ζωδια ωροσκοπιο ημερας 28/02 Κυριακη

ζωδια σημερα Κυριακη 28 Φεβρουαριου

Η τελευταία Κυριακή του Φλεβάρη προσφέρει πολλή έμπνευση, όμως κάποιες από τις δονήσεις που θα δεχθούμε ενδέχεται να είναι εφήμερες ή ασαφής.

Η αιτία για την αναταραχή και την πιθανή αβεβαιότητα που θα επικρατεί, είναι η συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στην ετήσια ουράνια συνεύρεσή τους στις 10 μοίρες των Ιχθύων (5:48 μμ).

Όλο το σύμπαν φωτίζεται από την ηλιακή ενέργεια και φαίνεται να ευνοεί μια μεγάλη γκάμα από τα αρχέτυπα του Ποσειδώνα, όπως η δημιουργική φαντασία, η ψυχική ευαισθησία, τα όνειρα και τα οράματα, ο ιδεαλισμός, η παγκόσμια αγάπη και σοφία, οι πνευματιστικές μελέτες, ο μυστικισμός, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις, η αιθέρια χροιά στις τέχνες και τα σχέδια, σώματα από νερό που ρέουν, η θαλάσσια ζωή, οι παγκόσμιες διακυμάνσεις στα χρήμα και τα οικονομικά, το μπέρδεμα και το χάος, η φαντασία και η ψευδαίσθηση, οι εθισμοί στα ποτά και άλλες ολέθριες ουσίες.

zodia-taro-45

 

Και ενώ η γήινη παρουσία του Ποσειδώνα είναι εξαιρετικά δραστική εξαιτίας του ζωογόνου Ήλιου, είναι παραδοσιακή η αίσθηση που αφήνει ότι ευνοεί τις μακρόχρονες δεσμεύσεις ή την υπογραφή νομικών εγγράφων.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Καλό είναι να αντιπαλέψουμε την ενδυνάμωση και τη σταθερότητα βασικών συνεταιρισμών στη διάρκεια της μηνιαίας συνάντησης της Σελήνης με την Ήρα στον Σκορπιό (8:11 μμ).

Αυτό οφείλεται στην ειρηνοποιό Ήρα που ελαττώνει την ταχύτητά της και ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομη στις 2 Μαρτίου, άρα προσπαθεί να ανακτήσει δυνάμεις στις λίγες επόμενες μέρες.

Οι ώρες προς τα ξημερώματα αναμένεται να είναι πιο αποδοτικές. Σε αυτό θα συμβάλλει η αρμονική όψη 60 μοιρών που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία (4:43 πμ), στη σύνδεση που θα κάνει η Αφροδίτη στις 72 μοίρες με την επενδύτρια Εστία (4:57 πμ), και στην ευθυγράμμιση που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον θεραπευτή Χείρωνα μέσω ενός αρμονικού τριγώνου (6:41 πμ).

zwdia