ζωδια ωροσκοπιο ημερας 13/3 Κυριακη

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Κυριακη 13 Μαρτιου

Η χθεσινή μέρα επιφύλασσε μια αρκετά ισχυρή κοσμική στήριξη στο ανθρώπινο είδος. Αυτή η στήριξη αναμένεται να διαρκέσει για λίγο ακόμη, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον πραγματιστή Ταύρο και συνδυάζει εύκολα τις δυνάμεις της με τον Ήλιο από τους Ιχθύες (11:48 πμ).

Όμως αυτή η φιλική σχέση ανάμεσα σε Σελήνη και Ήλιο, θα χάσει λίγη από τη δύναμή της καθως από εκεί θα ξεκινήσει μια 11ωρη διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης, που θα διαρκέσει μέχρι να περάσει το φεγγάρι στους Διδύμους αργα το βραδυ της Κυριακης. Θα είναι συνετό για όλους μας να αποφύγουμε να πιέσουμε επί προσωπικών θεμάτων, πάρα πολύ και πάρα πολύ γρήγορα, όσο η Σελήνη θα κινείται στα τελειωματα του Ταύρου.

 

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Στο μεταξύ σε έντονη δραστηριότητα βρίσκεται ο Δίας, που εξακολουθεί να διασχίζει ανάδρομος την Παρθενο. Ενώ κινείται προς τη δημιουργία αντίθεσης με τον Ήλιο και την Σελήνη, θα σχηματίσει μια δυσχερή όψη 150 μοιρών με την Αθηνά στον Υδροχόο (3:55 μμ) και μια αντίθεση με την Δήμητρα στους Ιχθύες (8:41 μμ).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο
Αυτοί είναι δύο ακόμη λόγοι να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε όλοι κάθε είδους πνευματικές κοπώσεις αλλά και πιθανές εντάσεις, που σχετίζονται με γονείς και παιδιά υπό την προστασία μας.Όταν περάσει η Σελήνη στους Διδύμους, θα μπορούμε πια να απολαύσουμε απλές χαρές και να ασχοληθούμε με τα χόμπι μας.

Ενδυνάμωση θα χρειαστούν οι κάθε είδους βασικές συνεργασίες μας, καθώς ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με την Ήρα στα ζώδια του νερού (2:21 πμ). Επίσης προβλέπονται θυελλώδεις συνθήκες για λίγο αργότερα, όταν ο Πλούτωνας θα προσπαθήσει να ρίξει τα πέπλα του στην ευαίσθητη Αφροδίτη μέσω μιας τραχιάς όψης 45 μοιρών (7:37 πμ).

Ας προετοιμαστούμε όλοι για μια ουράνια φιλονικία τη Δευτέρα και την Τρίτη, όταν Ήλιος, η Σελήνη και πολλοί πλανητικοί αντίπαλοι θα προσπαθήσουν να εξασθενίσουν την αποφασιστικότητά μας να σημειώσουμε οποιαδήποτε πρόοδο…

zodia-astra-tarot