ζωδια ωροσκοπιο ημερας 27/05 Παρασκευη

erwtiki-astrologia

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 27 Μαιου

Μήπως βρίσκεστε στη θέση να προσπαθείτε να αποτινάξετε από πάνω σας την χθεσινή ψυχολογική ένταση; Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που οι πλέον ισχυροί ηγέτες από αρχαιοτάτων χρόνων, ο Δίας και ο Κρόνος, εμπλέκονται σε ουράνια γρονθοκοπήματα ο ένας εναντίον του άλλου. Τις επιπτώσεις τις υπόκειται ο μικρόκοσμος της γήινης ζωής, με αμέτρητους τρόπους.

Και ενώ εσείς είστε αντιμέτωποι με την επίλυση προβλημάτων κάθε είδους που φαντάζουν σαν ανέφικτες αποστολές, ο Άρης ετοιμάζεται για να αλλάξει κατεύθυνση πορείας στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού (4:52 μμ). Να σημειωθεί ότι αυτό είναι ένα ζώδιο που θα προσδώσει στον κόκκινο πλανήτη εντατικές δόσεις αποφασιστικότητας και ζήλου, μέχρι και τις 2 Αυγούστου.

zodia-taro-45

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τα θετικά προμηνύματα συνεχίζονται, καθώς ο Ήλιος αναμένεται να έχει μια σχέση έμπνευσης και αρμονίας 72 μοιρών με τον Χείρωνα (8:23 μμ), ενώ η Σελήνη θα συνάψει μια εποικοδομητική συμμαχία 60 μοιρών με τη Δήμητρα (10:13 πμ της επομένης). Οι όψεις αυτές θα αυξήσουν το ενδιαφέρον των ζευγαριών προς τις ολιστικές θεραπείες, ενώ παράλληλα θα ενταθεί η παραγωγικότητα σε ό,τι αφορά τις τέχνες και τα χειροτεχνήματα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ωστόσο δεν λείπει η προειδοποίηση για κάποιες πιθανές δυσχερείς ψυχικές αναταράξεις στη διάρκεια της νύχτας, εξαιτίας των κόντρα παραλλήλων που θα σχηματίσουν αρχικά η Αφροδίτη με τον Κρόνο (2:44 πμ της επομένης), και στη συνέχεια ο Ήλιος με τον Άρη (7:05 πμ της επομένης).

Κάθε φορά που αισιόδοξα ουράνια σώματα όπως η Αφροδίτη και ο Ήλιος, ενώνουν τις δυνάμεις τους με παραδοσιακά μοχθηρούς πλανήτες όπως είναι ο Κρόνος και ο Άρης, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι επισφαλές και αμφίβολο.

Αν όμως το χειριστείτε με θετικό πνεύμα, θα καταφέρετε να ανυψώσετε το ηθικό των αγαπημένων σας ανθρώπων – ειδικά όσων αντιμετωπίζουν ήδη κάποια προβλήματα. Αρωγός σε αυτή την προσπάθειά σας θα είναι και ένα ούριο αεράκι, το οποίο θα έρχεται από την Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia