ζωδια ωροσκοπιο ημερας 24/01

zodia-ermis-ydroxoos

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Κυριακη 24 Ιανουαριου

Ξεκινήστε τις προετοιμασίες για την απελευθέρωση του πλανήτη Ερμή από την ανάδρομη πορεία που είχε το διάστημα αυτό, μιας και αύριο ο Αγγελιοφόρος των Θεών θα κάνει στάση στην κίνηση του και θα επανέλθει σε ορθή πορεία και πάλι.

Παράλληλα είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι δύο ημέρες πριν και δυο ημέρες μετά την εμφάνιση της Πανσέληνου , αποτελεί μια χρονική περίοδος κλειδί- μιας και κατά την περίοδο αυτή διανέμονται όλες οι ενεργειακές δονήσεις του ουρανού μέσα στην συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Η δουλειά σας λοιπόν είναι να γίνεται πρεσβευτής καλής θελήσεως απέναντι στους αγαπημένους σας, τους φίλους και τους συναδέλφους σας καθώς και στον κόσμο σε γενικότερη κλίμακα.

 

zodia-astra-tarot

Αν και κάποιοι θα σκοντάψουν κατά την διάρκεια της προσωρινής μεταβλητότητας την ατμόσφαιρα η οποία αναδύεται από τον σχηματισμό όψης τετραγώνου ανάμεσα στον Αρη και την Σεληνη στις 18.12 μ.μ , ένα ακόμα μεγάλο τρίγωνο έμπνευσης -αυτή την φορά υπαρκτό πάνω από τα ζώδια της φωτιάς- θα προσφέρει αύξηση της λογικής και της διαίσθησης μας την στιγμή που η Σελήνη θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον πλανήτη Κρόνο στον Τοξότη(20.26 μ.μ) και μετά με τον Ουρανό στον Κριό (04.52 μετά τα μεσάνυχτα).

Παρόλα αυτά , η όψη της Σελήνης και του Ουρανού ως συνιστώσα του σχηματισμού του Μεγάλου Τριγώνου αυτού στο ουράνιο στερέωμα, σηματοδοτεί επίσης και την έναρξη ενός 24ωρού κενού σε κίνηση σεληνιακού κύκλου , που θα διαρκέσει ως τις (05.47 μ.μ τα ξήμερώματα) την στιγμή δηλαδή που η Σελήνη θα μπει στην Παρθένο . Εστιάστε λοιπόν την προσοχή σας στην μελέτη διαφόρων επενδυτικών προτάσεων που μπορείτε να θέσετε στην πράξη λίγο αργότερα που η Εστία θα σχηματίσει τριγωνική όψη με τον πλανήτη Κρόνο στις (08.04 π.μ αύριο το πρωί).

zodia-zvdia-oroskopio-11