ζωδια ωροσκοπιο ημερας 25/02 Πεμπτη

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Πεμπτη 25 Φεβρουαριου 

Έχετε ενδοιασμούς για το τι να επιλέξετε να ολοκληρώσετε άμεσα, μεταξύ σημαντικών εκκρεμοτήτων ή απαραίτητη δουλειά στην εργασία σας; Από κοσμικής πλευράς το πλεονέκτημα δίνεται στο 24ωρο της Πέμπτης, καθώς η Παρασκευή έρχεται μαζί με μια μεγάλη πρόκληση.

Αρχίζει μια διαδρομή 24 ωρών της Σελήνης κενού πορείας, ενώ ο Ήλιος από την πλευρά του έρχεται σε παράλληλη θέση με τον Ποσειδώνα κάνοντας πολύ έκδηλη μια ενδεχόμενη σκιά στην αναταραχή που επικρατεί γενικότερα.

 Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο 

zodia-taro-45

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Στο μεταξύ οι σημερινές αστρικές δονήσεις συνδυάζουν τις συντηρητικές με τις δημιουργικές επιρροές, καθώς ο Ερμής κάνει μια ιδιαίτερα υποστηρικτική όψη 60 μοιρών με τον Κρόνο (10:06 πμ), ενώ η Αφροδίτη έρχεται σε παράλληλη θέση με τον Άρη (10:20 μμ).

Επιπρόσθετα, μόλις 2 λεπτά πριν η Αφροδίτη και ο Άρης σαρώσουν τα αρχέτυπα ενεργειακά πεδία γυναίκας και άντρα, η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο (10:18 μμ).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Είναι αρκετά σπάνιο να μας δίνει το ίδιο το σύμπαν ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, μάλιστα μέσω τριών αστρικών σωμάτων σχεδόν ταυτόχρονα!

Οι ρομαντικές διεκδικήσεις, οι τέχνες και τα κοινωνικά θέματα φαντάζουν να ανθίζουν σε αυτή τη χρονική στιγμή.

Εντούτοις εξακολουθούν να πλανώνται στον αέρα η προσοχή και οι προειδοποιητικές παρορμήσεις που απορρέουν από τον Κρόνο, καθώς η Σελήνη θα συναντήσει τον όμορφο πλανήτη με τον δακτύλιο σε μια εποικοδομητική όψη 60 μοιρών (8:30 πμ). Να είστε προετοιμασμένοι για ενδελεχή ενδοσκόπηση στη διάρκεια της νύχτας, καθώς οι ονειροπόλες δυνάμεις του Ποσειδώνα περιφέρονται για λεία.

zodia-astra-tarot