ζωδια ωροσκοπιο ημερας 28/01 Πεμπτη

panselinos-zwdio-ydroxoos

ζωδια σημερα ωροσκοπιο 28/01 Πεμπτη

Δεν ενδείκνυται να ξεκινησετε τόσο βιαστικά και νευρικά το σημερινο πρωινο καθως Σελήνη περιφέρεται χωρις επιρροη στο κενό πορειας στις τελευταίες μοίρες του ζωδιου της Παρθένου μέχρι τις 17:00 μμ.

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο

ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01

zodia-taro-45

 

Μόλις γίνει το πέρασμα της Σελήνης στον αερινο Ζυγό ((17:00 μμ), είναι η κατάλληλη στιγμή του μήνα για να πιεσετε ,να εστιάσετε την προσοχή σας στη βελτίωση σχέσεων με συναδέλφους , τα κοντινα περιβαλοντα καθως και με τους συντροφους και να προάγετε τις καλλιτεχνικές σας δεξιότητες καθε ειδους.

Η Δήμητρα, θεά της σποράς, μπαίνει στο συναισθηματικό και εκφραστικό ζώδιο των Ιχθύων (20:43 μμ). Ενδυναμώνει τη διάθεση για προσφορά και σας θυμίζει να καλλιεργείτε τη σοφία της γνώσης που έρχεται από τη θεϊκή κυριαρχία των προγνωστικών ονείρων.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Βρείτε χρόνο να επισκεφθείτε ένα μουσείο, μια πολιτιστική έκθεση ή ένα εθνικό πάρκο και ποιος ξερει εκει να συναντήσετε αυτο που σας εχει κρατησει κρυφο το συμπαν μεχρι τωρα .

Εκμεταλλευτείτε παιχνιδιάρικα το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη (6:13 πμ) μακριά από συναισθηματικές εντάσεις, με κατεύθυνση την εμπέδωση ευχάριστων δεσμών με φίλους και αγαπημένους.

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο

ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01

Ευτυχώς, η Σελήνη προσεγγίζει ένα χειμαρρώδες τρίγωνο με τον Ήλιο στα ζώδια του αέρα (που σχηματίζεται αύριο στις 10:56 ακριβώς). Αξιοποιείστε αυτή τη θέση Σελήνης – Ήλιου ώστε να προσελκύσετε πάνω σας τη θετική ενέργεια σαν μαγνήτης.

ζωδια-ταρο-99