ζωδια ωροσκοπιο ημερας 17/02 Τεταρτη

panselinos-zwdio-ydroxoos

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 17 Φεβρουαριου 

Τη σημερινή μέρα θα πρωταγωνιστήσουν δύο αστρικές όψεις 45 μοιρών, που ενδέχεται να επιφέρουν κάποιες εντάσεις. Αρχικά η Αφροδίτη θα συναντήσει σε αυτή τη θέση τον Κρόνο (11:46 πμ), ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η ίδια οψη για τον Ερμή με τον Χείρωνα (3:20 μμ).

Ο Ερμής θα κάνει μια προσπάθεια να ομαλοποιήσει κάπως την τραχύτητα της συνάντησής του με τον μαέστρο της επούλωσης Χείρωνα, φέρνοντας μια πνευματική υπερδιέγερση όταν έρθει σε επαφή 72 μοιρών με τον Άρη (6:39 μμ).

Στο μεταξύ η Σελήνη από τους Διδύμους θα αρχίσει μια περίοδο κενού πορείας στις 6:38 μμ, ενώ θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ήλιο στον Υδροχόο. Αυτή η φάση αβεβαιότητας του κενού πορείας θα έχει διάρκεια δύο ωρών, μέχρι τις 9:25 μμ που η Σελήνη θα μπει στον φυσικό της χώρο του Καρκίνου.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

Όποτε η Σελήνη μπαίνει στον τέταρτο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου, χρίζονται προτεραιότητές μας το σπίτι και η οικογένεια. Θα υπάρχει διάχυτη η διάθεση και η ανάγκη να τακτοποιήσουμε και να καθαρίσουμε κουζίνα και μπάνια, να επιδοθούμε σε μαγείρεμα και ζαχαροπλαστική, να ασχοληθούμε με τα φυτά και τα λουλούδια μας, να ανακαλύψουμε χόμπι που έχουν σχέση με το νερό αλλά και να μάθουμε λεπτομέρειες για το οικογενειακό μας παρελθόν.

Όλα είναι πιθανά λίγες ώρες αργότερα, όταν αρχισουν οι ”ετοιμασιες” για την συνάντηση 135 μοιρών μεταξύ του Ερμή και του Δία ,που θα γινει το πρωι της επομενης 9,29πμ ,με αυτη την επαφη στον ουρανο θα πρεπει να κανουμε προσπαθεια ωστε να μεινουμε στην αισιόδοξη σκέψη, αντί να κάνουμε υπερβολές με μια συνήθεια που ξέρουμε ότι μας βλάπτει.

ζωδια-ταρο-99zwdia-zodia-33