ζωδια ωροσκοπιο ημερας 24/02 Τεταρτη

sxeseis-anamoni

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 24 Φεβρουαριου

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να παραμείνετε προσηλωμένοι στην διεκπεραίωση των μικρών πραγμάτων και των λεπτομερειών, όσα δηλαδή είναι απαραίτητα για να συνεχίσει να κυλάει η μέρα.

Αυτό συστήνει σήμερα η Σελήνη, που βρίσκεται στη μηνιαία επισκεψη της στην Παρθένο. Και είναι κάτι που εύκολα λέγεται αλλά δεν γίνεται τόσο εύκολα, καθώς το φεγγάρι θα διανύσει ένα 8ωρο κενού πορείας μεταξύ 4:24 μμ και 12:43 πμ.

 

Οι εντάσεις που ενδέχεται να προκύψουν σήμερα χωρίς καμία προειδοποίηση είναι αρκετές και ποικίλες. Σε αυτές να προσθέσετε δύο εχθρικές όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής. Η μία είναι μια παράλληλη με τον ενίοτε ευμετάβλητο Άρη (8:34 μμ), και η άλλη είναι ένα τραχύ τετράγωνο που θα έχει με την καταλύτη της ηρεμίας και της αρμονίας Ήρα (11:35 μμ).

zodia-taro-45

Αφού περάσουν αυτά τα διαστήματα πάλης και πιθανών σοκ, θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό, προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα των βασικών μας συνεργασιών και να ενεργοποιήσουμε τα καλλιτεχνικά μας ενδιαφέροντα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Όψεις σαν τις σημερινές, μεταξύ Ερμή – Άρη και Ερμή – Ήρας, δεν συνηθίζουν να συνάδουν με ενθαρρυντικές συναισθηματικές επαφές.

Ωστόσο αυτό που θα υπερισχύσει σε αυτή τη φάση, είναι το πιο λαμπερό τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη και η παράλληλη θέση της Αφροδίτης με τον Άρη, που θα συντελεστούν με 2 λεπτά διαφορά.

Οι πιο χαρωπές δονήσεις όσο αφορά τα θέματα καρδιάς είναι καθ’ οδόν. Εμείς στο μεταξύ ας περάσουμε το μεσοδιάστημα με τη σοφία των ειδημόνων διδασκάλων, καθώς ο Ερμής θα έχει μια ιδιαίτερα υποστηρικτική συνάντηση 60 μοιρών με τον Κρόνο ακριβώς στις 10:06 πμ την Πέμπτη.

zodia-astra-tarot