ζωδια ωροσκοπιο ημερας 22/01 Παρασκευη

zwdia-ermis-karkinos

ζωδια σημερα ωροσκοπιο  Παρασκευη 22 Ιανουαριου

Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα προετοιμασιών για τον ερχομό της αυριανής Πανσεληνου στον αξονα Υδροχόου-Λέοντα. Η λύση εδώ είναι να αξιοποιήσετε την ημέρα σας σκεπτόμενοι την εκπλήρωση του ύψιστου πεπρωμένου σας πάνω στην Γη, παρά να την περάσετε αναλογιζόμενοι μόνο τις προσωπικές σας επιθυμίες και θέλω.

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της ένωσης Πλούτωνα-Ερμή που θα πραγματοποιηθεί στην 16η μοίρα του Αιγόκερω (1200μμ) για να διεξάγετε σε βάθος διάφορες μελέτες και διάφορες σημαντικές έρευνες.

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο 

zodia-taro-45

 

Αυτή είναι η δεύτερη σύζευξη μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα , με την πρώτη να έχει λάβει μέρος στις 19 Δεκεμβρίου 2015 , και την επόμενη να εμφανισθεί στο ουράνιο στερέωμα στις 29 Ιανουαρίου 2016-

Στις 21.04 μ.μ καθώς η Αθηνά εισέρχεται στα παγκόσμια ρεύματα του Υδροχόου, υπάρχει αύξηση της δυναμικής ενέργειας δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων και της στρατηγικής ακολουθίας αντιμετώπισης τους.

zodia-astra-tarot

Σκεφτείτε λοιπόν όπως ένας ηγέτης μιας και θα αρχίσετε να διαπρέπετε σε κάθε ομαδικό άθλημα ενώ θα λάβετε τον ρόλο του πρωταγωνιστή /αρχηγού ομάδων υλοποίησης πρωτοποριακών πρότζεκτ και ιδεών. Κάποια σύνεση συνίσταται όσο αφορά τον προγραμματισμό επενδυτικών εργασιών και επενδύσεων γενικότερα, λόγω του σχηματισμού τριβής 45 μοιρών ανάμεσα στην Δήμητρα και την Εστία στις 11.04 π.μ της επομένης .

Λίγο αργότερα όμως την επόμενη ημέρα και ειδικότερα στις 12.08 μ.μ η ατμόσφαιρα θα μετατραπεί σε ευνοϊκή ενεργειακά , γεγονός που οφείλεται στην επικράτηση των συμφερόντων της ολιστικής θεραπευτικής που απορρέουν από τον τριγωνικό σχηματισμό ανάμεσα στην Σελήνη στον Καρκίνο και τον Χείρωνα στους Ιχθείς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Τέλος στις 08.22 νωρίς το πρωί της 23ης Ιανουαρίου αφήστε τον εαυτό σας να βυθιστεί σε αισθήματα έντονης ευφορίας , όταν δηλαδή η Σελήνη θα δημιουργεί στον ουρανό ένα υποστηρικτικό δεσμό 60 μοιρών με τον Δία ενώ ταυτόχρονα θα πλησιάζει προς αυτόν. Ωστόσο την στιγμή που ο δεσμός αυτός μεταξύ της Σελήνης και του Δία ολοκληρωθεί, λίγα δευτερόλεπτα μετά έχουμε την έναρξη ενός κενού σεληνιακού κύκλου , ο οποίος θα τελειώσει την στιγμή που η Σελήνη θα βρεθεί στο ζώδιο του Λέοντα αύριο στις 21.22 μ.μ.

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο 

 

Κατά την διάρκεια των 13 αυτών ωρών λειτουργίας της εν λόγω σεληνιακής ζώνης του λυκόφωτος σας συμβουλεύουμε όπως ασχοληθείτε με το ξεκαθάρισμα κάποιων παλαιότερων οικογενειακών ζητημάτων καθώς επίσης και με την γνώση σχετικά με την αρχέγονη καταγωγή σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11