ζωδια ωροσκοπιο ημερας 26/01 Τριτη

oneirokritis-aspro-mayro

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 26 Ιανουαριου 

Η σημερινή και οι επόμενες δύο μέρες είναι καταρχήν ευνοϊκές παρά διασπαστικές, όσο αφορά την κοσμική θεώρηση. Δραστηριοποιηθείτε οργανωτικά στο οικιακό και εργασιακό περιβάλλον, υπό την επιρροή της Σελήνης στην Παρθένο που αγαπά τη λεπτομέρεια. Θέλει τάξη και αποδοτικότητα, μισεί το χάος και την ανησυχία για πράγματα που δεν ελέγχονται.

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

zodia-taro-45

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

Οι ερωτικές δονήσεις αυξάνονται σταδιακά, χάρη στο τρίγωνο που δημιουργεί η Σελήνη με την Αφροδίτη με τα ζώδια της Γης (11:52 πμ). Αποβάλλετε την ακεφιά και τις παλιές αμφιβολίες στη διάρκεια της μηνιαίας αντίθεσης Σελήνης-Ποσειδώνα (21:54 μμ) και ενώ η Σελήνη έρχεται σε τετραγωνο με τον Κρόνο (8:34 πμ της επομενης ).

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Παιχνίδια επιτραπέζια, λέξεων, ακο μα και ερωτικα ή με κάρτες μπορούν θα επικρατήσουν με τη ζωηρή ώθηση της Σελήνης, σε γωνία 60 μοιρών με τον Άρη (6:13 πμ της επομενης). Αυτή η επαφή Σελήνης – Άρη διπλασιάζει την υποστήριξη για άθληση , για εντονες καταστασεις και ασκήσεις.

Το σεληνιακό πέρασμα από το έκτο ζώδιο του κύκλου κάθε μήνα ενδείκνυται για ολονύχτιες επισκευές υλικες η συναισθηματικες ακομα για τελειωματα μη αναγκαιων δεσμων και καταστασεων . Αυτα τα θεματα θα διογκωθουν στη διάρκεια της νυχτας καθως η Σεληνη θα προσεγγισει δυο αρμονικα τριγωνα με τους Ερμη και Πλουτωνα αυριο το πρωι.

ζωδια-ταρο-99zwdia-tarw-zodia-19