ζωδια ωροσκοπιο ημερας 16/02 Τριτη

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 16 Φεβρουαριου

Όσοι παρακολουθείτε συστηματικά τις ενημερώσεις μας, θα θυμάστε ότι η διέλευση της Σελήνης από ένα ζώδιο διαρκεί από 48 μέχρι 60 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι το χθεσινό πέρασμα της Σελήνης στον αέρινο Δίδυμο, διανύει τώρα τη δεύτερη μέρα του.
Παράλληλα ας αναφέρουμε ότι κάθε φορά που η Σελήνη ενεργοποιεί έναν ζωδιακό εκπρόσωπο, όσοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί μέσα σε αυτό το ηλιακό κομμάτι λαμβάνουν μια επιπλέον δόση ουράνιας φροντίδας και ψυχικής ανάτασης.

Σήμερα το πρωί όλοι ανεξαιρέτως θα λειτουργήσουμε με γνώμονα την πρακτική και την λογική, καθώς ο Ήλιος θα έχει μια συνάντηση έμπνευσης 72 μοιρών με τον Κρόνο (13:36 μμ), που θα την ακολουθήσει η μηνιαία αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο (19:11 μμ).

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

Λίγο αργότερα θα δεχθούμε μια πλούσια δόση διαισθητικής αλλά και δημιουργικής ικανότητας για επίλυση προβλημάτων ειδικά στον εργασιακό χώρο, καθώς η Σελήνη θα έχει μια πολύ υποστηρικτική συνάντηση 60 μοιρών με τον Ουρανό (11:32 μμ).

 

Παράλληλη η Αθηνά θα δημιουργήσει μια επιδέξια αλλά πολύ εποικοδομητική σχέση με τον Ποσειδώνα (2:15 πμ τα ξημερωματα της επομενης).

Όμως το κύριο ουράνιο γεγονός το φέρνει η Αφροδίτη, ως ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της δημιουργικής καλλιτεχνικής έκφρασης.

Η Αφροδίτη από το συγκρατημενο και γηινο ζωδιο του Αιγόκερω, θα περάσει στο πνευματικο και απροβλεπτο ζωδιο του Υδροχόου μέχρι και τις 12 Μαρτίου.

Η θέση της αυτή θα έρθει να προσθέσει αρκετή ζωντάνια σε κάθε εξασθενημένη ομαδική μας εργασία, σε κοινοτικές προσφορές και πρωτοβουλίες αλλά και στις κοινωνικές μας δραστηριότητες.

zwdia-fotia