ζωδια ωροσκοπιο ημερας 15/03 Τριτη

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 15 Μαρτιου

Ο πλανήτης Ερμής είναι ο εγγύτερος στον Ήλιο και έχει την ευχέρεια να κινείται γρηγορότερα σε όλες τις βασικές αστρικές τροχιές του ηλιακού μας συστήματος. Η συνήθης ημερήσια ταχύτητα του πλανήτη Ερμή, ξεπερνά ενίοτε τις 2 μοίρες στον ζωδιακό κύκλο.

Επί του προκειμένου, ο Ερμής θα εκτελεί την ταχύτερη πορεία του και θα σημειώνει την μεγαλύτερη κίνηση ανά μέρα από τις 23 Μαρτίου μέχρι τις 3 Απριλίου.

Ο λόγος που έγινε όλη αυτή η εκτενής αναφορά, είναι ότι ο Ερμής είναι ο σπουδαιότερος κοσμικός παράγοντας στη σημερινή ουράνια αρένα της μοίρας, του πεπρωμένου, της τύχης και των ευκαιριών, καθώς θα σχηματίσει έξι όψεις.

zodia-taro-45

Ένα τρίγωνο με τον ειδήμονα του σκότους Πλούτωνα (10 πμ), μια κόντρα παράλληλη όψη με τον πανταχού παρόντα Ουρανό (11:08 πμ), μια αντίθεση με τον Δία (12:43 μμ), μια συνάντηση τριβής 45 μοιρών με την λάτρη της ασφάλειας Εστία (11:47 μμ), μια συνάντηση με την φυσιολάτρη Δήμητρα στις 19 μοίρες των Ιχθύων (3:05 πμ της επομένης) και μια κόντρα παράλληλη όψη με τον γίγαντα Δία (3:32 πμ της επομένης).

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Με μισή ντουζίνα γεωμετρικές θέσεις του Ερμή να στέλνουν μια ευρεία γκάμα τόσο υποβοηθητικών όσο και πιεστικών ωθήσεων, φυσικά επηρεάζονται οι επικοινωνίες και οι αλληλογραφίες παγκοσμίως, τα όποια σχέδια για μετακινήσεις, οι αναλύσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος αλλά και ο τομέας της υγείας και της φαρμακολογίας ανά τον κόσμο.

Η καλύτερη συμβουλή είναι να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι πνευματικά και πιο χαλαροί συναισθηματικά.

zodia-astra-tarot

 

Σε αυτό το ήδη βεβαρημένο σκηνικό, έρχεται να προστεθεί με πιθανές συγκρούσεις, μια ύπουλη επαφή 45 μοιρών της Αφροδίτης με τον Ουρανό (7:49 μμ), ακριβώς πριν ενεργοποιηθεί στις 26 μοίρες των Ιχθύων και των Διδύμων η εριστική φάση του Πρώτου Τετάρτου της Σελήνης (8:04 μμ).

Στη σύγχυση αυτής της συνεύρεσης Ήλιου και Σελήνης, έρχεται να προστεθεί επιπλέον η έναρξη μιας Σελήνης κενού πορείας που θα διαρκέσει μέχρι τις 3:58 πμ της Τετάρτης, οπότε η Σελήνη θα περάσει στον οικογενειακό της οίκο του Καρκίνου. Αποχωρήστε από κάθε πιθανή εξωτερική πρόκληση και αναταραχή, επιλέγοντας ένα βράδυ αναδίπλωσης για να πάρετε μαθήματα από το πλούσιο αρχείο παλαιότερων ευκαιριών και προκλήσεων.

zvdia-zwdia-tarw