ζωδια ωροσκοπιο ημερας 21/02 Κυριακη

karma-karmikes-sxeseis

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Κυριακη 21 Φεβρουαριου 

Αναφέρθηκε από χθες στην ανάλυσή μας ότι ο μεγαλύτερος αστεροειδής η Δήμητρα και ο πολύ μακρινός Ποσειδώνας, θα συναντηθούν σήμερα στις 10 μοίρες των Ιχθύων (11:34 πμ). Αυτή είναι μια ιδιαίτερα σπάνια συνάντηση, άρα επιφέρει ένα πρόσθετο δυνατό πλήγμα σε όλο τον ζωδιακό κύκλο.

Αξίζει να αναφέρουμε προς δική σας καλύτερη ενημέρωση ότι η Δήμητρα χρειάζεται περίπου 3.5 χρόνια για να διαπεράσει όλα τα ζώδια, ενώ ο Ποσειδώνας χρειάζεται 164 χρόνια για να πραγματοποιήσει μια πλήρη τροχιά γύρω από τον Ήλιο!

Οι άνθρωποι από την πλευρά τους, βιώνουν την εμπειρία μιας συνάντησης της Δήμητρας με τον Πλούτωνα περίπου κάθε 5 χρόνια.
Και οι δύο αυτοί πλανήτες αποτελούν θετικά αρχέτυπα, άρα αυτό συνήθως αποπνέει και κάθε συνεύρεσή τους.

zodia-taro-45

Ενισχύεται η παραγωγικότητα, η φύση, διατροφικές και θρεπτικές ανάγκες, σχέσεις γονέων με τα παιδιά, αλλά και συναισθήματα όπως η ψυχική ευαισθησία, η δημιουργική έκφραση της φαντασίας, ο ιδεαλισμός, η ευσπλαχνία. Αυτός είναι ένας αστρικός συνδυασμός που γεννά πολλές υποσχέσεις.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Εντούτοις, αν ο Ποσειδώνας επιλέξει να δείξει την σκιερή πλευρά του, της σύγχυσης και του χάους, τότε οι ανεξέλεγκτες καταστάσεις θα είναι αυτές που θα επικρατήσουν.

Επιπρόσθετα, στη σημερινή κοσμική παράσταση έχουμε την Αφροδίτη με τον Δία να σχηματίζουν μια τεταμένη όψη 135 μοιρών (1:41 μμ), ενώ η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στις 3:18 πμ τα ξημερωματα της δευτερας και παράλληλα αρχίζει μια Σεληνη κενού πορείας που θα διαρκέσει μέχρι τις 1:25 μμ το μεσημερι της επομενης. Επίσης ο Ήλιος αναμένεται να κάνει μια έντονη όψη 45 μοιρών με τον απρόβλεπτο Ουρανό (5:21 πμ).

zodia-astra-tarot

Ως αρωγός μας στο να παραμείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας και τα ζωτικά σχέδιά μας μέσα σε όλο αυτό το εύθραυστο σκηνικό, έρχεται ο υπέρτατος Ερμής που ενώνει τις δυνάμεις του με την Αθηνά στις 11 μοίρες του Υδροχόου (12:53 πμ). Παράλληλα η Αφροδίτη θα σχηματίζει μια συνάντηση έμπνευσης 72 μοιρών με τον Ουρανό (1:16 πμ).
Ας ελπίσουμε για τα καλύτερα και ας προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε σε όσο μεγαλύτερη επαφή γίνεται με την εσωτερική μας ενσυναίσθηση, γιατί αναμένουμε και μια Πανσέληνο που έλκει την πνευματική και ψυχική μας ύπαρξη σαν μαγνήτης…

zodia-zvdia-oroskopio-11