ζωδια ωροσκοπιο ημερας 18/02 Πεμπτη

prwin-epanasyndesi

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Πεμπτη 18 Φεβρουαριου

Μην σταματάτε καθόλου την  πρόσω ολοταχώς πορεία , καθώς οι ενθαρρυντικές κοσμικές δυνάμεις μας καθοδηγούν προς πολύ σημαντικούς στόχους.

Το κλίμα από νωρίς θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό, καθώς ο Ερμής θα έχει μια επαφή έμπνευσης 72 μοιρών με τον ανώτερο πλανήτη φύλακα της οκτάβας του τον Ουρανό (10:47 μμ).

Παράλληλα η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει τρίγωνο τόσο με την Δήμητρα όσο και με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες (11:54 πμ και 13:50 μμ αντίστοιχα).

zodia-taro-45

Η Δήμητρα και ο Ποσειδώνας οδεύουν προς μια σπάνια σύγκλιση την Κυριακή στις 21 Φεβρουαρίου. Η φόρτιση για αυτή τη συνάντηση έχει αρχίσει ήδη να επηρεάζει ιδιαίτερα θετικά σε ότι αφορά την παραγωγικότητα αλλά και τη φαντασία, που δεν είναι απίθανο να επιφέρουν εντυπωσιακά επιτεύγματα σε σχεδόν όλους τους τομείς παγκοσμίως.

 

 

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Φροντίστε να προλάβετε κάποιες μικρής σημασίας εντάσεις στους τομείς των σχέσεων, καθώς η Σελήνη σχηματίζει την μηνιαία αντίθεσή της με τον μακρινό Πλούτωνα τα ξημερωματα της επομενης(3:35 πμ).

Έφτασε και η στιγμή να αποχαιρετίσουμε τον Ήλιο από την ετήσια επίσκεψή του στον Υδροχόο, και να τον υποδεχθούμε πλέον στους Ιχθύες (7:35 πμ το πρωι της παρασκευης).

Η πορεία του φωτεινού κύκλου στα νερά των Ιχθύων για τις επόμενες 30 ημέρες ενδέχεται να αναζωπυρώσει πολλά παλιά συναισθήματα, ενώ δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσει και ψυχικές δυνάμεις που έχουν τεμπελιάσει κάπως.

Απολαύστε μια χαλαρωτική απολαυστική θεραπεία που ξέρετε ότι σας επηρεάζει γαληνευτικά, καθώς η Σελήνη ετοιμάζεται να σχηματίσει ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον Χείρωνα .

ζωδια-ταρο-99