ζωδια ωροσκοπιο ημερας 26/05 Πεμπτη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Πεμπτη 26 Μαιου

Τα αισιόδοξα μηνύματα από το Υπερπέραν σίγουρα είναι ευπρόσδεκτα, ειδικά αυτή τη μέρα. Ο λόγος γι’ αυτό είναι κατ’ αρχήν το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ειδική στην εύρεση λύσεων Αθηνά (12:21 μμ), αλλά και μια ανάλογη όψη 90 μοιρών που θα σχηματίσει ο Δίας με τον πατέρα του τον Κρόνο (3:39 μμ).

Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη ο αβέβαιος κύκλος της κενού πορείας της Σελήνης που άρχισε από χθες στον Αιγόκερω, και θα συνεχιστεί μέχρι να περάσει το φεγγάρι στον ανοιχτόκαρδο Υδροχόο (5:28 μμ), ενώ ο Άρης προσεγγίζει την γεωργό Δήμητρα μέσω ενός τραχύ δεσμού 135 μοιρών (9:59 μμ).

 

Από όλες αυτές τις δυναμικές συμπαντικές κινήσεις, μία θα μπορούσε να θέσει κάποια εμπόδια στην πορεία μας προς την εξέλιξη. Πρόκειται για τον φερόμενο ως συμβιβασμό – κατ’ ακρίβεια το τετράγωνο – ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί στις 14 μοίρες της Παρθένου και του Τοξότη. Μετά τις 3 Αυγούστου του 2015 και τις 23 Μαρτίου του 2016, αυτή είναι η τρίτη φορά που συνευρίσκονται οι δύο μεγαλύτεροι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.

zodia-taro-45

Η μυστική τους αποστολή είναι να ματαιώσουν κάθε μεγαλεπήβολο σχέδιο στον τομέα των επαγγελματικών και των επιχειρήσεων, ενώ όλη η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια φάση ενορχήστρωσης του μέλλοντός της.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η ορθότερη οπτική αυτής της συγκυρίας, προκειμένου να γίνει αντιληπτή, είναι να την σκεφτούμε ως την ύστατη φάση μιας σχέσης ανάμεσα σε δύο γίγαντες του σύμπαντος, που είναι αναμενόμενο να επιφέρει και κάποιες εντάσεις στην ατμόσφαιρα..

Το αποτέλεσμά της θα είναι να χρειαστεί να επανεξετάσουμε με προσοχή τα σχέδιά μας σε κάθε τομέα και να κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις προκειμένου να φτάσουμε στην επιτυχία.

Και επειδή όλα στο σύμπαν έχουν μια ισορροπία, να αναμένουμε στο μεταξύ κάποια ανακούφιση από τα τρίγωνα θετικής ροής που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη (11:00 μμ) και τον Ήλιο (5:00 πμ της επομένης). Ας έχουμε όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι υπό την αιγίδα της Σελήνης στον Υδροχόο, η εποχή αυτή ενδείκνυται για σχέδια με τρυφερή χροιά, για την προσφορά εθελοντικής εργασίας αλλά και την γενική συμπαράσταση για κάθε ανθρωπιστικό σκοπό ανά τον κόσμο.

zwdia-fotia