ζωδια ωροσκοπιο ημερας 19/02 Παρασκευη

zwdia-evdomadiaies-20261014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 19 Φεβρουαριου

Τα συναισθήματα και οι σκέψεις αναμένεται να κατακλύσουν από νωρίς την καρδιά αλλά και το μυαλό μας εν χορώ, καθώς η Σελήνη θα έχει μια ιδιαίτερα υποστηρικτική επαφή 60 μοιρών με τον Δία (9:49 πμ).

ζωδια Σαββατοκυριακο 20/21-02/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 20-21/02/02 Β

zodia-taro-45

Ωστόσο όμως το φεγγάρι θα περάσει και ένα διάστημα κενού πορείας μεταξύ 16:37 μμ και 04:18 πμ το ξημερωμα του Σαββατου , οπότε και ενδέχεται να αμφισβητηθούν πολλές αποφάσεις η να προκυωουν ολικες ανατροπες σε φαινομενικά στέρες αποφάσεις.

Ενδείκνυται πάντα να ολοκληρώνουμε εκκρεμότητες σε παλιές υποθέσεις όταν επικρατεί ένα ελαφρύ και ίσως χαρωπό και ακαθοριστο κλίμα (όπως μια Σελήνη κενού πορείας), αντί να αποφασίζουμε να προχωρήσουμε σε νέες κινήσεις ή επαγγελματικά ξεκινήματα.

zodia-astra-tarot

Ειδικά στη συγκεκριμένη περίοδο που το φεγγάρι θα είναι κενού πορείας, ένα τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη ακριβως πριν (4:37 μμ), ευνοεί τη γυμναστική και τις αθλητικές δραστηριότητες καθως και τις συναισθηματικες – ερωτικες εντασεις με μέτρο.

Η αναζήτηση επενδυτικών σχεδίων είναι από τους τομείς που θα ήταν συνετό για εμάς να αποφύγουμε, καθώς ο Βόρειος Δεσμός της σεληνης απο το ζωδιο της Παρθένου έρχεται σε αρνητική όψη 150 μοιρών με την Εστία στον Κριό (4:48 μμ).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Σαββατοκυριακο 20/21-02/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 20-21/02/02 Β

Κάθετα αντενδείκνυται να πιεστούν οικονομικά θέματα, ειδικά αν ενδέχεται να μην είμαστε πλήρως μυημένοι σε όλα τα επιχειρηματικά δεδομένα!

Λίγο αργότερα, όταν η Σελήνη θα μπει στον φλογερό Λέοντα (4:18 πμ τα ξημερωματα του Σαββατου ), αφήστε το δυνατό βρυχηθμό σας να διαπεράσει τα ταλέντα σας στις τέχνες ή τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα.

Ετοιμαστείτε για μια βραδινή έξοδο και σίγουρα θα περάσετε πολύ όμορφα.

zodia-zvdia-oroskopio-11