ζωδια ωροσκοπιο ημερας 27/02 Σαββατο

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια σημερα Σαββατο 27 Φεβρουαριου

Αν καταφέρατε να αντεπεξέλθετε στη χθεσινή φουρτούνα της αβεβαιότητας χωρίς να σας προκύψουν κοσμικές λοξοδρομήσεις, αξίζετε πολλά μετάλλια! Επιτέλους λήγει η 24ωρη διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης στον Ζυγό, και ο δίσκος του φεγγαριού περνά στον ρωμαλέο και συχνά σφοδρό Σκορπιό (1:27 μμ).

Όμως σχεδόν 2 ώρες πριν πραγματωθεί αυτή η κίνηση, η Αφροδίτη και η Αθηνά γεμίζουν τις ανθρώπινες συνειδήσεις με αστρικές αποκαλύψεις, καθώς συναντώνται στις 13 μοίρες του Υδροχόου (11:25 πμ).

Αυτή η συναισθηματικά έντονη τροχιά των θηλυκών θεοτήτων, έρχεται να ενισχύσει ουσιαστικά την ικανότητά μας για επίλυση προβλημάτων αλλά και για στρατηγικές κινήσεις σε κάθε επίπεδο και τομέα.

zodia-taro-45

Η Σελήνη στον Σκορπιό έρχεται να μας μάθει τις τεχνικές του ερασιτέχνη ερευνητή, όσο αφορά οικεία μας μυστήρια αλλά και την αποκάλυψη μυστικών από το παρελθόν. Όπως και να ‘χει, πρέπει να φροντίσουμε συνειδητά να μην το παρακάνουμε και να μην βγούμε εκτός ορίων σε σημείο να δυσαρεστήσουμε αγαπημένα μας άτομα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Είναι μια τάση που θα επικρατήσει λόγω της όψης 150 μοιρών που θα σχηματίσει ο Ερμής από τον Υδροχόο με τον Δία στην Παρθένο (10:57 μμ).

Και επειδή ο Ερμής και ο Δίας έχουν άμεση σχέση με τους τομείς επικοινωνίας, μεταφορών, επαγγελματικά θέματα και εκπαιδευτικές διεκδικήσεις, θα είναι σοφό να προσεγγίσουμε με σύνεση αυτούς τους κλάδους της ζωής μας.

Διαβαστε αναλυτικα το σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο 

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Οι βραδινές ώρες διαφαίνεται ότι θα είναι πιο ψυχαγωγικές, χάρη στο χειμαρρώδες τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο στα ζώδια του νερού (κυριακη 7:52 πμ), ενώ η Σελήνη θα έχει ένα τρίγωνο ακόμη με τον οραματιστή Ποσειδώνα (κυριακη 8:41 πμ).

Από την πλευρά του ο Ήλιος προχωρά σταθερά για την ετήσια συνάντησή του με τον Ποσειδώνα, γι’ αυτό ξεχάστε τα ανώτερα ιδεώδη και τα αγαπημένα σας χόμπι όταν η νύχτα του Σαββάτου θα γίνεται πρωί της Κυριακής.

zodia-astra-tarot