδεις αποδράσεις στη φύση. Οι δονήσεις του έρωτα θα αρχίσουν να πλανώνται από το απόγευμα, χάρη σε μια αρμονική θέση έμπνευσης 72 μοιρών της Αφροδίτης με την Ήρα που θα ολοκληρωθει νωρις τα ξημερωματα της κυριακης

zodia-astra-tarot